Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

mogła mi tego nie napisać.jak go zna jej kumpela.i byłoby dobrze w naszym związku.

Gość starsze pokolenie
aga jestes jak dziecko z gory bylo wiadomo ze taki zwiazek nie ma szans... Sprawdzilas to co mowi ci tu na forum, ze ma takze inne?

Gość ZIMBABUłeZByszek
boo ona nest koorwa dzieckiem 18 lat o gooowno wie o życiu te mała przyjedź do naszej wioski poznasz czarnych braci i bedzie co roochac :P

ona mi pisała,że ma oprócz mnie i jej ma jeszcze jakąś angielkę i niemki które go sponsorują.

Gość starsze pokolenie
to ze na forum Ci tak napisala to moze byc podpucha, dla pewnosci niech napisze jego inicjaly ,ewentualnie cos wiecej z jego zycia, dla pewnosci ze to on.

i dziś będę z nim rozmawiać przez skypa i powiem mu,że między nami to koniec.nie chce go już widzieć na oczy.a niby mnie tak kochał i był taki dobry dla mnie.

miałam do niego jechać i miałam sobie ułożyć z nim życie.jest mi bardzo przykro.

Gość starsze pokolenie
przykro mi bardzo -juz sie nie odzywa. Jak napisze to sobie pogadajcie i upewnij sie czy to on...

Gość przykro mi bardzo!!!
powiem tak-zartowalam z tym wszystkim,sorry ,myslalam,ze jestes prowokacja, w sumie dalej nie mam pewnosci czy jestes czy nioe,ale na wszelki wypadek mowie ci,ze zmyslilam to wszystko,sorry pzdr

Szczerze to się uśmiałam trochę czytając ten wątek, ale ta osoba przypomina mi kogoś z rodziny. Wmawia sobie coś co wgl nie miało miejsca, albo miało całkiem inny bieg wydarzeń. Agusia przykro mi ze jesteś niepełnosprawna ale bądźmy szczerzy który normalny facet zdrowy,silny i przystojny będzie chciał brać na głowę sobie taki kłopot.. I jeżeli myślisz że on to robi z miłości to się grubo mylisz.. i czy ty masz pojęcie co to jest dziecko wgl bo nie wydaje mi się .. piszesz ze on będzie się zajmował dzieckiem żebyś ty się wyspała ,jasne a w zamian za to ty pójdziesz rano do pracy... bajka

przykro mi bardzo jesteś taka naiwna i głupia jak mogłaś takie coś napisać mi.dobrze,że jeszcze z nim nie gadałam,bo by była kłótnia.

to wyzej to podszywka! podtrzymuje swoja wersje o twoim habibi ruchaczu

a ja ci w to uwierzyłam,bo myślałam,że go naprawdę zna ta twoja kumpela i jest jego dziewczyną naprawdę i że on ma angielkę i niemki aż mnie serce zabolało,ale z tym odwołanym lotem żartowałam.ty chyba mi to napisałaś specjalnie,bo mi zazdrościsz takiego przystojniaka.

Gość Vaniilia
:D :D dogadac sie dziewczyny ,ale jej macicie w glowie :) bardzo mi przykro -napiszesz jej nazwisko kochanego i po sprawie.

Gość Vaniilia
no nie wiem,przeczytaj wszystko

ona mi tak napisała,bo zazdrości mi takiego przystojniaka ja tak myśle.

nawet mi sie odechciało go widzieć dziś na oczy przez skypa po takiej głupiej babie co pisze takie bzdury.

i straciłam całkiem humor.jak mam teraz gadać z nim.jeśli on będzie pytał dlaczego jestem smutna to co mam mu powiedzieć?

pozdrow go od mojej znajomej bueheheh podaj maila to wysle ci jego erotyczne foty

czuję,że wszystkie mi zazdrościcie takiego cudownego związku. :-)

nie pisz bzdur.jesteś głupia.więc to jest wkońcu prawda czy nie?

jaki to zwiazek?? raz cie przelecial a teraz posuwa swoja stara niemke, za kase ofkors, czyli mozna powiedziec ze jestes z meska prostytutka

prawda! wczesniej ktos sie podszyl pod moj nick

nie chcesz fotek to nie,zyj sobie w swoim swiecie fantazji

nie zmyślaj,bo to co ty piszesz to naprawdę bzdury.powinnaś sie leczyć psychiatrycznie.a jeśli już to prawda,że ta twoja koleżanka go zna to w jakim hotelu go poznała?