Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc zycia

zostalam zgwalcona

Polecane posty

Gość mam dosc zycia
ja juz postanowilam zachowac ta tajemnice to smierci.co mi pomoze policja jak oni beda chcieli sie zemscic ? nie bedzie policji przeciez 24 godz na dobe przy mnie oni sa mili do czasu zlozenia doniesienia zreszta nie chce opowiadaj o gwalcie znow nie chce tego przezywac juz sobie to wyobrazam jak beda sie pytac ktory pierwszy jak to robili czy przypadkiem im nie pozwolilam na to.ja nie chce jeszcze raz tego przezywac widze juz ich miny jak im mowie ze mnie gwalcili przez kilka godzin trzej faceci..

Gość mam dosc zycia
minelo 5 dni od gwaltu czy moge juz zrobic test ciazowy nie umiem spac przez to boje sie ze bede w ciazy

sluchaj, jesli to nie jest prowokacja, to... 1. idz do ginekologa. przebadaj sie koniecznie. za 3 m-ce zglos sie na badanie na HIV (albo idz oddac krew za 3 mce, to ci przebadaja krew rowniez i na HIV). 2. co do ewentualnej ciazy. w ktorym dniu cyklu bylas, kiedy Cie zgwalcono i jakiej dlugosci masz cykle. kiedy teraz spodziewasz sie okresu? generalnie testy powinno sie robic w dniu spodziewanej miesiaczki (no one nie sa tak czule, zeby cud miod szybko wszystko wyczuc) 3. KONIECZNIE zglos sie po pomoc do psychologa. KONIECZNIE! Jestes mloda, pomoz sobie, bo szkoda zycia! 4. Rozumiem, ze mozesz nie miec sil zglosic tego na policje. Sluchaj to nie jest tak, ze pojdziesz na policje i oni sie podnieca, jak zaczniesz im opowiadac jak Cie zgwalcono. Przeciez tam pracuja ludzie, a nie jakies padalce!

Gość mam dosc zycia autorka topiku
u gory ktos sie zaczernil jako ja i ukradl mi nick ludzie sa podli zycze ci poszywaczu wszystkiego najgorzszego

Gość jak to nie prowokacja to...
..wspolczuje. Ale wierz mi ze sa kobiety (oczywiscie juz nie dziewice, to zmienia postac rzeczy), ktore z przyjemnoscia uprawiaja sex z kilkoma facetami. Albo by chcialy. Znam tez takie co maja fantazyjke ze sa zgwałcone.

Gość bfgbg
ty, wyżej, "fantazyjki" a realia to dwa różne światy, kompletnie różnych odczuć, i tylko skończony debil łączy jedno z drugim autorko, to że to pod nickiem na czarno jest podszywem, jest oczywiste trzymaj się 🌻

mam dosc zycia: Prosze Cie, porozmawiaj z psychologiem. Szanuje Twoja decyzje co do niescigania sprawcow, ale z psychologa nie rezygnuj. Statystyki wykazuja, ze ok 10 % kobiet zostalo zgwalconych (to sa niby takie ogolnoswiatowe statystyki, szacunkowe dane). Przytlaczajaca czesc tych 10 % bylo zgwalocone wiecej niz 1 raz w swoim zyciu (wytwarza sie w zachowaniu syndrom ofiary). Niestety po pierwszym gwalcie jest bardziej narazone na kolejne.

Gość mam dosc autorka topiku
nie czytajcie osoby zaczernionej ktora mi ukradla nick nie bede zaglac tutaj narazie bo nie umiem myslec o niczym

Gość ojojojojojo...
ludzie, przeciez to prowokacja...

Gość Marcelinkaa
moze zgłoś sie do psychologa, pomoze Ci uporac się z ciężkimi przezyciami, nie daj się, trzymaj się

Gość Marcelinkaa
mam dośc autora topicku>samobójstwo to najgorszy błąd, teraz wydaje się byc beznadziojnie, ale będzie lepiej, szukaj pomocy ! mozna sobie poradzic, uwierz

Gość ojojojojojo...
wiesz co? zal mi cie..najbardziej za to ze lazisz po imprezach w wieku 14 lat, kiedy to chlopakom buzuja hormony ktore rozsadzaja im spodnie. Trzeba umiec PRZEWIDZIEC takie sytuacje. Nadal uwazam ze to prowokacja, bo ktora gowniara w wieku 14 lat moze stwierdzic ze facet w niej skonczyl! tego czasem nie wyczuje dojrzala kobieta a co dpiero dziewica przy 1szym razie! To prowokacja ale ostrzegam inne mlode laski - uwazajcie na siebie to takie sytuacje sie nie przydarza!

\"Trzeba umiec PRZEWIDZIEC takie sytuacje.\" W wieku 14 lat? Zabawne :D Skąd pewność, że to prowokacja? Zawsze takie posty się pojawiają, kiedy problem (nawet teoretycznie) kogoś przerasta. Może ten topik czyta inna zgwałcona nastolatka. Może te rady jej pomogą. Ludzie, poszerzcie horyzonty myślowe!

Gość na policje
na policji bylam raz zglosic kradziez dowodu osobistego. nigdy wiecej! wiem ze gdyby mi sie przytrafilo to co autorce topiku, nigdy bym tego nie zglosila! ! !

Gość pip pip pipa
:D dzieki

Gość łączenie tematów_____________
podszywacze, przystopujcie!

Gość ojojojojojo...
zabawne? w jej sytuacji rzeczywiscie zabawne.. gdzie mama, gdzie tata? pracuja dniami i nocami i dzieckiem sie nie interesuja? wg mnie sa wspolwinni.

Zabawne nie to, co się stało, tylko to, że piszesz jakoby w wieku 14 lat TRZEBA BYŁO przewidzieć. Przypomnij sobie siebie w wieku 14 lat (pomijając, że nie piłaś itd.) - czy bardzo byłaś przewidująca? Nawiasem mówiąc, autorka ma 17 lat. A rodzice - co? Może i zapracowani. Może dziewczyna jest zamknięta w sobie. Nie wiem. Ty też nie wiesz :O

Gość ojojojojojo...
oj to chyba byl podszyw i wydawalo mi sie ze 14 lat ma autorka. coz, teraz to juz pozamiatane, jakby poszla do ginekologa od razu to by dostala POLSTINOR i nie musialaby sie martwic o ciaze. Treaz juz za pozno. Zostaje sie modlic.

Gość ojojojojojo...
POSTINOR mialo byc

ojojojojojo... chcialam Cie uzmyslowic, ze kobita moze sie zorientowac, ze facet w niej skonczyl, nawet poprzez to, ze po stosunku pewna ilosc spermy wyplywa z waginy i trudno sie byloby niezorientowac co to takiego moze byc..

Gość ojojojojo...
wiesz, skoro byla dziewica to mogla miec problemy z takim stwierdzeniem.Czasem nie wyplywa wcale.

Gość Odpowiedzialna...
przykro czytać takie topiki. Może inne młode dziewczyny czytając te wypowiedzi wyciągna wnioski, że z podejrzanymi typami lepiej się nie zadawać. Przez 2 miesiące spotykania się nie można pokochać i zaufać, nawet jesli to prowokacja, to wszyscy wiedzą, że takie rzeczy się zdarzają. Niech to będzie przestroga dla innych. A tak na marginesie chyba najwyższa pora pomyśleć o polepszeniu stosunków z rodzicami, kto pomoże, jeśli okaże się że to ciąża? Nie można zwalać winy na rodziców, że nie maja czasu, bo od Twojego podejścia też wiele zależy. Daj im szansę. A może to traumatyczne wydarzenie Was zbliży do siebie?

zalamka:O jak tak mozna:O zwierzeta sie tak nie zachowuja:O oblesne:O jeden po drugim... rozumiem ze boisz sie zgloscic na policje ale moze chociaz zadzwon na jakas infolinie tam na pewno bedzie kompetenta osoba ktora bedzie w stanie choc troche ci pomoc! temu s-synowi odpisz na sms : jeszcze raz sprobujesz sie ze mna skontaktowac i czeka cie to samo co mi zrobiliscie! idz do ginekologa i to koniecznie, niech cie przebada, zrob to badanie krwi beta hcg o ktorym piszesz i test na hiv, to okropne co cie spotkalo, nie mozesz zostac z tym sama bo zwariujesz!!! to nie jest twoja wina! pod zadnym wzgledem tak nie mysl!! masz juz jakis nr kontaktowy, dzwonilas gdzies? jak sie czujesz?

Niekoniecznie musz byc to objawy ciazy. wiadomo, ze przy gwalcie moze sie zdarzyc, ze niektore narzady wewnetrzne moga zostac naruszone. Koniecznie musisz isc do lekarza, bo moga byc powiklania!!!!! I pamietaj, ze lekarzy obowiazuje tajemnica lekarska, wiec to co mu powiesz zostanie tylko miedzy wami!!!

Acha, a nie masz np; jakiejs bliskiej przyjaciolki, badz kogos bliskiego z rodziny (nie koniecznie rodzicow), kto moglby isc z Toba do lekarza?

dobrze ze zaczelas cos robic, jesli nie chcesz i nie masz komu powiedziec musisz pomoc sobie sama, a moze my choc troche pomozemy... nie boj sie isc do lekarza, bo dokladnie tak jest on nic nikomu powiedziec nie moze, a ta wizyta wiele wyjasni, powiedz mu na ile regularne masz miesiaczki i on zaraz ci powie jaka byla mozliwosc zajscia w ciaze, czy to byly dni plodne czy tez nie ( a moze sama wiesz) co do bolu, nie ma co sie dziwic, zmuszono cie do stosunku, wiadomo ze nie byli deliktani, plus jak piszesz to byl twoj pierwszy raz:O:O:O lepeij niech lekarz cie zbada serio - umow sie do gina, nie musisz mowic rodzicom ze do niego idziesz, a nawet gdyby to powiedz ze juz chyba najwyzszy czas na jakas kontrole. duza role odgrywa twoja psychika - boisz sie ciazy, dlatego wszedzie widzisz jej objawy...co wcale nie oznacza ze w ciazy jestes, badanie krwi to wyjasni. 3maj sie i pisz jak mozemy ci pomoc?

Gość do mam dość życia
co z Tobą dlaczego się nie odzywasz?