Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue so blue

jak odzyskac motywacje do zycia

Polecane posty

Gość Bebe Lili
Witaj blue so blue Masz racje to miłośc jest motorem do działania , dodaje nam skrzydeł, ładniej wyglądamy , częściej się uśmiechamy, chce nam się życ, a kiedy odchodzi ukochany jest smutno , przykro , nic nie jest ważne, przychodzi bezsens istnienia, aż do momentu kiedy obudzimy sie z letargu bólu i cierpienia, powracamy do życia i znowu czekamy na miłośc , na tego jedynego ,kochanego .

nie chce sie zalic... tylko ja cale zycie czekam na ta milosc, njgdy nie bylam w zadnym zwiazku powaznym, a gdy tylko sobie robie nadzieje, cos zaczyna wychodzic. to to sie spala zanim wyciagne po to rece i tak samo jest tym razem i wlasnie wtedy gdy potrzebowalm przyjaciol, wszysscy ssie ode mnie odwrocili, nie mieli czasu dlatego taka gorycz ze mnie plynie pozdrawiam

Gość Bebe Lili
blue so blue napisałam o miłości i miałam na myśli milośc do mężczyzny bo na taką miłośc czekasz , a może ten pan nie dorósł do miłości do dawania uczucia, może nie był wart Twojego zaangażowania, Miłośc to piękne uczucie nie tylko do ukochanego , to uczucie które pozwala nam kochac ludzi, dzieci , wnuki , kwiaty , przyrodę, uduchawia nas, pozwala nam byc lepszymi również dla siebie samej, jak można kochac innych jezeli nie umiemy kochac siebie , (i nie chodzi mi u o narcyzm)

Blue so blue-->główka do góry. Jakby co to pisz na maila :) Wiem doskonale jak się czujesz.

linger dzieki:) moze napisze nadal mi smutno ale juz tak spokojnie:) trzymam sie,ze moze jednak cos, kiedys, gdzies pozdrawiam wszystkich cieplo w ten mrozny wieczor :)

Gość tereferetreletrele
{kwiat] witam was

Ja miałam wczoraj dobry dzień, ale dziś już koniec weekendu, więc mi smutno. Jutro szarość dnia znowu się pojawi. Pozdrawiam 🖐️

Powinno istnieć slowo okreslające mikroskopijną iskierkę nadziei, którą człowiek boi się dostrzec w lęku, że samo spojrzenie ją zgasi, jak przy próbie obejrzenia fotonu. Może tylko czekać przy niej, patrzeć obok niej, patrzeć poza nią, aż stanie się dość mocna, by zaistnieć realnie. 🌼

Gość Bebe Lili
blue so blue pozdrawiam Cie serdecznie , trudno jest zapomniec, a imi więcej myslisz ,to tym więcej boli, nakrecasz się sama wspomnieniami , a najgorszy jest brak tej osoby przy Tobie, powstaja pytanie dlaczego znowu klapa, co jest we mnie takiego że mnie nie chciał, i mnóstwo podobnych obwinien i to dołuje, ale glowa do góry nie tylko Ty masz doła , ja również w zeszyłym trailam motywacje do zycia i od razu pomyslalam o Tobie , ja czyłąm się podobnie , Całuski na dobry wieczór

:):):) niech nam szczescie sprzyja mamy byc szczesliwi usmiechamy sie usmiechamy sie :):):) autosugestia ponoc dziala:) co słychac

Gość Bebe Lili
Witaj Blue so blue zauważyłam że jesteś pozytywnie nastwawiona do życia myślę, że ciężkie i szare chmury odeszły , a pozytywy biorą górę, tak trzymaj , miłego wieczoru , jeżeli masz ochotę to możesz na mojego e-maila napisac , pozdrawiam życzę miłego wieczoru

Cieszę się, że Blue\'sek myśli pozytywnie :) Ja mam z tym problem, ale może kiedyś się uda widzieć świat w różowych barwach :) Pozdrawiam 🖐️

Gość Femx
U mnie tak sobie, a u Ciebie?

:D a ja chce a ja tesknie za takim stanem, gdy ponoc widac po mnie, ze jestem szczesliwa, gdy promienieje, gdy blyszcza mi oczy;) marzenia

Czyli chcesz się zakochać? Jeśli naprawdę tego pragniesz to się tak stanie :)