malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 sbinki slodkich snow:) wysnij te wszystkie niezdrowe rzeczy, ktorych jutro nie zjesz:D elexis - nie wiem czy cos kiedys bralas, nie chce robic reklamy:), of korz kazdy organizm reaguje inaczej itd ale dla mnie i wiekszosci moich znajomych dobre byly novynette, albo regulon(tak jak novynette tylko wieksza dawka hormonow-zalezy od wagi. regulon jest chyba od 60 kg w gore) warto spytac o nie lekarza, bo one sa z nowej generacji i maja nie zatrzymywac tyle wody w cielsku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Nom tam sie zbieram ze po egzaminie (mam w piatek) wybiore sie do lekarza,zapytam o te co mowisz,tzn raczej o ten pierwszy bo powyzej 60 kg narazie nie wchodze:D Dzieki za rade,nigdy nie bralam tabletek anty,alemoja siostra tez bardzo tyła po nich i sie boje ze u mnie moze byc podobnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 elexis, to powodzenia. a z czego egzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Anatomia:/ Kocham ten przedmiot:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 oj:) medycyna? bede trzymac kciuki:) ja teraz mialam sesje wiec nic prawie nie jadlam przez tydzien ze stresu:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 medycyna medycyna:/ juz mi bokiem wychodzi:) a stres tez jest bo to ustny:):) a na czym jestes? ja zaraz mykam spac bo jakos mnie glowka boli:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja na prawie:) wiem, wszyscy na to zle reaguja..no ale tak jest:] to mykaj, wyspij sie, bo wyspanie sie to 2/3 sukcesu:) dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 aa ustne...wspolczuje. ostatnie ustne co mialam to mature z ang...u mnie same pisemne. dla wiekszosci to minus, ale dla mnie akurat plus bo pamietam jak moje glany itd wkurwialy niektorych nauczycieli:) i jak bywalo niemilo w LO. ale studia to co innego:) a zwlaszcza medycyna:) a Ty tez wolisz pisemne? no mis pozazdraszczam:) mi cala rodzina buczala, zebym szla na med..ale gdzie bym sie tam dostala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 wole pisemne ale jak zdam teraz ten egzamin to mogę nawet pokochac ustne:):)zebym tylko zdala:)a ja chcialam isc na prawo:D ale wybralam w koncu medycyne:) Dobrej nocy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 jejuu laski przez caly wieczor tyle pisalyscie...ale to dobrze, topik nie upada :P sbinki --> oczyszczanie twarzy przed weselem? no nie wiem. moja sis jest kosmetyczka, czesto mi w domu wyciska rozne syfki itp [nie mam na szczescie problemow z cera], ale jak kiedys bylam w gabinecie u niej, to przez tydzien strupki sie utrzymywaly [moze to dlatego,ze 1wszy raz bylam wtedy]. ale moze lepiej wybierz sie kilka dni przed weselem? malinowa_wodka_z_rumem--> witaaaaamy ja juz zjadlam galaretke owocowa [musialam przed antybiotykiem]. zjem sobie dzis jeszcze ze 2 takie galaretki i 1 wase z szynka,pomidorem i cebulka :D [bez masla].czyli w sumie tych galaretek to 1,5 paczki,bo z 1 paczki wychodza 2 miseczki:D pooozdrawiam i zycze wam miłego dnia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Cześć dziewczyny! ;) Ja właśnie mykam do szkółki, ale jeszcze wcześniej sobie weszłam tutaj. ;) Właśnie jem mielone siemię lniane zalane wodą. To dobrze zrobi na mój żołądek i trochę mnie zapcha. Poźniej tylko obiadek za radą AAsiunii. ;) Wogóle w nocy to myślałam, że umrę. Brzuch mnie bolał od tego senesu, przeczyściło mnie porządnie. Poza tym dostałam okresu, więc już wiem po części skąd te napady. Kurde, przez tą miesiączkę nie będzie chciało mi się ćwiczyć. :/ Irret_xD ja byłam ostatnio właśnie tydzień przed i mi ładnie wszystko poschodziło, cerę miałam idealną, więc teraz też idę tydzień wcześniej, czyli w ten piątek. ;) Mykam do szkoły, papa! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Dzien dobry:) ja bylam tez tydzien przed weselem na oczyszczaniu i moja cera..mhm do wesela wygladala tak samo jak przed oczyszczaniem,nie mam jakis wielkich problemow z cera ale jednak.Reakcja zalezy od skóry:) Wypije kawę,zjem jogurt i mykam na korki:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 No ja juz wypilam sobie kubeczek octu jakblkowego z woda i miodem..to mi smakuje ale wstyd:D i kawe a zaraz zjem serek wiejski i z pomidorem...milego dnia trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 No i wrocilam,nakupilam warzyw,piers z kurczaka i ryz i cos z tego zrobie,mam nadzieje ze zbyt tuczace nie bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 elexis--> ja uwielbiam gotowane warzywa [albo na parze,bo gotowane traca witaminki] i do tego piers z kurczaka saute pieczona w foli...pyyyycha! :D ahh...ale szkoda gadac;( napad obzarstwa ktory plynie juz sobie miejską kanalizacją. przykre, ale prawdziwe. chcialabym wreszcie zaczac normalnie jesc! ale to trudne jak jestem sama w domu...bo albo sie maxymalnie ograniczam, albo obzeram i wymiotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Irret_xD no wlasnie sie opycham tym co ugotowalam,miodzio a wyszlo mi tyle ze chyba przez tydzien bede jadla:):) jesli chodzi o napady glodu to a przed okresem zawsze je mam i nawet nie probuje nad tym panowac...wiecej ruchu i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AAsiuniaa Napisano Wrzesień 19, 2007 Czesc dziewczynki:) szczerze mowiac to ja za wami nie nadarzam:(ile wy piszecie:) ja nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytac:) sbinki Ja znam ten bol brzucha po senesie:(tez casem pije...no w sumie kiedys pilam...ale mialam problemy z miesiaczka...i przestalam...ale teraz znowu sie zaczyna:(Ciesze sie ze posluchalas mojej rady i jesz sniadanko i obiad:) Ja rowniez witam nowe osoby na forum:) fajnie ze jest nas wiecej:) Życze udanego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 elexis ---> Moja buzia po oczyszczaniu jednak o wiele lepiej wygląda, dlatego pójdę sobie w piątek i zaszaleje. Jak mam być piękna na to wesele, to nie szkoda mi tej kasy, bo cały kompleksowy zabieg z maseczkami kosztuje aż 120 zeta. :/ Hehe...warzywka gotowane czy na parze są pierwsza klasa. Ja jak byłam na 1000 kcal, to często takie wcinałam. ;) malinowa_wodka_z_rumem ---> Pomaga Ci ten ocet, tz. ogranicza apetyt? Bo może ja sama bym się zdecydowała i takowy zakupiła. Ma jeszcze jakieś inne pozytywne działanie? Irret_xD ---> Znam ten ból moja Kochana...ja też mam tak, że albo głoduje albo obżeram się. Ja chce to zacząć leczyć, bo przecież nie mogę tak całe życie. Hehe...jeszcze będąc na diecie utyje, masakra! :( Ja dzisiaj dostałam okresu, więc po części wiem skąd te moje obżarstwo sprzed kilku dni. AAsiuniaa ---> Hehe...ja też jak przychodze ze szkoły, to mam na co odpisywać, bo tak się nam temacik rozwija. Ten senes to chyba jednak nie był dobry pomysł, bo brzuch nadal jakoś pobolewa, ale to może właśnie dlatego, że dostałam okresu. Hihi...jeśli chodzi o moją dietę i walkę o piękną figurkę, to całkiem nieźle mi idzie jak na dzisiejszy dzień. Rano wypiłam to siemię lniane, w szkole żyłam na wodzie mineralnej i gumach do żucia, a po powrocie do domu zjadłam obiad, który miał w sumie ok. 300 kcal. Dziś już koniec z jedzeniem. Mam zamiar poćwiczyć dziś trochę, o ile ciało mi pozwoli. Kupiłam sobie jakaś herbatke z Vitaxu, coś Wellnes Tea \"Szczupła talia\" z l-kartyniną czy jakoś tak. ;) Taki wspomagacz. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 http://www.vitax.com.pl/linia_wellness.php Ta herbatka, to ta 3 w kolejności. ;) Może tą smukłą talię też kupię i na zmianę będę pić. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Sbinki ja tez tyle placilam za oczyszczanie.. a ja w koncu wzielam sie za cwiczenie:)Moja wspollokatorka z akademika wyszla,wlaczylam muzyke dosc glosno i cwicze:)musze sie w koncu wziac za siebie bo przeciez jak zamieszkam z moim P. (co mysle ze nastapi w pazdzierniku jesli wszystko uda sie zalatwic) to bedzie mi trudniej sie odchudzac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 A właśnie zapomniałam dodać, że do obiadu wypiłam kubek soku z marchwki i buraczka domowej roboty, tz. marchewkowy z sokowirówki bez cukru i z odrobiną buraczkowego soku. Mam nadzieję, że to wielki grzech nie jest. W końcu ile kalorii może mieć taki sok, jak marchewka ma w 100g tylko ok.30 kcal. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hehe no a jaki zdrowy jest taki soczek:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Nio ja właśnie wzięłam No-spe i idę się zdrzemnąć, bo ten brzuch mnie boli. :( Potem jak wstane to sobie kawkę wypije, potem tą herbatkę i zacznę ćwiczyć, czyli koło 20. ;) Hehe...zawsze ćwiczę i na M jak Miłość patrze. :P Ja to na razie nie mogę zamieszkać z moim M., bo on zaczyna studia, a ja kończe liceum, ale w przyszłości kto wie. Hehe...wiem jedno, że w październiku na cały weekend się wybieram do niego. ;) Śmigam spać, ale wejdę później! Papa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 sbinki--> no to widze,ze ostro sie wzielas:D ja juz mam dosc wszystkich takich herbatek:D obrzydza mnie ich smak. jak jestem glodna to se wcinam jogurty naturalne z otrebami i platkami owsianymi,dzis dodalam tez rodzynki zeby bylo bardziej slodkie :D pyyychota mowie wam! :D elexis--> taaaa no niestety tak to jest. wspolne mieszkanko,gotowanie,wieczorne filmy +popcorn i piwko...hihi :D buziaki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Irret_xD nie pocieszyłaś mnie:) ja wlasnie stwierdzilam ze kolacji juz jesc nie będę,tylko pieczywo wasa,bez niczego bo tak mi najlepiej smakuje i mam jeszcze activie serek waniliowy i czuje ze zjem go juz niedlugo:) Sbinki widze ze sie ostro wzielas,ale to dobrze,tylko nie przesadz z odchudzaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbinki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Kochane jesteście, że się tak o mnie martwicie, ale zapewniam was, że nic mi się nie stanie. ;) Taka mini głodówka na pewno mi się przydała, bo mój układ trawienny odpocznie sobie. Od jutra już zacznę trochę więcej jeść, ale tak by szybko i efektywnie chudnąć. Jeśli chodzi o herbatki, to kiedyś dawno jeszcze z mamą piłyśmy całą serię Slim Figura, ale obecnie nie kupiłabym już tego, ze względu na smak i brak efektów. Polecam natomiast po obfitym posiłku wypicie mocnej czerwonej herbaty albo naparu z majeranku. Przyspiesza trawienie. ;) Ja właśnie sobie czarną kawę piję, taka najlepsza, bo czuc jej smak. Zrobiłam sobie też tą herbatę Wellness. ;) Och...żeby tylko udało mi się tak wytrzymac te 10 dni, to bedę w siódmym niebie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja zaraz sobie zaparzę zieloną herbate,a te slim figura to wlasnie mialam zapytac czy cos dziala,ale skoro nie to nie ma co sie fatygowac po nie do sklepu:)teraz robie sie glodna bo zawsze o 19 jadlam kolacje,ale narazie z tym koniec choc wiem ze od pazdziernika pewnie bede jadla o kazdej porze dnia i nocy a szczegolnie nocy bo wtedy jestem najbardziej glodna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 elexis--> ja pilam slim figure i powiem jedno : OBRZYDLIWA. przetestowalam juz sporo herbatek i wiekszosc z nich dziala po prostu przeczyszczająco, więc bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elexis 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no wlasnie dlatego nigdy nie pilam herbatek bo w taki sposob odchudzic sie nie chce,nie mialabym satysfakcji nawet:)jakos mnie to nie przekonuje:)kurcze w piatek mam egzamin,nauki nie ubywa a czas leci...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa_wodka_z_rumem 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 AAsiuniaa nie chce sie tu wymadrzac bo nowa jestem:) ale sama piszesz, ze szkodzi Ci ten senes...slonce prosze nie zaczynaj go pic, skoro juz kiedys pilas i raz udalo Ci sie przestac... sbinki nie wiem czy ocet ogranicza apetyt ale mozliwe:) jakos trudno mi stwierdzic. ale celulit mi prawie zszedl a pije go(ocet:) ) chyba ze 2 tygodnie..a nie widze innej przyczyny. on rozbija tluszcz podobno i wyplukuje wiec to by bylo chyab logiczne;)no i cere mi bardzo poprawilo:) chociaz bylo kilka strasznych dni kiedy mnie wypryszczylo jakbym znowu miala 15 lat:)(oczyszczanie z toksyn organizmu podobno) no ale krotko to trwalo a teraz mam lepsza cere niz kiedykolwiek. aha i to jablkowy, ja mam taki niemiecki kupiony za 14 zl w sklepie ze zdrowa zywnoscia. bo czesto sprzedaja oszukane, tzn niby jablkowe a na spirytusie:/ elexis jak zrezygnowalas z kolacji o 19 i jestes glodna to moze jakis maly posilek bys jadla o 18? jablko czy platki? jak bedziesz glodna to Ci bedzie gorzej szla nauka..mozg Ci wychudnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach