Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

Gość to jest już po prostu zgroza
moja żona puściła się na wczasach z arabem.po powrocie zaliczyła jeszcze kilku których poznawała w klubach.z jednym chciała wchodzić w związek,z tym z wczasów nadal koresponduje.rozwodzimy się.

Gość gość
zgwacona dziewica miala z siedmioma arabami naraz ttepe zboki :(

Gość gość
Jakieś dwa tyg temu przespałam się z Marokańczykiem - właściwie trzy razy ale mniejsza z tym. Podczas seksu z nim nie odczuwałam, że myśli tylko o sobie i o swojej przyjemność. Pytał mnie czy jest mi dobrze, czy mi się podoba i kiedy on już był bliski "końca" zapytał czy ja też dochodzę. Jednak seks z nim był... ostry. Lubię ostry seks jednak ten był agresywny, niezwykle intensywny .. mocno klepał mnie po tyłku, paznokciami wbijał mi się w plecy, wykręcił mi sutki (co nie zbyt mi się spodobało) ale co najbardziej mnie zamurowało...w pewnym momencie splunął mi na usta. Nie mam osobiście wielkich fetyszy..lubię podczas ostrego seksu uderzyć faceta w twarz - to mnie podkręca - i tak też zrobiłam i tym razem, pomyślałam, że może dlatego to zrobił. Zapytałam go później czemu tak postąpił - czemu mnie opluł to odpowiedział mi na to ze to tak samo jak uderzenie w twarz ze "to jest seks". Czułam się dziwnie, gdyż odebrałam to tak jakby opluwał mnie bo jestem "nieczysta" "grzeszna". Tak czy inaczej dziwne doświadczenie.

Gość mexykanka
poznalam przez fb egipcjanina a.a. ,starsznie sie narzucal ,chcialam popisac po angielsku wiec troche udawalam niewydymke i go podkrecilam ze jestem niewinna i szukam ,mial super bajer,calkiem dobry gust filmy, ,ksiazki ,inteligentny nie zaden recznikowy wiec myslalam ze bedzie fajna znajomosc przyjazn,niestety do czasu , dawal.mieszane sygnaly zainteresowania ,czasami tam male klamstwo ale ,pamiec mial dobra mimo sporego haremu na fb jak ja mowilam nie to on 10x tak podobalo mi sie ze mial ,,jaja'' silny charakter ,ktorego nie wyksztalcili koledzy polacy,mimo to zaczal przysylac foto czlonka gledzic.ze nie jest dzieckiem i ze bawic sie w dziecinade to moge z innymi aon jest konkretny ,raz z fota sie pomylil i wyslal jak posuwa polke ,glupio mi do dzisiaj :} ogolnie sobie nie mam nnic do zarzucenia ale biorac pod uwage polakow pewnie skoncze z bezowym

Gość mexykanka
wiec jesli chodzi o arabow ,turkow -gadke maja super,klamac trzeba umiec ;) -umieja przywiazac kobiete do siebie i wzbudzic jej ciekawosc,obiecanki -cacanki -bardzo zaradni ,mescy i zasada ja place - sex super wiem z opowiadan i regularnych wizyt kolezanek ,staraja sie zaspokoic partnerke ale -mimo ze rozmawialam z inzynierem to itak mial taki harem na fb ze musial laski bajerowac nawet w pracy -sa plotkarzami malo dyskretni,prosilam zeby nasze rozmowy nie byly pokazywane ale byly gdyz po4 miesiacach koles pytal czy dam sie zwiazac (nazywalam go master, jak w terminologii sado maso)wiec albo sie doszkolil albo ktos mu powiedzial -,denerwuje mnie ze kolo mowi jestesm otwarty apotem pyta gdzie jest arabskie zarcie bo innego nie tknie - islam ma duze role,sluchaja matki, braci ,jakas biala nigdy nie bedzie dla nich ,autorytetem -niewierna mozna oklamywac,wykorzystywac ,zmusic do prostytucji czy zabic ,dziewczyna ,ktora ma lechtaczke jest nieczysta,zona moze zostac tylko bez lechtaczki lub dziewica wynik -wole CZARNOGORCOW :))

Gość gość
aga18 szmato głupia idz sie walic z arabami

Spotykalam sie z arabem teraaz mamy wspólny interes chociaż para nie jesteśmy. Po prostu nie chcial mnie ranici odrazu powiedział że on w Polsce mieszkac niebedzie i nie chce zebym sie zaangażowała a potem cierpiała. Nie sypiamy juz z soba ale sexu z nim nigdy nie zapomnę nigdy tak nie bylo zeby myślał o sobie zawsze a mnie mial w d***e. Teraz tez juz mówi mi ze teskni za naszymi spotkaniami chociaż od 3 miesięcy nie sypiamy z sobą. On ufa mi ja jemu żadnemu Polakowi tak nie zaufalam jak jemu i dalabym sobie za niego noge uciac .Nie rozumiem kobiety która mowi ze Arabowie mysla tylko o sobie gowno prawda poznalam jego kolegów żaden z nich nie zabił by muchy a nie mówiąc o tym żeby podnieść reke na kobietę. A tak naprawdę to my im nie dajemy powodów do tego zeby nas sznowali jak z tym moim rozmawialam jak przyjechał do polski i wyszedł na imprezę to polki same sie na niego rzucały wiec nie powinniśmy mieć pretensji do nich tylko do polek które się nie szanuja a potem mają pretensje. Ja z moim arabem moge konie kraść i wiem że zawsze na niego mogę liczyć

Gość gość
moje drogie Polki nie wstyd wam że jesteście kur.ami ??? powiedzcie że dałyscie d**y ciapatemu innym facetom to żaden was już nie tknie.... no chyba że jakiś inny brudas ale wtedy won z Polski bo my tu syfu nie chcemy

Gość gość
gość dziś Nie obrażaj wszystkich Polek, bo większość z nich tego nie robiła.

Gość gość
Araby i turki są najlepsi, wiem bo walę się z nimi prawie co tydzień. Mają wielkie i grube penisy, nie spotkałam jeszcze takiego który by miał mniej niż 20cm. Są niewyżyci. W czasie jednego rypanka miałam po 2-3 orgazmy, Polaczki dla nas prawdziwych dziewczyn maja za małe penisy. Mówię wam dziewczyny spróbujcie, nie pożałujecie. Po seksie z arabem albo turkiem nigdy nie dacie c**y żadnemu polaczkowi. Penisy polaczków w porównaniu do arabów to jak ogórek korniszony do ogórka szklarniowego. Juz mnie swędzi c**a jajk pomyślę o wielkim grubym penisie araba który będzie mnie jutro walił.

Gość gość
gość dziś Napisał to facet, pochodzenia tureckiego albo arabskiego :P

Gość gość
Ohyda ale z was puszczalskie pustaki. Nie wierze. Jak mozna uprawiac seks z przypadkowym arabem. Obyscie wszystkie nalapaly syfow i oduczyly sie puszczalstwa!!!!

Gość miałam i dużo wiem
spotykałam się już z dwoma tak zwanymi Arabami i z oboma spałam więc mogę powiedzieć że moi zawsze starali się abym miała orgazm, nie byli samolubni bardzo lubią zmieniać często pozycje i mogą długo i dużo razy a z jednym z nich nadal jestem i nie narzekam nie każdy tzw. ciapaty jest taki sam ja trafiłam na troskliwych, opiekuńczych i o wiele lepsi niż nie jeden polak....

Gość gość
Mam meza Araba. Podstawa jest seks analny. Nie wiem skad u niego ta potrzeba ale woli analnie niz klasyczny stosunek i czesto mamy niezgodnosc na tym tle ale wiadomo ze musze ustapic. Ciezko tez byloby nie godzic sie na seks. W ich kulturze skoro jestem zona nie moge odmowic seksu.

Gość gość
Apotykalam. Wsadzil mi w d**e i zosrawil zaraz po

Gość gość
Mialam przez dwa lata. Muaialam dawac analnie i byc ulegla. Ssalam mu na zyczenie,chodzilam bez majtek,pokazywalam d**e kiedy chcial. W zasadzie nie bylo gry wstepnej. Mowil cos w stylu ssij albo daj d**y i to na tyle. Seks zawsze od tylu. Odmowa rowniez nie wchodzila w gre bo sie bardzo denerwowal .

Gość gość
Popieram przedmowczynie. Arabowie chca glownie w d**e.

Gość gość
Tak. MusA wlozyz w d**e

Gość gość
Jak lubisz byc ponizana i traktowana przedmiotowo to polecam.

Gość gość
Mialam. Zawsze chcial glownie w d**e. Ogolnie traktowal mnie do zaspokojenia sie. Najpierw mu saalam potem wkladal w d**e i sie spuszczal. Jam chcialam w cipke to w trakcie wkladalam sobie wibrator

Gość gość
Maja male k***sy dlatego chetnie laduja w d**e. Mi strasznie wypadal z cipki

Gość gość
Bylam w szoku. Doszlo do pierwszego zblizenia a on chcial od tylu i w pupe.

Gość gość
Z moim arabem tez bylo w pupe. Oni to chyba lubia.

Gość gość
Ja duupe to mam do srania a pipke do ********* to jest koniec tematu u mnie

Gość gość
3 x z nimi spałam,ogólnie lepsi niż Polacy o wiele,seks konkretny,bardzo ostry,są tam bardzo owłosieni co na mnie bardzo działa,2 x lizałam mu rowa,raz naszczałam na niego,było rewelacyjnie,kontakty mam służbowe na imprezach firmowych

Gość gość
Byliśmy kiedyś w klubie swingers w Polsce,poszliśmy z MOIM do pokoju gdzie parka się bzykała,dołączyliśmy,za chwilę zajrzał arab i zapytał czy może popatrzeć,zgoda była naszej czwórki,po 15 minutach wyciągnoł k****a pokazując jaki ma wielki.W porównaniu do naszych samców to gigant,i od dotyków i miłych słówek zbliżył do moich ust,wzięłam go do buzi tylko żołędź bo się nie mieścił,ale possałam kilka minut a Mój posuwał mnie .Arab podszedł do drugiej Pani .która od chwili miała nogi w górze i tylko czekała aż włoży jej k****a po jaja,tak się bzykali,że nabrałam ochoty na tego Araba i jak tamta Pani już miała dość ja nastawiłam dupsko i wszedł we mnie wypełniając szczelnie ,nasi Panowie nie mogli wyjść z podziwu.Po tej orgii poszliśmy pod prysznic a następnie do baru i zafundował szmpanów kilka,Nasi Panowie po kilku drinkach padli a Arab nie pił bo religia zabrania.Arab usiadł przy barze wyciągłam mu k****a i lizałam z koleżanką do głębokiego gardła,bałyśmy się bzykać ponownie bo psiochy nas bolały .Spuścił się go gardeł ,a smak jego spermy był inny niż naszych Panów.NIE ZAPOMNIANE .

Gość gość
Na pierwszej rance chcial mi wlozyc w pupe! Ostatecznie skonczylo sie na tym ze mu possalam.

Gość gość
Bylam z arabem kilka lat. Seksu bylo duzo nawet kilka razy dziennie ale zawsze na jego warunkach. Kazal mi chodzic bez majtek. Gra wstepna tylko w jego strone. Czesto mi powtarzal ze mam byc gotowa na seks z nim zawsze. Gra wstepna w moja stronw ograniczala sie do 'zajmij sie mna teraz' ssij, szykuj d**e itp. I fakty znie sex analny byl glowna forma seksu

Gość baron60
Drogie nasze Polskie kobiety młode dziewczyny , W każdej narodowości znajdzie się facet cham , u arabów podobnie . Byłem kiedyś w wojsku na misji , gdy wróciłem do kraju po jakimś czasie zakończyłem pracę w wojsku . Moje dwie serdeczne koleżanki z czasów studenckich wyszły za arabów , było ok przez okres 3 lat , jak opowiadała nam jedna z mam tych koleżanek , mieszkaliśmy w jednym bloku . Po jakimś czasie zaczęły nadchodzić błagalne listy by rodzice postarali się sprowadzić je do kraju.(mocno skracam by nie było nudne i długie pisanie) . Zrobiliśmy składkę w rodzinach i naszych znajomych by mieś kasę na moją i kolego wyprawę po nasze koleżanki . Trzeba było polecieć do Pakistanu i dalej 600 km do malej miejscowości bo tam one mieszkały . Udawaliśmy turystów , po dotarciu do tej miejscowości daliśmy znać że jesteśmy blisko nich , były pilnowane przez matki , nie wolno im było opuszczać domu samemu zawsze musiał być obok facet , brat , znajomy sąsiad , lub matka . Niestety miały obie dzieci roczne . Po prawie tygodniu obserwacji udało nam się je wydostać z domu , mieliśmy przygotowany samochód i zdążyliśmy odjechać nim mężowie przyjdą z pracy . Kluczyliśmy tydzień po kraju by zmylić obławę na lotniskach . Udało się wrócić calo do Warszawy i do naszego miasta . Dziewczyny przeszły prawdziwą szkołe życia , były co dzień bite za każde przewinienie lub nieposłuszeństwo . Nie opisuję szczegółowo lecz uwierzcie mi Polskie kobiety zastanówcie się mocno nad zmianą jakie panują w innych krajach a zwłaszcza krajach muzułmańskich , dla nas w Europie może być nie do przyjęcia .

Gość gość
Madze o seksie z Arabem. Jestem z Wawy 40 lat pulchna