kasia12347 0 Napisano Listopad 10, 2007 witam wszystkie:) u Was tak milutko.. moge sie przyłazyc?:) ja od dzis zaczelam..:) nie jem slodyczy, po 15,nie jem bialego chleba, nie pije slodkich napojow i mam recepe na meridie15, ktora chce zaczac jutro albo w poniedziałek.. bardzo zalezy mi żeby schudnac okolo 10-12kg.. to jak moge powalczyc z wami?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 10, 2007 no jasne :) witaj w klubie \"odchudzaczek\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 10, 2007 Kasiu oczywiście, chcesz sporo zrzucić, tak jak ja. Mam nadziej, że nam się uda. Może napisz ile ważysz i przy jakim wzroście tak na początek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicktaki 0 Napisano Listopad 10, 2007 Witam! I ja dziś zebrałam się wreszcie w sobie... Już po porannych ćwiczeniach (głównie hula hop). Mój cel to 55 kg, obecnie jest 170 cm - 58.5 kg więc powinno pójść szybko... Pozdrawiam :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Listopad 10, 2007 Salana- mam 180cm wzrostu i około 77 kg.. było 73, ale po odchudzaniu wróciło 4 kg dlatego teraz chce zebrac sie w sobie po raz kolejny. mam nadzieje, że uda sie osiagnac moj wmarzony cel 65kg:) nie moge sie doczekac.. ale chce osiagnac ladne cialo do wiosny.. moze potem pokusze sie jeszcze o 5kg mniej..:D narazie celem jest 6 z przodu:) mysle, ze osiagalne jak najbardziej:) wlasnie zakupilam meridie15 od jutra zaczynam brac..:) damy rade!:) a jakie Ty masz wymiary Salana ( przepraszam jeśli wczesniej podawalas) buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Listopad 10, 2007 poprostumonia- przepraszam:) myslalam, ze to Salana do mnie pisała:) podaj równiez swoj wzrost i wage:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 10, 2007 Wysoka jesteś :D ja mam jedyne 156cm wzrostu, a ważę 59. Kiedyś udało mi się schudnąć 6kg a teraz ciągle nic. Waga skacze od 58 aż po 62. Dobija mnie ten brak efektów ale nie zaprzestaje bo wiem, ze wtedy tyle przybedzie mi kg. Najgorsze są te weekendy, cieżko oprzeć się wszystkim pokusom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia12347 0 Napisano Listopad 10, 2007 hehe, dlatego wspomagam sie Meridia, bo wiem, ze sama nie dałaby rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 10, 2007 Kasiu a mogłabyś mi o tej Meridi napisać coś więcej, czy można ją dostać bez problemu w każdej aptece? ja odchudzam się już od dłuższego czasu i waga stoi w miejscu więc szukam jakieogs dobrego rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 10, 2007 no własnie sama ciekawa jestem tej Meridi czy jakos tak :) Moje dane dla kasi: 164 cm, waga 62-63 ostatnio, własnie kończe I tydzień na diecie south beach. zważe się dopiero pod koniec drugiego tygodnia a to bedzie też koniec I fazy-najgorszej... Ja niestety mam budowę gruszki wiec zeby to naprawic staram sie cwiczyc na orbitreku. A Ty Kasiu wysoka jestes, jak zrzucisz to laska bedziesz niezła! AAAAA czy chwaliłam się ze zostałam ciocią przedwczoraj? SUPER! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 10, 2007 a ja figurę jabłka, ten brzuchol mój wrrr :P suoth bath slyszałam wiele, pewnie dobra dieta ale nie dla mnie. Bez pieczywa nie umiem się obejść, a bez cukru w organiźmie, choćby małej ilości nie funkjonuje. Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 11, 2007 hej laski odpadłam zupełnie w ten weekend ale musiałam odreagowac wszystko w każdym razie zaczynam nowe życie witam nowe koleżanki:) im nas więcej tym lepiej słyszałam conieco o tej Meridii, ale to chyba jest lek dla ludzi z nadwagą, a nie dla takich jak my?? Każdy lek ma przecież swoje skutki uboczne Nie pozostaje nam nic tylko dieta i ćwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 11, 2007 hej, ja o dziwo wczorja wytrzymałam na dwóch jakach,, brokułach i pomidorach :) Dzis niedziela, moze byc gorzej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 11, 2007 Nefi masz racje, chyba najlepiej stosować zdrową dietę. Dieta wiadomo troche gorzej niż zawsze. Salana podziwiam za wczoraj, ale nie głodź się nam tak :) Pozdrawiam i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 12, 2007 Widze, że nowy tydzień odchudzania zaczełyśmy po cichu. Mam nadzieje jednak, że nadal jesteście ze mną. U mnie po niedzieli nie zbyt zadawalająco ale dzisiaj już lepiej. Mianowicie: śniadanie: jogurt obiad: bułka grahamka, sałatka z ryżu, piersi z kurczaka, kukuryczy i papryki. Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam i nadal życzę niezbędnej wytrwałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja wytrwale jakos... mam jakies malutki pokusy ale daje rade... Własnie zjadłam zupe jakąś z kapustą (nie mojej twórczości). Cały dzień jestem na twarożku z tuńczykiem, dopiero teraz dotarłam do domu więc jem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 12, 2007 w takim razie spoźnione smacznego Salana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 13, 2007 Nefi, Salana gdzie jesteście kochane? poza tym Kasia miałaś tyle zapału, chcialaś się przyłączyć i co? Mam nadzieje, że zajdziecie jeszcze od czasu do czasu wolną chwilę i napiszecie tu coś. Nefi tak jak mowilaś staram się odejść od pieczywa. Dawno juz to chcialam zrobic ale jedynie zastąpilam je na ciemne, teraz staram się ograniczać i urozmaicać dietę. Pozdrawiam i liczę na jakiś odzew z Waszej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 13, 2007 Monia jestem, wrociłam. Byłam dzis w Lublinie :) Szkoda ze nie ma Kingi, moze odwiedziłabym ją ;) ona jest z Lublina Mysle że sie trzymam, choć od jutra bedzie dla mnie czas próby... Wyjeżdzam, wracam dopiero w przyszłym tygodniu. Na wyjeździe nie je się tego co się chcę tylko co dają ;) obym tylko nie przeholowała to bede zadowolona. Bede się odzywac jak siąde do internetu, pozdrawiam gorąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 14, 2007 Salana pilnuj się i zaglądaj tu czasem. Nefi a gdzie Ty? Dzisiaj obiado kolacja groszek z jajkiem. Postanowilam jeść wiecej rano do południa niż popołudniu. Mam nadzieje, że waga w końcu ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 14, 2007 Głupia jestem, zjadłam pół tabliczki czekolady. Pierwsza wpadka od dwóch tygodni, ale jaka wielka. Jestem na siebie wściekła wrrrr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 15, 2007 ja tylko na chwilę komp mi się psuje, ale cały czas trzymam dietę i ćwiczę buziam niedługo do was wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 16, 2007 komp juz naprawiony:P teraz będe was motywować wzięłam się wreszcie za siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 17, 2007 no gdzie jesteście?? schudłyście już i teraz będę musiała sama się męczyć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika-a 0 Napisano Listopad 17, 2007 Oj ja napewno nie schudłam, waga dalej stoi w miejscu. Mimo wszystko staram się nie poddawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 18, 2007 aloha dzisiaj egzotycznie bo mama zrobiła sałatke egzotyczną:P dieta nadal dobrze mi idzie (ok 1200kcal) i ćwiczenia czuję wyraźne luzy w spodniach i... majtkach nie wiem ile schudłam ale na pewno moje mięśnie ud troche popracowały jakies niewielkie efekty już są a dopiero od tygodnia ostro się zabrałam za te cwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salana 0 Napisano Listopad 20, 2007 Nefi jakie cwiczenia? jestem juz spowortem, ten prawie tydzień poza domem to był raczej koszmar dla mojej diety. Mam więc podwojoną motywację zeby znów trzymac się zasad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 20, 2007 już myślałam ze dałyście sobie spokój z odchudzaniem jakie ćwiczenia... otóż moje drogie,koleżanka mojej mamy kupiła sobie Leg Magic - to takie urządzenie do ćwiczeń w TvMarkecie nie chciało jej się cwiczyć więc moja mam od niej odkupiła ten przyżad i teraz z mamą ostro cwiczymy uda od wewnętrznej strony strasznie mnie bolą, ale czego się nie robi dla zgrabnych nóg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 21, 2007 dzisiaj zaczynam Aerobiczną 6 Weidera:) kto ze mną?? http://vitalia.pl/forum2,4909,4909,0_Wszystko_o...a6w_aerobiczna_6_weidera.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefi 0 Napisano Listopad 22, 2007 Jestem niepocieszona!!! W ogole was ostatnio nie widzę A^W jednak zaczynam dzisiaj bo wczoraj trochę mi nie wyszło ... (upiłam sie jak prosie, bo mnie były zirytował) ale dzisiaj juz bez obijania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach