Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue so blue

jak odzyskac motywacje do zycia

Polecane posty

Tego nie rozpoznasz od razu, Wiedźmo, dlatego afirmacje mogąCię ochronić przed złą energia i negaywnym działaniem takich osób.

Poskutkuje, pamiętaj, że afirmacje muszą być wypowiadane zawsze w czasie teraźniejszym - tak jak Ci podałam. Zawsze muszą być stosowane w niezmienionej formie, zmienisz afirmację to wszystko zaczynasz od początku. nalezy ją powtarzać tyle razy dziennie, ilekroć sobie o tym przypomnisz, można też pisać na kartce. Tyle zapamiętałam z topiku \"Pozytywne myślenie\", ale tam są prawdziwi eksperci, mają doświadczenie, wejdź sobie tam i zapytaj ich jeśli masz jakieś niejasności, te osoby zawsze chętnie pomagają.

Nie wiem, bo podobno ze mnie emanuje ta dobra. Ale to tylko podobno ;)

czemu... ? i tak jesteś bardzo pozytywną osoba uważam... no ja powoli odzyskuję nadzieje ,że jakoś uchronie sie od takich osób;)

Dziękuję Wiedźmo, ale to nie wystarcza, trzeba myśleć pozytywnie, żyć tym, nie poddawać się, a ja tego nie potrafię. Najmiejsza bzdura potrafi mnie zdołować, wtedy wszystko od nowa muszę zaczynać.

linger_ to nie wazne, ze bzdura potrafi zdolowac istotne,z eumiesz zaczynac od nowa:) bo o to chyba w zyciu chodzi mi kiedys, starsza kolezanka powiedziala jak mialam dolek, z ezycie jest jak sinusoida raz na gorze , raz na dole i jak sie jest tam na dole to trzeba sie cieszyc, bo teraz juz bedziemy szli w gore:)

Może jeszcze się okazać, że spadnę do piwnicy, bo teraz to parter zaliczyłam. Ja chyba Ci nie pisałam Wiedźmo nic pocieszającego, nic dziś dobrego nie potrafię wymyślić.

moja droga linger_ nawet jak Ci sie wydaje,ze jestes juz na dnie i nizej spasc nie mozna, spodziewaj sie,ze ktos zawsze od spodu zapuka

jak odzyskać> pamiętaj, wszystkie marzenia się spełniaja , musisz tego tylko bardzo chciec! ale tak z głebi serca, prawdziwie. a jak cos sie spier... to tylko po to, aby było lepiej! zauwazysz to po czasie, stwierdzisz, ze jednak lepiej, ze sie stało sie jak stało! powodzenia i łap zycie jak motyle :)

Moja Droga Blue, mogę być pewna, że nie zapuka nikt, mogę liczyć tylko na siebie. Ale się przyzwyczaiłam. Nic mnie już nie zaskoczy. Totalna zima.

Gaja, piękne - łap życie jak motyle :) Ja czekałam na te swoje motyle, pragnęłam ich, czekałam i bardzo tego chciałam, a się nie spełniło, dlatego nie jest prawdą, że jeśli tylko chcemy to się spełnia. A jeśli nawet, to spełnia sie innym, mnie już nie.

Ehh, przepraszam, że tak marudzę, ale to chyba jedyne, co mi pozostało.

Gość taka ciekawa mary
pomarudz sobie:) takie wyrzucenie z siebie wiele daje:) ja tez to pisalm:) a teraz I feel good:) so good:) i we mnie tyle wiary i nadziei,z emoglabym to komus przeslac łap:) adin, dwa, tri:D

Ehh, Blue Mary, to nie jest tylko narzekanie, ja już tak będę mieć zawsze. Brak wiary na lepsze jutro - po prostu.

:) ja mowilam to samo) ile tydzien temu, dwa - tyle istnieje tan topik:) a dzis we mnie brzmia jakies dzwoneczki:) i czeka m na dzwony moz etroche bredze ale ma nadzieje, ze wies zo co mi chodzi:) drinki juz mi sie ulotnily z glowy

Wiem o co Ci chodzi i gratuluję podejścia, ja jakoś nie umiem. Trudno się mówi.

witam wszystkich....mimo nadchodzącej jesieni starajmy nie popadać w doły i złe nastroje... łatwo się mówi też mam często z tym problemy;)