Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

wszystko mi bliskie, moze z wyjatkiem depeche mode bo nie az tak. ja bym dodala jeszcze RHCP, Queen, Bush, Type o Negative, Aerosmith,Volbeat.Disturbed, i jeszcze pewnie zapomnialam o setce innych:-P

Dzień dobry :) Co u Was? Ja już mam pozamykane wszystko... Skonczyło sie lato, skonczyla sie glupota.... Tamten wrócił do kregu przyjaciol, ja wrocilam do normalnosci :) Jakie macie plany na ten tydzien??

witaj:) ja dokladnie pomyslam to samo, koniec lata, koniec tamtego rozdzialu;) wszytko zaczynam na nowo;) ciesze sie ze wyjezdzam bo daje mi to jakas wew sile i nadzieje;) pozdrawiam serdecznie was;)

Ja już się zmęczyłam podrywaniem :) teraz tylko pozwolę innym rozkochiwać mnie w sobie :) Odpocznę

spa_cja: nie chodzi mi o to ze bede cos robic, wlasnie nic nie bede, przyciagnie ich sam moj urok:P bo w koncu jestem kobieta wiec chyba troszke go mam:P

kochani ja sie z wami po woli zegnam bo o 20 juz wychodze z domku, wiec zycze wam przez ten tydzien samje radosci i usmiechu na buzi;) perla z lamusa: napisalam Ci wiadomosc, jak zdazysz ja odczytac to mi odp;)

Baw sie dobrze :) A Ty niebieski nadal cicho siedzisz....więcej niz zdanie nie umiesz napisac???