Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

http://www.google.pl/search?hl=pl&tbo=d&biw=320&bih=201&tbm=isch&sa=1&q=pier%C5%9Bcionek+z+bia%C5%82ego+z%C5%82ota+z+diamentem&oq=pier%C5%9Bcionek+z+bia%C5%82ego+z%C5%82ota+z+diamentem&gs_l=mobile-gws-serp.12..0i24.56752.69205.0.77364.44.38.1.0.0.4.415.4913.2j13j7j3j1.27.0.ernk_timediscountb..0.0...1ac.1.FIUIwnk_gWw#i=1 taki podobny pierścionek dostałam od mojego ukochanego na pierwszych oświadczynach,które jak narazie to odmówiłam,ale pierścionek czeka aż powiem TAK poraz drugi.to nastąpi niebawem być może.

Gość Artemida25 bdsm
Ja nie mialam, ale moj pan przypominal Araba..a do tego mila pale jak Arabowie.llpodobno :p Chetnie o tym popisze nr gg 2194620

Gość starsze pokolenie
pierscionek z bialego zlota , ladny , to w koncu srebrny czy...?

dlatego srebrny,bo ja złota nie lubię.mój ukochany o tym wiedział,bo mu powiedziałam.

Gość starsze pokolenie
a rodzice wiedza o Twoich planach?

tak już dawno wiedzą i są bardzo szczęśliwi,że wkrótce zostaną dziadkami i,że znalazłam sobie takiego przystojniaka wkrótce może mojego męża,a nie jakiegoś brzydkiego Polaka.28 grudnia jadę do mojego ukochanego do Egiptu tym razem sama już mam bilet i będzie dzidziuś.byłam u mojego ginekologa i przepisał mi takie tabletki żebym szybciej mogła zajść w ciąże z moim ukochanym i może nam sie uda mieć tego wymarzonego dzidziusia.wkrótce na moim palcu zabłyśnie taki pierścionek jak dodałam w linku,bo powiem TAK poraz drugi,bo pierwsze oświadczyny odwłałam,bo nie byłam taka pewna naszemu związkowi czy przetrwa i czy on mnie nie zdradza z inną.teraz nie mam się czego obawiać,bo wiem,że mnie nie zdradzi obiecał mi,że będzie ze mną już do końca życia.

a jak już będę w ciąży potem urodzę mu tego wymarzonego dzidziusia to weźmiemy ślub,ale to dopiero jak urodzę,bo z brzuszkiem,to wyglądałabym trochę dziwnie w białej sukni ślubnej.

i zamieszkamy razem i będziemy bardzo szczęśliwi w trójkę,a potem jeszcze 3 takich bobasków będziemy mieć żebym go naprawdę uszczęśliwiła jeszcze bardziej.on bardzo kocha dzieci.

jak będę w ciąży to chce żeby poród odbył sie w Polsce i on nie ma nic przeciwko temu.do szkoły rodzenia będziemy chodzić razem w Egipcie,żeby sie przygotować.jak będzie sie zbliżał termin porodu to przyjedziemy wtedy razem do Polski i on będzie przy mnie cały czas podczas porodu.on będzie mnie bardzo mocno trzymał za rękę podczas tej cudownej chwili obiecał mi.tylko słyszałam,że mężczyźni mdleją podczas porodu przy kobiecie,czy to jest jednak prawda?boję sie,że on to samo zrobi jak zobaczy dzidziusia już na świecie.

Gość gbdfregr
aga pierdolnięta jesteś bo nie wiesz co to jest zderzenie dwóch odmiennych kultur życzę Ci żeby twój arab cię ruchał jak 10-tą żonę

nie jestem pierdolnięta i sie nie wpierdaj,jak mi to z nim będzie on mnie bardzo mocno kocha i ja go też.

i już nie umiemy doczekać sie już kiedy ta chwila nadejdzie,że będę w ciąży.jak będę to zamieszkam z nim w Egipcie na stałe.

Gość gbdfregr
tak cię kocha jak i pozostałe żony będzie kochał a ciebie zhandluje za parę kóz i jesteś pierdolnięta i to zdrowo

on rozumie moją religie,i mi powiedział,że jeżeli nie chcę przechodzić na jego religie to nie musze.

Gość gbdfregr
dużego ma:p?

skąd takie przekonanie.on nie jest taki wredny i głupi.on świata poza mną nie widzi i nic by mi nie zrobił nigdy.

Gość gbdfregr
chuja poczytaj sobie o kobietach które wyszły za arabów jeżeli np oczernisz go albo coś nie właściwego zrobisz to może cię zabić a za zdradę możesz zostać ukamienowana bo kobiety lecą na egzotykę a później kończą martwe

Gość gbdfregr
idź spać dzieciaku nara

on jest obrzezany.nie wiem czy dobrze.czy to ma jakiś wpływ,że nie mogłam z nim zajść w ciąże po pierwszym razie?czy jednak nie co?

a mam pytanie? co ile godzin noworodki trzeba karmić piersią w nocy w pierwszych tygodniach po urodzeniu bo boję się,że jak będę miała wkońcu dzidziusia z moim ukochanym Arabem to będę miała nieprzespane noce.Jeśli odstawię od piersi to mój ukochany będzie wstawał,żeby dać w nocy butelkę.a ja też będę czasami wstawać,ale nie często,bo będę musiała odespać te nieprzespane noce.

Gość starsze pokolenie
na te wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi w internecie , poczytaj...

Gość robert krak
dzieci Arabów nie trzeba karmić

Gość aga ale ty na wozku jezdzisz
jak chcesz rodzic i opiekowac sie dzieckiem?

normalnie,a dlaczego nie dałabym rady.mój ukochany będzie pomagał przy dzidziusiu.