Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa-*-

jaka macie opinie o TVN 24?

Polecane posty

Gość ewa-*-

wg mnie za malo jest tam informacji ze swiata w porownaniu z BBC czy CNN oni pokazuja dokladnie to samo ze swiata co zwykle kanaly a przeciez u nich info jest 24/dobe. reszta czasu to przepychanki polityczne

TVN24 może ostatnio pokazuje mało informacji ze świata a to dlatego że teraz dzieje się dużo przekrętów w Polsce i to właściwie najbardziej interesuje ludzi. Ale przypomnijcie sobie jak była Wojna w Iraku albo WTC. O Polsce wtedy nie było praktycznie nic. Co sądzę o TVN 24 ? Bardzo profesjonalna stacja. W przeciwieństwie do TVP3 i szczególnie do TV Trwam gdzie informacje są modyfikowane tak aby moherki przypadkiem nie zagłosowały na kogoś innego niż PIS. Poza ty bardzo ciekawe magazyny dotyczące GPW, własnej firmy,nowych technologii itp. Ciekawe programy publicystyczne gdzie zawsze są członkowie partii rządzącej i opozycji.

Gość kobieta-*
cieszyc sie mozemy ze mamy wolne media tylko ze oni sami czasem robia z siebie niewolnikow ogolnej zawieruchy i przesadzaja np pamietam ta relacje z wyciagania auta policjantow ze stawu jakiegos- godzina gadania o niczym- nurek wszedl, zaraz wyjdzie itp czasem probuja tworzyc temat tam gdzie go nie ma. Wczoraj bardzo ,,wartosciowy'' wywiad z sasiadem aresztowanego.. ale mam nadzieje ze z czasem poziom poprawia :D

Gość wolne media
to chyba żart, a wiesz kto ma udziały w tvn?

Gość szklarz
telewizja PO zadnej prawdy

Gość czytelniczkabra
tuba PO

Gość czytelniczkabra
dodam ze jestem raczej apolityczna i jestem obiektywna w osadzaniu dokonan naszych cudnych partii politycznych :o