Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letycja90

Marina---nowy serial

Polecane posty

Gość kosteczka22
ja tez nie znosze tego chulia, taki wredny, a ta sluzaca ktora do niego zarywa jaka naiwana, mysli ze on na nia poleci hihihii Wykradnie jej kase i znieknie ale jak widzialam dzisiaj marine w tym szpitalu tak smutno mi sie zrobilo Ona taka biedna Wiecie co bedzie dalej ?

Mam pytanie kto to jest ta gertrutis??to jest ta co słuzącą u nich byla???I skad ona sie weźmie tam gdzie te klijentki biedne co maja synka Mariny??odpiszcie jak cos wiecie

Gość kosteczka22
A no tak ta gertrudis to przeciez zostala okradziona przez tego chulia i zostala z niczym, i dobrze jej tak nie byla zbyt dobrym czlowiekiem a wiecie co bedzie dalej?

Gość kosteczka22
A no tak ta gertrudis to przeciez zostala okradziona przez tego chulia i zostala z niczym, i dobrze jej tak nie byla zbyt dobrym czlowiekiem a wiecie co bedzie dalej?

Gość Saleta03
ten nowy Rcardo jest głupi stary był fajny- NOWY FAN TELENOWEL

Gość kosteczka22
no ja tez uwazam ze ten wczesniejszy ricardo byl lepszy, ale bardzo wkurza mnie ta niania Sara Jaka wredna małpa, mam nadzieje ze Marina wezmie sie wgarsc i zdobedzie na nowo meza

Gość kosteczka22
no ja tez uwazam ze ten wczesniejszy ricardo byl lepszy, ale bardzo wkurza mnie ta niania Sara Jaka wredna małpa, mam nadzieje ze Marina wezmie sie wgarsc i zdobedzie na nowo meza

Gość lencia
marina jest spoko tylko ten rikardo jakis puszczalski zdradza marine a ona taka dobra

Gość żabicho
Siemka. teraz już wiem kto rozdzieli Marinę i Ricarda! Sami się rozejdą przez nieporozumienie. szkoda a taka ladna z nich para! ale i tak bedą razem na koniec filmu i odzyskają chuya.

Gość minnnnnka
to super telcia ale blog do kitu

Gość minnnnnka
to mje gg 8355184 ale w katalogu publicznymn te imie nazwisko miejscowość i wiek to ściema napisałam to tak dla jaj

Gość Elll
Hej. oglądam ten serial po szkole bo nie mam co robiC i chce sie zrelaksowac. Film prosty typowa fabuła nic nowego . Aktorzy tacy sobie. Dobrze , że Ricardo sie zmienił- teraz wygląda jako tako. Marina kwestia gustu ale ładna kobieta natomiast weronika jest obrzydliwa ochydna, a matka Ricarda nie do zniesienia - juz nie moge na nią patrzeć, poprosatu kiszki sie przekręcają. Reszta aktorów bez wielkich zastrzeżeń ( jeszcze denerwuje mnie Lupe czy Luppe - gra nie za dobrze a na dodatek ma bardzo mało sympatyczną rolę). Ogólnie ujdzie. Lepszym serialem uważam, że było ,, Prawo pożądania" - mniej czy bardziej realny, był dość nieprzewidywalny, brak typowych wątków np. nasza służąca to moja córka, jej matką jest służąca która u mnie pracowała kochanie.

Gość marlenak
marina i rikardo bardzo pasujecie i szkoda ze nie jestescie razem a adrianna jest bardzo brzytka i bardzo mi sie spodobał ten film

Gość czanklas
siema!! wie ktoś czy pati umrze w jakim odcinku .. moj numer gg 732883 pisac prosze ... obejrzalem wszystki odnickiD:D:D:

Gość chamem jestem i zdradze
Czuj wyjdzie za Pati i beda mieli dziecko (dodatkowo bedzie w zaawansowanej ciazy z drugim dzieckiem - wyglada to okropnie, nic sie nie postarzali i dzieci maja dzieci). Marina i jej maz znowu beda razem. Ta zla babka - siostra Laury ... juz nie pamietam jak jej leci zabije Laure ... sama tez umrze w tragicznych meczarniach, pochowana zywcem na cmentarzu :)

Gość Kwiaaatuszzek
a kto uratuje pati??bo narazie wogole jeje nie lecza, kiedy bedzie jakis przeszczep szpiki czy cos tam??przeciesz bilaczka jest wyleczlana

Gość marina rikardo
marina jest ładna kobieta ale niweiem rikardo rze wziołes z nia rozwud ja bym na twojm miejscu nie brał z nia rozwodu i tak was ubielbiak pozdro To Pa Pa Buziaczki :*:*:*

Gość Wielbicielka serialu Marina
Bardzo lubię ten serial choć wolałabym Cenę Marzeń a więc przejdę teraz do tematu Marina jest naprawdę ładną i atrakcyjną kobietą, ale Ricardo ten pierwszy był ochyda a ten drugi to nawet taki sobie. Ricardo jest bardzo głupi ponieważ nie zgodził się na badania krwi że Chuj jest jego synem a ta Weronika jest po prostu jednym zdaniem Suką!!!! heheh

Gość daniel_nosek
ile ma byc odcinkuw

Gość iguśka
tak pierwszy Ricardo był przystojny. terażniejszy już mnie. Ale przyzwyczaiłam się juz do tego. serial na opoczatku był super a teraz taki sobie. takie to wszystko zagmatwane... oczywiście na końcu będzie happy end...

Gość klaudiiii
bohaterowie ogulnie fajni zagladajcie na mojego blogaska www.marinatelciatvn.blog.onet.plzapraszam wszystkich ktorzy lubia ten serial bo moga sie duzo dowiedziec

Gość Kiniuś *
Heej ;* Oglaadam Marinee od poczaatku hee ..! Supeer teelenoweela :) Wkurzaa mniiee tylk0o to zee ..Veronica zaabieera Maariniiee Ricardaa Alee taak woglee jest Ok;> Cieekawe co beedziee daalej ..? Buskaa ;*

Gość Marinka24
Marina jest swietna ale nie potrzebnie zgodzila sie na ten slub z tym innym gosciem!!!A co do Ricarda to zmija bo chce zostawic Marine dla Veronicy!!!!!!WSTZDDDD!!!!!!

Gość kla
Serial Marina jest moim zdaniem najlepszym serialem... A Hulia też nielubie iż jest on ochydnym draniem... ciekawi mnie jednynie jak w dalszej części serialy Patti będzie mogła być z Huliem... Czemu tak będzie??? Kto mi na to odpowie????

Gość Laliitaaaa
czemu nikt nie pisze streszczen odcinkow, co bedzie dalej?? piszcie:) :)

Gość bardzo lubię film marina
wszystkich was bardzo lubię o prócz rosalby, wujka gijerma i hulio współczuje marinie i ricardowi.Prosze by marina z rikardem się znowu pokochali a weronika to najgorsza osoba niech weronika zostawi lusije w sopkojó. pozdrawiam

uwielbiam Pati i Marine a takze Rikarda i ich służące a tak wogule niech Rosalba odda Pati Marinie i Ricardowi to już nie dziecko Rosalby tylko Mariny i Ricarda po co je zostawiła a tak woóle powina powiedzieć w czesiniej Federikowi kto tak na prwdę jest ojcem Pati. Najgłupsza to Rosalba

Odpiszcie MARINA RICARDO I PATI NA NASZE WYPOWIEDZI

nie mogę się doczekać jak marina i ricardo się pogodzą a VERONIKA UMRZE kto nie nawidzi rosalby niech napisze