Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue so blue

jak odzyskac motywacje do zycia

Polecane posty

linger tak przejrzalam poprzednie strony topiku, by zobaczyc co tam namarudzilam:) i to TY w pewnym momencie pocieszalas mnie:) rozumiem, z e to tera zu Ciebie krotkotrwaly kryzys:) wykasowali wpisy histerii... a ja serio lubie te wpisy:D

Gość spoko spoko spoko
tak na marginesie ... może i to dobrze... w końcu sie ktoś tym zajął i robi porządek;)

Wiem, że pocieszalam, z takim zamiarem tu weszłam. Kryzys już jest od jakiegoś czasu, ale teraz przybiera silniejszą formę. Ogólnie staram się myśleć pozytywnie, cieszyć tym, co mam. Muszę teraz się przyzwyczaić do mysli o życiu w pojedynkę, bo tyle lat marzyłam... Teraz nawet nie mam ochoty na własną rodzinę, dom, chyba nie dorosnę do tego nigdy. Nie wiem czy jestem od Ciebie młodsza, chyba nie.

A ja uwielbiałam wpisy \"Idź przez zboże siostro\", ale już dawno tego tu nie widziałam.

:)rodziny to tez na razie nie cche miec:) bo chyba jestem jeszcze na to nie gotowa ( w moim wieku:)) a staram sama sie nakrecac pozytywnnie, bo nie chce spedzic czasu na smeceniu:) ale coz od czasu do czasu jest jakis dolek- efekt np. ten topik:)

ja mojej histerii tez juz dawno nie widzialam, alubie tez BMI , wczesniej doprowadzaly mnie do furii, a potem juuz bawilo_ tylko mnie zastanawail fakt, z eone byly o wszelkich porach dnia i nocy:) co za zycie:)

Właśnie, w tym wieku, jestem przerażona swoim egoizmem, koleżanki mają już nawet po dwojkę dzieci, a ja... Tylko co odpowiadać na pytania, czy wychodzę za mąż itd.

Moim zdaniem BMI było w dwóch osobach, kiedyś przyuważyłam, że ma w nicku ostatnie nie \"i\" tylko \"l\", w sumie dałoby się tego nie zauważyć, ale jeden z nich to może być podszyw.

Podszywy to nieodłączna część kafaterii. Wybaczcie, ale muszę wracać do łożka, bo dziś niestety choruję. Do zobaczenia :D

Też bym takowy chciała uzyskać. A coś się w między czasie wydarzyło?

zdarzają się osoby co mnie po prostu osłabiają jak wampiry energetyczne... zniechęcają do wszystkiego nie chodzi o konkretnego wampira tylko o określenie pewnych ludzi którzy właśnie wypijają z nas cały optymizm

niestety tez takich znam, ale dowiedzialm sie o tym po przeczytaniu topiku o sprawczej sile mysli:) i od tygodnia afirmuje:)

A własnie, widać chyba efekty, Blue. Jesteś naładowana pozytywnie :) Ja już próbowałam, ale nie wytrzymałam nigdy dłużej niż tydzień. Wystarczyło jedno negatywne wydarzenie i znów się zniechęciłam.

Dokładnie, ale może jest jakiś sposób żeby się im nie dać? Niektóre osoby wiedzą, że mają nad Tobą władzę i to wykorzystują.

ja po kilku dniach mialm jakis kryzys, przybicie ale minelo -robie to tak po swojemu:) amatorsko, staram sie w to wierzyc:) u mnie w pracy tez mam wapmiry i ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy osoba , ktora traktuje jak przyjaciele nim nie jest:)albo to po prostu kryzys w przyjazni linger_ a afirmujesz dalej?

Teraz nie, Blue. Ale chcę do tego powrócić. Wiedźmo, może afirmacja typu: \"Chroni mnie moc Boga, jestem zawsze bezpieczna\" lub \"Otaczają mnie ludzie życzliwi i kochający\".