Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jakie modlitwy działają?

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaaaa

To nie prowokacja. Jestem w trudnej życiowo i emocjonalnie sytuacji. Nie potrafię z nich wybrnąć. Sama nie dam rady. Proszę, polećcie mi jakieś modlitwy, które w waszym przypadku podziałały, przyniosły dobry skutek, pomogły. Jestem wierząca, ale od dawna nie byłam w kościele. Liczę na cud.

Gość to zamiast klepać regułki
po prostu porozmawiaj z Bogiem :)

Gość pojdz do kosciola
ja kiedys bylam w bardzo trudnej sytuacji codziennie sie modlilam na zasadzie rozmowy z Bogiem, z kosciolem mialam troche na bakier, ale poszlam i cud wszystko sie ulozylo :) mimo, ze postanowilam ze bede chodzic do kosciola to nie chodze, chociaz od czasu do czasu by sie przydalo

Przeczytaj\'Rozmowy z Bogiem\'.Na topicu \'Pozytywne myślenie raz jeszcze\' znajdziesz rowniez wiele ciekawych rzeczy n.t. :)

Gość to zamiast klepać regułki
też polecam "Rozmowy z Bogiem" Walscha :)

Gość nowenny do
św.Judy Tadeusza św.Antoniego Matki Boskiej Nieustającej Pomocy Pozdrawiam! :)

Gość pomagają na serio
trzeba bardzo uważać, o co się prosi w modlitwach, bo to się zwykle dostaje...

Gość módl sie do swojego aniola
stróża.

Popatrz, gdziem się zapodział, Bo zgubiłem sam siebie. Niech się święci chwała Twoja, Niech się znajdzie zguba moja. Amen

Gość cudów nie ma
Jeśli po modlitwach się coś zmieni to tylko przez przypadek. Nawet w najtrudniejszych sytuacjach musisz przede wszystkim sama znaleźć w sobie siłę i zwyciężyć przeciwności losu, zamiast pokładać nadzieje w boską interwencję. Takie jest moje zdanie. Oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać. Nie mam nic do osób wierzących. Chcę jednak, żebyś trochę podeszła do tego wszystkiego bardziej racjonalnie. Jeżeli masz problemy emocjonalne to radziłabym iść do psychologa. Jeżeli modlitwa cię uspokoi, da siłę to zachęcam do niej. Jednak jeśli liczysz, że sama modlitwa wszystko w życiu poukłada to możesz się przeliczyć.

Nowenna do Matki Bożej Nieustającej Pomocy - wierzę mocno, pomogła mi przetrwać w ciężkich chwilach, sama nie dałabym rady.

Gość ja tez bylam
POLECAM TO JEST BARDZO DOBRY PATRON NA CIEZKIE CHWILE KIEDY NIE MA JUZ NADZIEI

Gość bbbxxxggg
litania do Matki Boskiej Loretańskiej Nie jestem moherem, ale akurat ta modlitwa dodaje mi wiary. Nie wiem czemu, ale w najbardziej ciężkich chwilach zwracam się właśnie do Matki Bożej i nigdy mnie nie opuściła...może to za sprawą, że jestem kobietą i ufam jej, że mnie lepiej zrozumie.

Gość modlitwa..............
Nowenna do Najświętszego Serca Pana Jezusa.... polega ona na tym, że codziennie przez 9 dni pod rząd odmawiasz Litanię do Najświętszego Serca Pana Jezusa..... a jesli nie znasz żadnych modlitw, to módl się po prostu sercem, zaufaj Bogu, poczuj że jesteś Jego dzieckiem, że to On się o Ciebie troszczy, bardzo Cię kocha i chce dla Ciebie jak najlepiej... w pozie zaufania u uwielbienia dla Niego powierz mu swoje troski i kłopoty.... On zawsze nas wysłuchuje :) Chwała Najwyższemu

Gość nie ma się czym chwalić
No, jest jeszcze nowenna do tej świętej zakonnicy co "zsyła róże" (nie pamiętam jak się ona nazywa). A na spotkanie odpowiedniej osoby do związku to podobno najlepiej do św Józefa.

Gość nie ma się czym chwalić
Mam już, ta zakonnica z różami to św Teresa z Lisieux.

Gość kk kk
modlitwa,czyli autosugestia może zadziałać.

Gość DodaElektroda
Modlitwa do Michała Archanioła. Oddala wszelkie złe moce i dodaje otuchę.

Gość locusta
takie w które wierzysz;)

najlepsza modlitwa to taka, która plynie z głebi serca..jesli nie umiesz się modlić to poprostu trwaj przed NIM!oddaj mu swój czas i patrz na Niego a On ci pomoze!!!

Gość a jeśli
Gdy wszystkich spotyka zło [trzęsienie ziemi, zaraza] ludzie mówią że to przypadek. Gdy jednego spotka zło a drugiego dobro, nie widać w tym przypadku. Archanioł Michał jest patronem ludku który w modlitwach modli się bezpośrednio do szefa Michała [nie wnikając w symbol samostwiennej Ukrainy]. Autosugestia to zbyt pozytywne myślenie że przypadek jest zależny od sugestywnego. Otwórz oczy a będziesz wiedziała o co się modlisz. Nie będziesz czysta to modlitwa będzie służyła tylko po to by Cię oczyścić. "imposible we can hardly do, mirracles take us a little bit longer"

Gość ja modle sie codziennie
zebym przestala kochac pewnego ksiedza i ani bog ani juda mnie nie wysluchuja.od tylu lat mecze sie z tym uczuciem .nie chce go ale nie potrafie przestac.

Gość a jeśli
Facet uznaje monogamię kogoś innego.