Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusia 26

chce miec dziecko na wiosne 2008

Polecane posty

Tak tak ja świadoma mężatka od 2 lat ;) Jestesmy juz ze soba 7 lat i 6 miesiecy , niczego juz nam nie brakuje do szczescia jak tylko dzieciaczka :), lada miesiąc wprowadzamy sie na swoje narazie trwa remont :)

Owulka ja też za półtora miesiaca się wprowadzam, moze wtedy uda nam się począć dzidzię (no chyba że uda się jeszcze we wrześniu :) ).

Gość ługi-bugi
umber--------> ja będę za Ciebie, a Ty za mnie ok?;) oj dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że przenosicie się na swoje:)

Gość ługi-bugi
umber-------> napisz coś o sobie:) czy jesteś mężatką, ile masz lat? no co chcesz zresztą;) w ogóle to ciekawe co powiedziała ta Twoja ginekolog

oczywiście że będę :) !! a tak na marginesie to my też się przeprowadzamy :) hihi właśnie w naszym nowym mieszkaniu trwa pobojowisko :) walą się siany... :) dzisiaj jedziemy na budowę mam nadzieję że przerpowadzimy się już na 2 m-ce oby z dzidzią :)

Gość ługi-bugi
zatem tylko ja zostaję na starych śmieciach:O ceny mieszkań we Wrocławiu i nie tylko są po prostu chore więc mamy marne szanse na przeprowadzkę na swoje, ale i tak nie jest źle;)

pobraliśmy się w czerwcu zeszłego roku:) razem z moim Marcinkiem jesteśmy już 5 latek :) mieszkamy w Warszawie.. kochamy się jak wariaty :) i tak jak wam brakuje nam do pełni szczęścia jedynie dzidzi... ja od dawna już marzę o dziecku od jakiś 2 lat, jednak ze względów finansowych musieliśmy decyzję o dziecku przełożyć na właśnie wiosnę tego roku, ale jak widać to że sobie coś zaplanujemy ma się nijak to efektów... Ja mam 31 lat a mąż 35 więc to jest pierwszy z ostatnich dla nas dzwonków...

Gość ługi-bugi
witaj dzidzia:) zapraszamy:) umber--------> to tylko ja jeszcze nie jestem mężata w naszym gronie;)

a palnujecie się pobrać? co do mieszkań to w Warszawie też jest istne szaleństwo na rynku nieruchomości... mamy kredyt na 35 lat !!! :( RATUNKUUUUU :)

Gość ługi-bugi
TAK:) jak najbardziej:) jeśli okaże się, że jestem w ciąży to weźmiemy na szybko chociaż cywilny no właśnie, z tymi cenami mieszkań to jest istny cyrk:O a jakie mieszkanko kupiliście? 2 pokoje?

my tez mieliśmy tylko ślub cywilny:) az mi się cepło robi na serduszku jak sobie wspomonam tamten dzień ehhh cudnie było... zazdroszczę Ci ze to przed tobą :):):) Mieszkanie kupilismy już duże bo chcemy aby było naszym docelowym, łącznie ma 100m2 (4 pokoje) Moja mama się smieje ze teraz trzeba dzieci robić aby miał kto biegać po tych metrach :) hihih

My tez mamy kredyt na 25 lat!!!! Masakra!! Kupiliśmy 3 pokoje. Jeden będzie dla dzidziusia. Witam nowe forumowiczki, piszcie do nas jak najczęściej

Jeżeli chodzi o ślub, to ja miałam tylko kościelny, było cudnie, Tatuś prowadził mnie do ołtarza, a chrześnica niosła obrączki, ahh to bło 2 lata temu....

my nie mozemy wziac kościelnego :( ale mieliśmy piekny slub cywilny, ceremonia była przeprowadzona w pałacyku na mokotowie w salce którą sobie wcześniej zarezerwowaliśmy :) goście ceremonia szampan.... płatki róż, ryż. na szczęscie... w środku parku ja w pieknej slubnej sukni.... :) CHCE JESZCZE RAZ!!!! HHIHIHI

Cudowne wspomnienia umber, no i niezapomniane. Ja też bym chciała raz jeszcze, no ale która z nas by nie chciała. Tak sobie wymyśliłam ze za 20 lat, a moze za 50 zrobimy powtórke hihi.

Gość Thulla
Cześć dziewczynki !!!! Można do Was dołączyć ???? Ja generalnie pisze juz na podobny topiku , ale u nas oststnio straszne pustki także stwierdziłam , że warto popisać też u Was. Je tez chce dziecko na wiosne !!!!!! , no moze być też lato !!! . Ale u mnie bedzie raczej ciężko - no moze w 2009 lub 2010 na wiosne sie uda , bo narazie sie staramy i nic z tego :-( :-(

Witaj Thulla, pewnie że mozesz do nas dołączyć. I nie mów tu o takich czarnych scenariuszach 2009, 2010 rok. Z nami uda ci się szybciej, no przynajmniej czas szybciej zleci

Gość Thulla
Wiem co mówie - niestety !!!! My już naprawde długo staramy się o dziecko - powiem tak , moze długo nie długo , bo takie prawdziwe starania to kilka miesięcy , ale nie zabezpieczamy się już od ok. 4 lat i nic. Ja juz mam za soba badania hormonów i wszystko jest ok. Owulacja też jest, teraz zostało badanko nasienia i zobzcymu co bedzie. Tak sobie pomyślałam , że można by też załozyć taką tabelkę jak na innych topikch : co Wy na to ???? Nick....................wiek...............cykl starań...............data @ Thulla..................25..................??...........................ok.01.09

Gość ługi-bugi
🖐️ Thulla:) witaj w naszysz szeregach:) MUSIMY BYĆ DOBREJ MYŚLI, bo wiara czyni cuda:) dziewczyny, zazdroszczę Wam, że jesteście już po ślubie:) jedynym pocieszeniem dla mnie jest to,że ja mam ten moment jeszcze przed sobą:) dobry pomysł z tą tabelką:) już sie wpisuję: Nick....................wiek...............cykl starań...............data @ Thulla..................25..................??.......... .................ok.01.09 ługi-bugi..............29..................1.............................14.08 data @ to tej ostatniej? ale dzisiaj wreszcie ładnie na dworze:) aż się ryjek sam cieszy:):):):):):):)

Gość krolowa zycia i krol
zycze Wam powodzenia !! My z mewzem staralismy sie dluugo ( 3 lata) ale wreszcie sie udalo i w lutym 2008 bedziemy mieli juz kruszynke przy sobie Zycze powodzenia i wytrwalosci

Gość ługi-bugi
dzięki wielkie:) a Tobie gratuluję:):):):):)

Gość thulla
chodziło mi o termin następnej @ :-). Ja się wlanełam w tabelce - dlatego przeklejam jeszcze raz : Tabelka nr. 1 - STARAJĄCE - Nick....................wiek...............cykl starań...............data @ Thulla..................25..................??.......... .................ok.01.09 ługi-bugi..............29..................1............ ............... 14.08 DZIEKI ZA MIŁE PRZYWITANIE !!!!!!!! :-) :-) w grupie zawsze raźniej , prawda ??? :-) :-)

Gość thulla
A z kąd jestescie dziewczynki ??? , bo ja z małopolski .

Super pomysł z tabelką tez się wpiszę Nick.......................wiek............cykl starań.............data@ Thulla.....................25...............??..........................ok.01.09 ługi-bugi ................29................1.........................14.08 Mirabelka...............25................1..........................14.09

Gość ługi-bugi
no to zaraz poprawiam, bo przewidywana u mnie @ miała być 11 września, na szczęście nie przyszła i mam nadzieję, że nie przyjdzie przez najbliższych 9 miesięcy;) Nick.......................wiek............cykl starań.............data@ Thulla.....................25...............??.......... ................ok.01.09 ługi-bugi ................29................1......................... 11.09 Mirabelka...............25................1............. .............14.09 ja jestem z Wrocka:)

Gość ługi-bugi
właściwie to nie wiem czy robić test czy od razu iść do przychodzi na badanie krwi? jak myślicie, co lepiej? te testy to raz pokazują prawdę, raz nie...

Gość ługi-bugi
Thulla--------> robiłaś już test? długo już Ci się @ spóźnia