Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

perla z lamusa: mam takiego dola ze chyba nie dam rady ale sie postaram wiec jak co tez czekam najpierw na mailaaa od Ciebie;)

wiec uroczyscie moge oznajmic ze moja sprawa zakończyła się jak przewidywałam, podsumowujac powiem co za frajer:P perla z lamusa: napisalam Ci maila czekam dzis na odp;)

Mysle ze cale nasze wywody mozna zakonczyc jednym stwierdzeniem- nie warto latac za facetami. Koniec kropka -ja tego wiecej robic nie bede. Nawet nie to ze latac ale wogole ludzic sie kiedy nie ma podstaw do tego. Czlowiek na sile czasem szuka milosci ale czasem lepiej se odpuscic. Zaden facet nie jest wart moich lez. heh zabrzmialo dramatycznie ale taka jest puenta z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich:-)

perla z lamusa: nikt nie jest wart twoich lez;) a ja zauwazylam ze tez teraz chyba bardziej na sile szukalam niz cos innego w koncu troche odpoczelam od milosci i jak ktos sie pojawil to tak bardzo chcialam jesli chodzi o mnie to otoz moj kochany mowil ze napisze etc jak znajdzie chwile czasu bo ma tyle roboty a tu co sie okazjue ze z kumplami sie spotyka i jakas nowa kolezanka, normalnie padlam ale zaraz wstalam:P powegetuje se i wyjdzie mi na zdrowie

perla z lamusa: jaka nauczke? a maila juz przeczytalam;) dziekuje 🌼 ja tam nie zaluje niczego co zrobilam w tym kierunku;) ahhh slabia mnie te polskie chopy:P moze portugalczycy beda fajniejsi:P

kitikat :no nauczke w tym sensie ze szkoda se glowe zawracac jak niewiadomo o co chodzi, ja tam od dzis zmieniam swoje priorytety i wiecej nie bede nad nikim skakac tylko zyc dla siebie. jaka zemsta? ty se daruj lepiej , jedz na wakacje i sie odprez- szkoda zachodu na kogos kto nie potrafil byc z toba szczery. tyle na ten temat:-)

perla z lamusa: a no masz racje;) a z ta zemsta to zart byl:P szkoda ze nie jedziesz ze mna... wiesz cos czuje ze na prawde jestes moja pokrewna dusza;) \'przyjaciolko on-line\';) 🌼

kitikat: no wiadomo ze jestem:-P hehe tez zaluje ze nie jade, przydaloby mi sie - nie powiem:-) ale za to jesli tobie ma pomoc to juz bedzie dobrze nie?:-) ja poczekam na twoje relacje jak bylo swietnie jak wrocisz- bo bedzie swietnie:-) i choc chce mi sie plakac to jutro jest nowy dzien, trzymaj sie cieplutko i nie zalamuj!ja ide juz spac:-)

perla z lamusa: kochana zycze Ci kolorowych snow;) oby kazdy dzien byl coraz lepszy bo tak chcemy i juz a my jestesmy twarde kobiety wiec bedzie jak chcemy;)

perla z lamusa: witam:) u mnie hmm rano byl malutenki kryzys a teraz znow nie czuje nic i mam tak zamiar wytrwac;) 3mam za Ciebie kciuki

Dobry wieczór, miłego urlopu :) Co dobrego??? Ja wczoraj na tancach odpoczęłam....przez chwile się mogłam wyluzować... dzis znów myslę.... ale juz nie mamy kontaktu... od bardzo dawna tak nie było....trudno się przyzwyczaić, że telefon nie piszczy codziennie....ale takie zycie ...

perla z lamusa: ja jeszcze do jutra do 20 jestem w domku wiec bede sie oddzywac;) jak tam twoje samopoczucie? spa_cja: fajnie ze sie wybawilas;) (odpoczelas:P)

a skąd! potańczyłam, spotkałam się ze znajomymi.....spoko :) Przyjaciółka się bardzo wytańczyła :) ja bawiłam się dobrze po swojemu :)

spa_cja: i to sie liczy;) perla z lamusa: czemu Cie znow nie ma? normalnie nudno tu;):P

kitikat; jestem:-)no dzisiejszy dzien to byl koszmar- mialam takiego dola ze normalnie.. chcialam sie odezwac do mojego bylego ale kolezanka mi wyperswadowala na szczescie

tzn. gadałam, trochę tańczyłam i takie tam :) nic niegrzecznego :) możesz nie byc zazdrosny :) a co u Ciebie---->niebieski :)