Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popp

Czy ktoras przytyła po odstawieniu tabletek???

Polecane posty

Gość popp

Biore Noventte od ponad trzech lat. Boje sie je odstawic poniewaz obawiam sie rozregulowanych cykli i tego ze moge przytyc, albo cera mi sie baredzo pogrorszy (choc nigdy nie miałam z nia problemów przed braniem pigułek). Jak to było u was???

Gość tu jestem
ja nie przytyłam po cileście ale niewiem jak bedzie u Ciebie!może jak nie przytyłaś w czasie brania to moze tez nie przytyjesz po odstawieniu.ja mam zamiar teraz po 5 latach przerwy brać-MERSILON i niewiem tez boje siuę przytyć..czy możecie mi cos doradzić?/pozdrawiam

Gość malaria
po odstawienie Novenette schudłam. z cera nigdy nie mialam problemow wiec sie nie wypowiadam w tej kwestii

Odstawiłam, bo zaczęły się niewyjaśnione problemy z okiem ( do tej pory zresztą niewyjaśnione), i nie biorę już rok i 7 m-cy, i wydaje mi się, że przybyło mi w biodrach - tylko!

Gość doda-ajj
tak-po odstawieniu tabletek tyje ok 6 kg;(

Ja odstawiłam tabletki (Cilest) już dawno. Nie przytyłam, nawet spadło mi parę kilo, ani problemów z cerą nie mam. Cykle miałam tylko 3 miesiące nieregularne zanim mi się organizm przyzwyczaił. Ale miesiączki miałam baaaardzo bolesne po odstawieniu tabletek. Pozdrawiam

Gość niezadowolonazwygladu
ja niestety też przytyłam.skończyłam brać miesiac temu i mam 2kg do przodu.nie wiem co dalej począć

Gość popp
Ja przytyłam podczas brania pigułek ale było to wynikiem mojego łakomstwa. Jak probowałam sie odchudzać to cięzko było mi chudnąć. Właśnie odstawiłam tabletki i mam nadzieje ze nie przytyje

Gość syeyeryrey
przytylam w trakcie brania i po odstawieniu 8 kg,teraz juz schudlam ale mam niechec do tabletek

Gość popp
A jakie brałas tabletki?

Gość syeyeryrey
novenette i cilest pitem,ale mialam tez zawroty glowy,wzmozony apetyt,zmienne nastroje,ogolnie zle sie czulam ...na mnie tak dzialaly,ale u Ciebie moze byc inaczej...ja juz odstawilam zupelnie tabletki...ryzyko?jest ale faszerowanie sie chemia mialo dla mnie zbyt wiele skutkow ubocznych,pozdrawiam