Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc zycia

zostalam zgwalcona

Polecane posty

Gość mam dosc zyciaaaa
bo jestem w ciazy musze sobie wszystko poukladac

Gość mam dosc zyciaaaa
zrobilam badanie krwi i wyszlo ze jestem w ciazy podstanowilam juz ze urodze nie chce usuwac .akurat dziecko urodzi sie jak skoncze 18 lat wiec wtety wyprowadze sie do mieszkania po babci z dzieckiem

Gość mądralińska matylda
jesli to prawda o czym piszesz to nie poddawaj się i nie bój zemsty tych facetów - oni i tak Cię nienawidza, bo Cię skrzywdzili więc -idz na policję -zajrzyj na te strone, tu sa telefony, strona jest w miarę świeża http://pytamy.interia.pl/question/czy-po-gwa-cie-mo-na-y-normalnie/1 -Centrum Praw Kobiet Warszawa - (22) 621 35 37 Kraków - (12) 431 19 94 Częstochowa - (34) 361 48 26 Gdańsk - (58) 341 79 15 -powiedz rodzicom poczytaj jeszcze tu, zobacz ze nie tylko Ciebie to spotkało http://www.kobiety-kobietom.com/queer/art.php?art=1406 współczuję Ci bardzo

Gość mądralińska matylda
ciążę powstałą w wyniku gwałtu można usunąć zastanów się dobrze, czy chcesz zeby z tym człowiekiem wiązało Cię jeszcze dziecko

Gość wydaje mi się
że ktoś podszywa się pod autorkę topiku i dodaje dramaturgii w temacie. Bo to niewiarygodne żeby dziewczyna 17 lat była w ciązy i nie powiedział rodzicom. Przecież wie że ciązy nie ukryje a może myśli inaczej?

Gość yhyyyy
no a na najlepsze ze nie wiem czyje to dziecko :o

Gość yhyyyy
nie wie mialo byc!

Gość malwaaaaaaaa
po dwoch miesiacach znajomosci nie idzie sie zfacetem na impreze do obych ludzi nie znajac jego znajomych ani tez jego bo co mozesz wiedziec o cżłowieku po 2 mieiacach znajomosci................?

Gość mam dosc zyciaaa
wiem ze mozna usunac ciaze po gwalcie ale ja nie zglosilam sprawy na policje nie mam zadnych dowod ze zostalam zgwalcona ale ja nie chcialam isc na policje usunac tez nie chce bo to 50% jest moje dziecko i je chce.myslalam duzo i chodz dziecko powstalo w tak dramatycznych dla mnei okolicznosciach to chce zeby zylo .dziecko urodzi sie po mojej 18stce wiec spokojnie wyprowadze sie z domu i zamieszkam w mieszkaniu po babci(4pokoje dostalam od niej w spadku) .nie chce zeby on sie dowiedzial ze jestem w ciazy nie odzywa sie juz wcale .co do rodzicow nie wiem nei mysle o tym jeszcze nie widac i dlugo nie bedzie nic widac wiec zdarze sobie poukladac wszystko.ja mu ufalam te 2 miesiace naszego bcia razem dalo mi duzo i wierzylam mu kochalam nie wiedzialam do kogo idziemy mowil do znajomych jak by powiedzial do 2 kolegow moze bym nie poszla ale nie wiem bo mu ufalam mowil ze kocha wiec myslalam ze nei pozwolil by nikomu nie skrzywdzic ale sie mylilam niestety:(

Gość czy ty
myślisz tylko o sobie? Co powiesz dziecku jak zapyta o ojca? Ma prawo znać swego ojca a on napewno się będzie wypierał i robił z ciebie tą najgorszą.Bo tak naprawdę to nie wiadomo którego z nich to jest dziecko. Myślisz że będzie szczęśliwe tylko dlatego że żyje bo mamusia tak postanowiła?

Gość mam dosc zyciaaa
przeciez jest moje .co radzisz mi je usunac?? jestem przeciwniczka aborcji bo to dla mnie zabicie czlowieka mniej bym cierpiala gdybym zabila zlodzieja ktory chce mnie okrasc niz wlasnie dziecko.to jest moje dziecko nie zabije je .nie jestem dzieciobojczynia! .nie powiem nigdy mu kto jest jego ojcem ani w jakich okolocznosciach powstalo

Z A Ł O S N E ! ! ! podpisywać sie pod kogoś i wypowiadać sie w jej imieniu :(:( ten nick mam dosc zyciaaa to nie ona ,ktos was nabiera ...szkoda ze jesteście tacy naiwni ,zapewne autorka sie odezwie cierpliwości ...

Gość czy ty
jesteś faktycznie autorką topiku? nie namawiam Cię do niczego tylko musisz wiedzieć że dziecko to wielka odpowiedzialnośc.

Gość to posłuchajcie mojej histori
Zostałam zgwałcona:(brutalnie ,walczyłam okropnie.Nie udało mi sie.Trafiłam do szpitala ze złamana reką,zuchwa,złamana kosc policzkowa i cała masa sinców:(Wracałam z pracy,póznym wieczorem.Zawsze unikałam uliczki,która skróciła by mi droge do domu ładny kawał drogi.Ale wtedy tak bardzo chciałam byc szybko w domu.Obchodzilismy z męzem rocznice slubu 5.Mąż czekał z niespodzianka.........................To miał byc cudowny wieczór a stał sie najgorszym koszmarem w moim zyciu.Potem okazało sie,ze jestem w ciązy!!Wiedziałam,ze jest to dziecko tego cuchnącego,brudnego,smierdzącego alkoholem bydlaka.Wiedziałam tez,ze nie jestem w stanie ciązy usunąć.Po prostu nie mogłam.Jakis głos ciągle mi powtarzał,ze to tylko małe,niewinne dzieciatko i nie jego wina w jaki sposób zostało poczete.Nie chce tutaj opisywac koszmaru jaki przyszło mi przejsc.Tego nie da sie opisac:(Urodziłam córeczke,dzis ma juz 10 lat.Jest cudowna istotka,kochamy ja z mezem bardzo.Jest nasza.jesli zdecydujesz sie urodzic to dziecko,bedziesz potrzebowała duzo siły,wsparcia ze strony najbliższych.ja je dostałam od meza.To cudowny wspaniały człowiek.Zawsze mogłam na niego liczyc i wtedy tez sie na nim nie zawiodłam.Tylko nasze rocznice slubu..........kazda ,kazda nastepna przypomina mi ten koszmar,ból i to upokorzenie jakie przyszło mi w zyciu doswiadczyc.

Gość o Boze
nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czułas:(Wielki ukłon w Twoja strone i Twojego męża🌼

Gość aniaa..
wspolczuje

Gość czy to bydle
zostało ukarane???

Gość życzę Ci
z całego serca wszystkiego co najlepsze w życiu bo napewno na to zasługujesz

Gość to posłuchajcie mojej histori
Nie,nigdy go nie odnalezli:(Ja sama tez nie byłam zbyt pomocna.Przez kilka tygodni własciwie nie mówiłam:( Własciwie nic nie pamietałam:(Wierze jednak głeboko,ze kara go spotka!!

Gość mam dosc zyciaaa
to ja autorka topiku bylo tutaj kilka dni temu kilka podszywow ale juz nikt sie podemnie nie podszywa wszystko co dzis pisalam jest prawda -jestem w ciazy.do kolezanki ktora tez zostala zgwalcona bardzo ci wspolczuje wiem co przeszlas ja tez postanowilam juz ze dziecko zostanie ze mna nie chce usuwac oddac itd nie moge wejsc juz pod mam dosc zycia bo ktos zalogowal sie juz na moj nick tzn go ukradl:( wiec teraz jestem mam dosc zyciaaa bede pisac na biezaca w sumie to moze lepiej ze jestem w ciazy bo jest jakis plus tego wszystkiego zawsze chcialam miec dziecko ale nie tak.. no ale jak juz jest:)

Witam Bardzo Ci współczuję, że przez to przeszłaś. Czy udało Ci się dostać do psychologa? Z tego co wiem to trzeba mieć skierowanie. Ale lekarzowi, który je wystawia nie trzeba opowidać co Ci się przydażyło. Możesz powiedzieć że masz problemy rodzinne lub inne. Tylko wizyta u psychiatry nie wymaga skierowania. Nie tylko trafjają tam ludzie którzy są chorzy psychicznie. Moja koleżanka leczyła się tak po stracie ojca w wypadku. Zapytaj znajomych czy znają dobrego psychologa - może zapytaj pedagoga szkolnego lub nawet siostrę zakonną jeśli masz z taką religię-osoby takie często znają kilku psychologów i z nimi współpracują więc mogą kogoś innego polecić.

Gość bereck
albo dziewczyna jest bardzo dojrzla albo jakis prawicowiec robi sobie reklame swoich pogladow uwazam ze to byloby karygodne nie chce mi sie jakos wierzyc zeby 17 latak byla tak zrownowazona i dojrzala jezeli tak jest to podziwiam

Gość no nie weim
cholerta to chyba prowokacja jakas durna :o jak to mozliwe zeby po 5 dniach od ewentualnego poczecia test wykazal ciaze??? no nie wie mmmmmmm :o :o

Gość laska28
no niezle

Gość kunegundeczka
urzekla mnie ta historia

Gość mam dosc zyciaaa
bereck zaden polityk nie robi sobie zadnych rekla tutaj takie mam poglady i sie ich trzymam:) dzieki za mile slowa no nie wiem to nie prowokacja nie robilam testu tylko badanie krwi w szpitalu jest znacznie szybsze od testu .test mozna robic dopiero po tygodniu od zajscia a ja do tego czasu bym zwariowala..

Gość mam dosc zyciaaa
chyba jestem lekko przeziebiona mam nadzieje ze to nie wplynie zle na moje dziecko.rodzice sie dopytuja co ze mna ze od jakiegos tygodnia bardzo sie zmienilam :( napewno maja racje bo nic juz nie bedzie tak jak wczesniej.ale ogolnie depresja mi przeszla i samopoczucie sie polepsza powolutku wprawadzie ale zawsze:)

Gość dziewczyno
bardzo ci wspolczuje, normalnie plakac mi sie chce jak to czytam. ale szlag mnie trafi jak pomysle o tych gnojkach, ktorzy to zrobili i zadnych konsekwencji nie poniosa. zrob cos z tym. przede wszystkim powiedz rodzicom o wszytkim. nie wstydz sie! prosze cie - zrob to dla wlasnego dobra. :(

Gość dziewczyno
jak na moj gust to bardzo dzielnie znosisz te cala sytuacje... az za dobrze... a ci "koledzy" - co z nimi? widujesz ich?

Gość mam dosc zyciaaa
pierwsze dni po gwalcie byly najtrudniejsze ale od momenty gdy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy jest mi lepiej mam jakas nadzieje na lepsze zycie na osobe ktora bedzie mnie bezgranicznie kochac i ja ja bo nigdy nei czulam milosci...