Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girl_in_black

09.09.2007 - start!

Polecane posty

Hehe...zgodzę się z Irret_xD, że System Slim Figura jest obrzydliwy, a szczególnie Spalanie. Masakra... :P Ja piłam to tylko od czasu do czasu,a przy tym nie ćwiczyłam i zbytnio nie dietowałam, ale moja mama całą kurację przeprowadziła i nic jej nie pomogło, chociaż ruchu ma sporo i ograniczała jedzenie. Tą herbatkę, którą teraz kupiłam to nawet dobra jest. ;) Jej skład to 50% tej herbaty yerba mate, a czytałam kiedyś o jej zbawiennych właściwościach. O dziwo nie ma w sowim składzie liścia senesu, jak większość tych odchudzających herbatek. Sprawdzę i powiadomię Was o efektach po skończeniu paczki. ;) Kochane, a jak to jest z tą dietą wysokobiałkową, jest skuteczna? Bo sobie tak pomyślałam,że skoro ćwiczę, to zrobiłabym sobie taką dietkę i ograniczyła kalorie, to może by mi coś pomogło. Kurcze, coś mi w brzuszku burczy, ale po tym jak ostatnimi czasy codziennie byłam napchana do granic możliwości, to powiem Wam szczerze...to uczucie jest zajebiste. :D

no ja miaam kiedys przygody z tabletkami przeczyszczającymi i nie polecam... elexis zjedz sobie moze kostke czekolady to ci troche magnezu przybędzie :P malinowa_wodka_z_rumem ja pilam ocet jablkowy 1 raz i szczerze? mialam dosyc :D strasznie kwasni, mysle,ze nie na moj zoladek..

sbinki no to dobrze, ze nie ma w skladzie liscia senesu. a jesli chodzi o diete wysokobialkowa...to polecam jesli masz sporo ruchu, ale musisz wtedy ograniczyc weglowodany najlepiej do minimum.bo jedząc duzo bialka +węgle = TYYYYCIE :D

Nio ja bym spróbowała tego octu, ale jak ma mnie po nim wysypać, to wolę teraz przed tym weselem nie próbować. Może później skorzystam z tego, skoro tak fajnie cellulit zwalcza. ;) Hehe...nie obawiam się smaku, bo akurat już dużo obrzydliwych rzeczy piłam i jadłam. :p Hehe...ja bym nie mogła kostki czekolady zjeść, bo pewnie by się na tabliczce skończyło. :/ Ja tak mam, że jak sobie pozwolę na jednego cukierka, to potem hamulce puszczają, uznaję, że dietę szlag trafił i wpiep**am jak świnka. :(

Może się pokuszę o tą dietę wysokobiałkową. Tylko lepiej jeść więcej białka rano czy wieczorem, bo różne szkoły krążą tu w necie?

no z tą czekoladą to ja tez tak mam niestety 😭 tzn. wiesz co, ja mam taka zasade, ze rano moge zjesc ile mi sie podoba, bo wiem, ze mam caly dzien zeby to spalic. a na wieczor podobno najlepsze jest bialko;)

Zjadlam sobie jogurt waniliowy,ale teraz cierpie bo mnie strasznie boli brzuch:( kurcze akurat teraz jak mam sie uczyc:( kiedys dzien przed zaliczeniem ustnym wymiotowalam,od rana do wieczora,w dniu zaliczenia ciagle bylo mi niedobrze i pani dr pozwolila mi przyjsc w innym terminie,mało tego,wypisala mi leki na recepte:) A dzieki mnie jeden kolega tez mogl jeszcze raz poprawiac bo kazala przyjsc mu wtedy co mi:)ale teraz mam nadzieje ze lepiej zniose stres:( chociaz brzuch boli jak nie wiem co:( A z ta czekolada to dobry pomysl tylko nie mialam zadnej czekolady:(a magnez biore w tabletkach:):)

A jeszcze jesli chodzi o herbatki na odchudzanie to kiedys mama mojego szwagra zamowila u jakis mnichów:) schudla przerazliwie duzo,czula sie po niej swietnie,a drogie to jak nie wiem co. Tylko sklad byl w jakims dziwnym jezyku i w koncu jej synowie pofatygowali sie o przetlumaczenie skladu i okazalo sie ze brala narkotyki:) Potem nie chciala przestac pic tej herbatki ale ją zmusili do \"odstawienia\" :)

Nio ja jestem po dwugodzinnym treningu i jestem z siebie cholernie zadowolona. :D Godzinę biegałam, potem po 20 min rowerka i hula hop. ;) Hihi..koszulke mam całą mokrą, bo tak się spociłam. :D Mykam zaraz pod prysznic. :P Hehe...w sumie to lubie dawać sobie taki wycisk i gdyby nie napady obżarstwa, to pewnie same mięśnie bym już miała. :( elexis ---> nie ma się co stresować, napewno pójdzie Ci doskonale ;) dobrze, że chociaż nie zajadasz stresu, bo to jest chyba najgorsze. :/ Irret_xD ---> To ja się chyba pokuszę o tą dietę białkową i zacznę wcinać jajka, np. jedno na kolacje ;) Jutro jeszcze sobie odpuszcze kolację i zjem tylko śniadanie, a potem obiad. ;)

Hihi...widzę, że już wszystkie moje panienki albo śpią albo są zajęte. ;) W takim razie ja sama śmigam do łożeczka, pogadać z moim Ukochanym przez telefon. ;) Eh...szkoda, że nie mogę się z nim spotkać. :( Nio ale jutro się zobaczymy... ;) Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego dnia, oby jutrzejszy był podobny... ;) Kolorowych senków życzę Wam wszystkim! Dobranoc! 🌼

sbinki--> ja wczoraj padłam do łózka jakbym caly dzien nie wiem co robila. i dopiero sie obudzilam:D no ale to dobrze:P ahh gdybym ja miala tyle samozaparcia:P jak narazie u mnie konczy sie na brzuszkach, rowerku na leżąco,skretosklonach,przysiadach:D no ale dobre i to:D zresztą narazie i tak nie mialabym sily isc na rower normalny przez to choróbsko elexis--> no to nieźle...ja tam wole chudnąć racjonalnie, po co mam sie truć czymś:P poł biedy ze to byla herbatka, pewnie jakby brala tabletki to by trudniej jej bylo odstawic...nie wiem,tak mi sie wydaje:D okii ja mykam pod prysznic.potem sobie zjem jogurt naturalny z otrebami,platkami owsianymi i rodzynkami:D zebyscie wy wiedzialy jak ja to lubie! ❤️ non stop moglabym to jesc...:D na obiad sobie zjem 2 krokiety z szybkowaru [chociaz tego tluszczu unikne:D]

Witam moje Panie! ;) Irret_xD ---> Hihi...ja też zawsze po takim treningu padam jak mucha i bardzo dobrze mi się śpi. ;) Hehe...ja zawsze lubiłam ćwiczyć. Tylko że jak się nażrę, to potem nie mam siły ćwiczyć z przepełnienia. Hehe...ja dzisiaj sobie wagarki zrobiłam. ;) Tz. niby pojechałam do szkoły, ale jakoś w drodze zbłądziłam i wróciłam do domu. :P Rano na śniadanko zjadłam sobie płatki owsiane na wodzie, potem była ta moja herbatka,kawa 3 w 1, a teraz czarną kawkę sobie piję. ;) Hehe...wiem, jestem maniaczką kawy. :/ Zaraz muszę trochę posprzątać u siebie w pokoju, bo syf nieziemski. :D Chociaż spalę tą kawę 3 w 1. :D

a właśnie, ile kalorii może mieć taka kawa 3 w 1? ;) bo różne teorie krążą na ten temat...

a nie jest napisane na opakowaniu? jak nie to policz 1 lyzeczka cukru 20kcal + troche mleka...no to jakies nie wiem 40kcal?:D ja sobie wlasnie zjadlam druga porcje mojego jogurtu :D czuje sie straasznie pełna:D no ale do obiadu bynajmniej mam spokoj:D w sobote wielki dzien czyli mierzenie obwodow! postanowilam sie mierzyc 1 raz w tygodniu, wlasnie w sobote, takze zobacze czy są jakies efekty od zeszlego tygodnia, chociaz raczej wątpie, bo w tydzien to nie wiele zleci:P najwyzej na wadze moze troche [ale ja postanowilam przestac sie wazyc zeby nie zwariowac:D]

Nio wlaśnie nie było napisane na opakowaniu, bo to była taka mała saszetka, a w tabelach różnie piszą. W jednych jest aż 461 kcal, ale to chyba w 100 proszku a w innych 77 kcal, więc już sama nie wiem. :/ Hehe...ale posprzątałam pokój, więc chyba spaliłam taką kawkę. :D Hehe...ja na szczęście nie mam wagi w domu, bo się zepsuła i się nie ważę. :p Za to mam manie mierzenia obwodów i prawie codziennie mierzę, a potem się wkurzam, jak nie ma zmiany. Nio ale to normalne, że efektów za szybko się nie zobaczy. :P Hehe...ja tak mam, że jak poćwiczę i trzymam się planu zgodnego z dietą, to od razu czuję się szczuplejsza i piękniejsza. :D Np. dziś jestem zadowolona jako tako ze swojej figury. Mam jedynie lekko brzuszek wysadzony, ale to ze względu na okres, więc po miesiączce się spłaszczy. :D

sbinki no to na pewno na 100g.takie kawki nie sa aż tak kaloryczne, ale na pewno ją spalilas:P ja sie teraz napilam soku z jerzyn domowej roboty, rozcienczonego z woda i teraz to dopiero jestem pelna:D obiadek sobie zjem tak ok 17, to bynajmniej wieczorem nie bede glodna. ale mnie wczoraj o 22 korcilo zeby cos zjesc! jeju. ale na szczescie sie nie skusilam:D

Hehe...a ja od 7 rana nic nie jadłam i zaczyna mnie trochę ssać w żołądku. :D Dziś mam zamiar jeszcze tylko obiadek zjeść, ale czekam na moją stałą porę, czyli 15.15 :D Regularne jedzenie u mnie nie powoduje ataków głodu. :)

Czesc Dziewczynki...jutro mam egzamin:(brzuch napierdziela jak nie wiem co,główka tez,ale stwierdzilam ze to stres...wiec zjadlam ryz z warzywami,boli tak samo:) Kupilam dwie czekolady i trudno...przytyje,ale moze cos dadza...(jedna mleczna,druga gorzka) tzn nie zjem calych wiadomo...ale podobno czekolada poprawia humor...wiec...lece do nauki,wejde w przerwie sprawdzic czy sie odchudzacie i trzymajcie jutro od 10 kciuki bo tylko to moze mi pomoc:):):*

Elexis główka do góry, będzie dobrze! Na pewno! ;) Hihi...tylko uważaj, żeby całych tych czekoladek nie zjeść, bo to ponad 1000 kcal będzie... :/ Ja już po obiadku, teraz tylko same płyny, bo jeść więcej nie będę. ;) Oczywiście wieczorkiem sobie jeszcze poćwiczę. Teraz mykam do nauki.. :( papa! 🌼

ja wole mleczna czekolade:D albo z orzechami [ale w calosci:D] bedziemy 3mac kciuki na pewno!

Gość AAsiuniaa
Czesc Dziewczynki Troszke mi smutno...bo ja naprawde za wami nie nadarzam:( chyba sie nie nadaje do tego forum:(ale powiem wam ze dzis jestem tylko jednym kubku rosolu z makaronem:/ pewnie zle zrobilam...ale mi sie w ogole nie chce jesc:( i postanowilam sie odchudzac....chce byc taka jak rok temu:) (mam nadzieje ze znowu nie przesadze) Życze udanego wieczorku 🌼

AAsiuniaa --> nooo heej :* wiesz co, jak ja siedze w domu to po prostu nie mam co robic i ciagle na kafe siedze:P nie zostawiaj nas 😭 a ile wazysz i ile masz wzrostu?

Gość AAsiuniaa
No dobrze...to was nie zostawie :) Mam 172 cm i 55 lub 56 kg:) A jak zdrowko:)?

ejj to ty chudzinka jestes!:P a ja sie jakos kuruje...nie moge sie doczekac soboty bo jade na zakupy hahaaa :D cierpie byc chora bo wszedzie mnie nosi :P juz bym chciala do szkoly itd...no ale...ehh...;)

AAsiuniaa Ty sie nie zalamuj,ja tez czasami nie wiem o co chodzi bo nie nadazam:) sbinki - Jesli chodzi o czekolady to zjadlam pol mlecznej,ona jest mleczna z truskawkami:)tzn niby truskawkami bo obok truskawek to to nawet nie lezalo:) wiec jest jakies 300 kcal. Do tego na kolacje znowu warzywa...i jeszcze slonecznik i nie wiem ile kalorii ma slonecznik?:) A uczyć mi się tak potwornie nie chce ze nie wiem...:) Irret_xD-- a ja na orzechy jestem uczulona:(

Gość AAsiuniaa
Irret_xD Ja bym o sobie nie powiedziala ze jestem "chudziutka" :) kiedys bylam chudsza i to mi sie podobalo:) a na jakie zakupki idziesz:) idziesz na ubranka:P? malinowa_wodka_z_rumem wiem wiem masz racje z tym senesem...no ale to jest silniejsze ode mnie...ja kazdemu to odradzam:( bo ja juz sobie zdrowie przez to "zepsulam" :( elexis Ooo... to widze ze nie jestem sama:) mam nadzieje ze w weekend nadrobie;)

no poszukuje kurtki jakiejs na jesien i czapki na zime:D jak mi wpadnie cos jeszcze w rece to sie nie obraze:D

Gość AAsiuniaa
Aaa... no to ja juz zycze udanych zakupkow ;) A Ty tez jestes na jakiejs diecie:)?

tzn wiesz co...wlasnie zjadlam Grześka buahaha wiec ;/ no chcialabym zrzucic z brzuszka troche i z boczkow;) ale ja to raczej jestem ten typ : jeeeju jaka ja gruba, a za chwile ide jesc