Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusia 26

chce miec dziecko na wiosne 2008

Polecane posty

Gość thulla
Ługi-bugi - ja sie pomyliłam w tabelca - prawidłowa data to 01.10 nie 09. Moze lepiej odrazu idź do przychodni - beta hcg kosztuje niewiele wiecej od testu ciażowego z apteki a daje 100 % pewnośc i wykrywa juz tygodniową ciąże.

Gość thulla
Tabelka nr. 1 - STARAJĄCE - Nick....................wiek...............cykl starań...............data @ Thulla/małopol. ........25................?..........................01.10. ługi-bugi ................29................1......................... 11.09 Mirabelka...............25................1............. .............14.09 Wpisałam jeszcze z kąd jestem - także bedzie prościej nam zapamietać :-)

Gość ługi-bugi
no właśnie też tak myślę, że chyba lepiej iść od razu na badanie krwi tylko, że będę musiała poczekać aż do poniedziałku:( bo teraz, po południu to już chyba nie bardzo?

Gość thulla
To ja bym w takim razie nie wytrzymała - w sumie test ciązowy nie kosztuje majatku , także mozna zrobic - trzymam kciuki za dwie kreseczki !!!!!. Zrób , bedziesz spokojniejsza - juz powiniń być wiarygodny !!!!!. Znowu cos mi sie pochrzaniło w tabelce , ale nie przeklejam - jak któraś koleżanka bedzie sie wpisaywac to może poprawi !!!.

Nick....................wiek...............cykl starań...............data @ Thulla/małopol. ........25................?..........................01.10. ługi-bugi ................29................1......................... 11.09 Mirabelka...............25................1............. .............14.09 umber...................31................6...........................15.09 Ale jestem staraaaaa w porównaniu do Was smarkulki :) hihi

dziewczyny pomocy! Mam okropny dzień w pracy. Otworzyłam pewną kopertę której nie powinnam otwierać, zrobiłam to zupełnie mechanicznie i zaraz pozaklejałam całą taśmą i nawet nie zaglądałam do środka, powiedziałam to sowjemu szefowi i kazał się nie przejmować, ale jak za tydzień Rada Nadzorcza to zobaczy to chyba mnie zabije, oni są tacy obowiązkowi i skrupulatni. Boję się kurde, ja to mam chyba we wszystkim pecha. Dobrze że chociaż Prezes mnie nie skrzyczał, bo już miałam łzy w oczach.

w firmie nie ma prywatnej korespondencji, nawet jeżeli listy adresowane są imiennie - u nas tak jest, nie przejmuj się :) bedzie dobrze, ja też mam koszmarny dzień :( a w piątki zawsze był taki luzik a dziś jak nie w piątek :), tak bardzo bym chciala zrby była już 17-ta :) i weekendzik...

Gość thulla
Nie jesteś stara Umber. Maribelka - nie przejmuj się !!!!!!!!! Ja już się żegnam dzisiaj , bo idę do domciu. Pa.

ja wiem ale to był specjalny list na konkurs z osobistymi danymi i na kopercie było napisane nie otwierać, ja po prostu zaczęłam wszystko otwierać mechanicznie i też ten własnie list. Teraz już nic nie poradzę, muszę liczyć że Rada się za to na mnie nie będzie wyżywać

Gość ługi-bugi
Mirabelka, no coś Ty, nie przejmuj się tak, skoro szef wie, że zrobiłaś to odruchowo... moim zdaniem nie masz co się przejmować:) Może poproś go żeby w razie czego wstawił się za Tobą?:) mam nadzieję, że nie będziesz mieć z tego powodu kłopotów:) a propos tego testu czy badania - nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku;)

Gość ługi-bugi
umber--------> ale wypaliłaś z ta starością:D ja tam cały czas czuję się jakbym miała 16 lat:D:D:D:D:D

Gość ługi-bugi
Thulla-------> 🖐️

myslę ze nie dasz rady :):):) rób ten test!!! i dziel się nowiną :)

Gość ługi-bugi
chyba zrobię jutro rano:) o 17.00 wraca mój M więc jeszcze z nim uzgodnię co i jak:)

Gość ługi-bugi
a Wy dziewczyny, czujecie się na swój wiek???? bo ja zupełnie nie:D:D:D:D:D może jak zostanę mamą, to zrobię się poważniejsza;) na razie nie mam zamiaru;)

ługi bugi masz rację co będe się przejmować. Przecież jakoś to będzie, najwyżej trochę pokrzyczą (mam nadzieję że nic więcej), szef na pewno wstawi się za mną. Mam tyle stresów że ten sobie na jakiś czas odpuszcze. Będę czekac na twój wpis o wyniku testu i trzymać kciuku (mocno!!!)

Gość ługi-bugi
jak coś to powiesz, że był piątek, koniec tygodnia i po prostu pod koniec pracy już automatycznie pootwierałaś wszystko, bo byłaś zmęczona i już; chyba nie będą Ci robić cyrków z takiego powodu:) dzięki wielkie za trzymanie kciuków, bo bardzo mi się to przyda:) jak mój M zdecyduje, że robimy test, to zrobię go na pewno jutro rano i od razu dam Wam znać:)

dzięki ługi bugi za pociechę, mam nadzieję że asz rację i nie zrobią z tego afery na cały świat

Gość ługi-bugi
zobaczysz, że wszystko będzie ok, bo moim zdaniem to nie powód do afery:) super, że weekend się zbliża:) mam nadzieję, że ta pogoda się utrzyma, bo chciałabym w końcu na rower wskoczyć:) a jak tam Wasze plany na weekend?

U mnie też piękna pogoda, słonecznie. Mój mąż jutro w pracy do 14, a ja po śniadanku idę do koleżanki, która 07.08. urodziła synka. Kto wie może się \"zarażę\" bobaskiem i już niedługo jej synek będzie miał kolegę lub koleżankę.

Gość ługi-bugi
bądź spokojna, na pewno niedługo będzie miał kolegę albo koleżankę:):):):):):) ja, jestem tego pewna:)

Gość ługi-bugi
ja tak pojawiam się i znikam, bo obiad robię;)

a ja już muszę się z wami rozstać, bo już prawie 15 i kończę pracę. Całe szczęcie bo już wiecej bym nie wytrzymała. Papa

Gość ługi-bugi
to udanego weekendu🖐️

ługi -bugi ja tez jutro tescik robie . Ty zrób koniecznie, zagladne jutro sprawdzic jaki był wynik....

Powodzenia mini. Mam nadzieję że testowanie będzie owocne, trzymam mocno kciuki za was wszystkie (za siebie też już na następny miesiąc)

Gość ługi-bugi
hej:) jest tu ktoś?

cześć mini dostałam @ 14 września w 35 dniu cyklu ale jest jakoś dziwnie skąpy już od dwóch dni tylko plamienie.