Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość AN_
Witam, jesli nudzisz się w pracy i chcesz pogadać o duperelach to zapraszam 🌻

Jeżeli ktoś nudzi się w pracy to po co do niej chodzi :( To marnotrawienie życia. Nie lepiej ten czas poswiecic na hobby..?

Gość AN_
ale na przyjemnosci trzeba miec pieniądze

Potrat slonski - :D a do tego jeszcze mala adrenalinka dochodzi , gdy szefo sie kreci po biurze :D ja na szczescie dzisiaj mam spokoj... szefo wybyl gdzies, wiec luzik... zreszta... wczoraj skonczylam wszystko co mialam do zrobienia... pozostaje mii czekac az wroci i da konsultacje...

Gość akka22
Jestem ;-) Ale widze że już więcej nieznajomych jest :-)

potrat slonskI ---->>>>> buahaha! :D super hobby :D PS- ja też jestem w pracy i się nudzę :p

Gość AN_
nooo moze byc calkiem milo...

Gość akka22
AN_-------- szkoda że nie masz gg ;-( bo chciałabym pogadać o tym co wczoraj pisałam ale tak bez osób trzecich...

Gość AN_
ciekawe czy sie MYslowice zjawi :-0

witam, drogie Panie :) orażnadko - chciałam zająć się hobby, ale nikt mi nie chciał za to płacić - znasz jakieś rozwiązanie?

GGGabi ty to masz szczescie z ta adrenalinka ale ja jesten sam w pokoju a szefa widze od czasu do czasu robota zrobjona i tak sobje pykam z nudow.

Gość rumianek pl
dziewczyny ja niedlugo bede pracowala w biurze-bedzie dostep do internetu i mysle ze moglabym troche popisac na kafe ale sie boje ze szef to sprawdzi-nie boicie sie ?

Potrat slonski - ale w sumie tej adrenalinki nie ma za duzo.. ostatnim razem jak podszedl do mojego biurka , zapytal czy moge otworzyc jakis tam projekt u mnie na kompie , powiedzialam oczywiescie , ze jasne.. minimalizuje m ten , na ktorym pracowalam , a tam na full screen kafeteria.. :D zapytal tylko niesmialo czy moze mi zminimalizowac na sekundke tylko cos sprawdzi... wiec nie jest tak naprawde za bardzo ryzykownie jakby sie wydawalo :D

Potrat slonski- ale mimo wszystko zazdroszcze wlasnego pokoiku :classic_cool: ja siedze jeszcze z dwoma typami , ktorzy aktualnie graja w bilarda razem na kompach :classic_cool:

Gość teraz ja pytam
An...dyskryminacja,ja nie pracuję,ale chcę z Wami rozmawiać :) mogę,mogę? w sumie kiedyś pracowałam i nudziłam się z Wami :):)

kurna ... posta mi zżarło :) ja się nudzę falami :) od czasu do czasu szef użytkuje mnie jako pracownika :)

Gość MYsłowice
juz jestem z wami a to co jzu tyle osob ???? :)

Gość MYsłowice
sa MYsłowice sa bylam zalatwiac wolne na piatek ale kule szefowa jest zajeta :( ale jzu jestem z wami :))

Gość MYsłowice
laski ja miedzy 12 a 13 bede jechac jako delegacja wiec pojawie sie jutro jakbym dzis tak niespodziewanie znikla ale jestem jak narazie. kurde nudze sie jak cholera jasna!!!

Gość akka22
MYslowice----------- co bedzies zrobić na tej delegacji?? teraz ja pytam---------- pewnie ze mozesz :-)