Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

perla z lamusa: no to masz bardzo madra ta kolezanke... a dzien powoli sie konczy wiec tylko miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej moze napiszesz mi jakis krótki mail;)

No co, poszłam do klubu, spotkałam znajomych, takich od klubów ;) Przyjaciolka tanczyla, a ja gadalam o głupotach....tez trochę potańczyłam :)

kurcze to ja sie tak rozpisalam a tu mi nie dodalo wpisu no:-P kitikat;dzieki co bardzo za dobre slowo, wiem ze masz racje ale jak wiadomo teoria to jedno a praktyka drugie i bywa ciezko:-) kiedys ogladalam ally mcbeal i tam byl dobry motyw zeby se wynalezc piosenke przewodnia(kitikat to tak apropo tej muzyki) , jaka jest wasza ulubiona?:-)

niebieski77 : nic tam takiego nie ma ale sa troche dluzsze a poza tym to raczej zale wiec nie chcemy byc marudne publicznie- a prywatnie mozna, kto lepiej zrozumie kobiete niz druga kobieta:-)

Ja w każdym razie uważam że zrobiłyście wszystko co mogliście zrobić, nie udało sie ale ma czego żałować przynajmniej.

niebieski77 ;ja nie zrobilam wszystkiegp ale doszlam do wniosku ze nie kazda sytuacje trzeba rozlozyc na czesci kiedy w zasadzie jest jasna- i choc boli to odpuszczam sobie, a ty jestes taki zadowlony bo spotkales moze jakas mila dziewczyne czy tak poprostu humor dobry?:-)

perla z lamusa Zrobiłaś, naprawde nie ma sensu jeśli on tego nie potrafi zrozumieć to albo jest głupi albo mu nie zależy - w obu przypadkach nie warto sobie nim zawracać głowy. Jeszcze nie poprostu w weekend mam zwykle dobry humor :) O co chodzi z ta muzyką?

niebieski77:masz racje, nie da sie ukryc:-)a no bo kitikat napisala o zbawiennym wplywie muzyki na poprawienie nastroju to pomyslalam ze trzeba znalezc sobie taka wlasnie piosenke przewodnia co zawsze jak uslyszysz to humor poprawi:-)