Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

niebieski77: no cos Ty portugalczycy nawe Ci nie sa równi, Tys jedyny;) ale mam nadzieje ze jednak uwazasz ze nie bede sie narzucac bo sama juz nie wiem, choc kazda jego decyzje przyjme i jesli powie nie to nic dalje nie bede robic i tyle o!:P

kitikat : cos jednak marudzisz, sytuacja to jest jasna jak ci ktos otwarcie powie, mozna potem cierpiec ale jednak uslyszysz bezposrednio ze zrodla jak jest. niebieski 77: ja bylam z nim troche ponad pol roku, moze niewiele ale wystarczylo. Poza tym to jest inaczej - bo wczesniej bylam z kims 1,5 roku ale on byl dupkiem i choc zal byl to wiedzialam ze moja decyzja byla sluszna. Teraz jest inaczej bo nie dosc ze zal po rozstaniu to jeszcze swiadomosc ze drugiego takiego faceta to chyba nie ma. Oczywiscie poza toba:-P

perla z lamusa 🌼 Tylko że ja jestem daleko, a on blisko Ciebie :P i chyba nie tylko on z tego co przeczytałem :)

Oczywiście..... i jeszcze przez Radka z 5a.....kupił dla mnie album o AC Milanie :) Dzieci są obłedne :)

niebieski 77: tylko cie zostawic na chwile i co sie wyprawia:-P zdradzasz mnie o moj bozeee:-P heh to ja uciekam a wy sie tu ladnie bawcie:-)

Spoko.....ja mogę spasować :) Jutro mam zamiar się dobrze bawic na wyjściu z przyjaciółką.... Życie chyba tak trzeba przyjmować, z humorem, a nie na serio :)

niebieski77: liczy sie:P bo mozesz poradzic a ja wcale nie musze tego sluchac ale rada zawsze moze byc;) perla z lamusa: ja nie marudze ino juz mam taki metlik:P a teraz ide na basen hehe;)

kitikat Cos mi się wydaje ze prędzej jakiś portugalczyk sprzątnie Cie nam sprzed nosa niż on :P Miłego dnia :)

niebieski77: ale ja tam nie chce zeby on o mnie zabiegal wystarczy ze mi powie \'nic z tego nie bedzie\' i od tego momentu moge zaczac zycie na nowo:P rozniez zycze Ci udanego dnia, bo moj dzis na pewno bedzie;)

perla z lamusa: witaj;) ja mialam dzis kryzys rano ale teraz za to jest coraz lepiej;)

kitikat: ja to mam kryzys caly tydzien ten tylko ze wieczorami strasznie przybiera na sile niestety, jak to mowia latwo jest byc twardym za dnia a znacznie gorzej w nocy:-) to jak ty wyjezdzasz za 2 dni to kiedy ty sie chcesz z nim widziec?ja cie rozumiem ze chcesz to uslyszec- ja wczoraj duzo myslalam i zrezygnowalam ze wszystkiego- sytuacja jest jasna i jeden i drugi u mnie idzie out. pozdrawiam cie:-)i niebieskiego tez:-P

perla z lamusa: masz racje, wieczor jest taki sentymentalny i pewnie dlatego... a mnie dzis jakos rano trafilo ale nie mam pojecia czemu a co do niego to jade w ndz wiec hmm nie wiem kiedy sie zobacze, najlpeiej by bylo dzien przed albo w ten sam w ktory wyjade bo tylko by mi bylo smutno w samolocie a pozniej nowe wrazenia wiec jakos sie zapomni;) a nuz bedzie pozytywne rozwiazanie:P pozyjemy zobaczymy

kitikat; nie martw sie ja tez< zaczne chyba nie lubic weekendow normalnie:-/ a co do kolegi o ktorym ten topik to juz wogole sie zludzen pozbylam, ot co.

perla z lamusa: a ja nie wiem, popadlam w jakas melancholie, chyba zostane przy portugalczykach bo ten mnie juz drazni... choc ma jeszcze kilak dni

kitikat :witaj w klubie, ja rowniez popadlam tylko nie w melncholie ale zniechecenie totalne, juz nie mam sily ani ochoty latac za nimi, w koncu jednak do czego to podobne zeby pulapka latala za mysza:/ chyba ci wieczorem maila napisze :-)

perla z lamusa: juz nie moiwe tu o jakim koliewk lataniu ale o kwestei zeby porozmaiwaic, TYLKO porozmaiwac, tak jakby to bylo jakims wielkim problemme:( musze Ci powiedziec ze tez chcialam dzis do Ciebie pisac maila ale w takim razie czekam na wiadomosc od Ciebie;)

kitikat : to dawaj pisz ty pierwsza, ja ci odpisze i pociesze:-)bo ja zaraz ide do siostry to jakos wczesnym wieczorkiem ci bym odpisala:-)