Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawencja

Czy chcielibyście aby organizacją Waszego ślubu zajął się profesjonalny doradca?

Polecane posty

Gość ojojojojojo...
taki organizator jak "Na wspolnej"? no ladnego wesela Weronice i Adamowi nie zrobil, nudne toto bylo jak cholera.

Gość panna młoda ze stażem
Pomysł nie jest głupi-ja bym skozystała z przyjemnością:) ale jestem juz 5 lat po ślubie:) Głupota moim zdaniem jest branie kredytu na wesele. Ja miałam ograniczony budżet więc zrobiłam rewelacyjne przyjecie na 40 osób-zaprosiłam najbliższą rodzinę-tzw siódmą wodę po kisielu poprostu sobie odpuściłam:)Bo niby z hjakiej paki mam zapraszać ciocię, z która widziałam się 8 lat temu??? Przyjecie było cudne. Wynajęłam super lokal, wspaniała orkiestrę. Menu miałam takie, ze mózg staje...suknie miałam sprowadzana z Paryża i aż dziw bierze, że zmiesciłam się w 11,000zł:)

Gość do panny ze stażem
Cieszymy się twoim szczęściem..

Ja bym chciała. Najlepiej żeby zrobił to charytatywnie:-D Ale na poważnie - sama zwyczajnie nie mam czasu się tym zająć, żeby latać, wydzwaniać i dobierać kolory i inne pierdółki. Dlatego ta cała impreza mnie strasznie stresuje:( A zostało tylko 8 miesięcy:(