Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość MYsłowice
--->akka22 w piatek biore dzien wolnego rano ide do urzedu po wyplate potem jade dlugi oddac :) potem na zakupy ciuchow butow na zime.potem wieczorem mykam do baru z kuzynem i moze z jakas ekipa bo musze oblac zdane prawo jazdy :) piekna ja moge lada moment zniknac bo mam jechac na ta delegacje to nei zdziw sie jak znikne i nie odp. ale jutro bede juz od 7:30 na tym forum.

Gość bibi-zone
MYsłowice gratulacje prawka!!! U mnie wczoraj mijał rok odkad zdałam, załozyłam sie z chłopakiem ze ten rok będzie bez punktów.... no i taki jest choc złapali mnie juz 2 razy :P w takich chwilach mega sie ciesze, że jestem kobitka :P

Gość akka22
MYslowice--------- już masz wypłate fajnie masz:-) Ja dopiero za tydzień w piątek ;-) To się nam pochwalisz w poniedziałek co kupiłaś :-P

Gość bibi-zone
mój post sie nie ukazał :( MYsłowice gratuluje prawka!! U mnie wczoraj minał rok odkad mam ta cenna "przepustke" ale juz mam 2 mandaty na koncie, bez punktów oczywiscie :P W takich chwilach fajnie byc kobitką :D

Gość MYsłowice
akka22 no narescie troche ten miesiac mi sie dluzyl. a jesli moge zapytac chodz nie powinnam na forum ile dostajesz za staz??? moze jak co to zgadamy sie na gg i pogadamy osobiscie. no jasne ze sie pochwale co kupilam jesli chcesz wiedziec - musze cos romantycznego kupic zeby moj facet doznal doznan tylko z widoku samego ;)) hehe ps. jestem z gornego slaska!

Gość MYsłowice
bibi-zone dziekuje za gratulacje :) no zobaczymy ile razy mi dadza mandat poza moim miastem bo na terenie mojego to napewno nei chyca mnei i nie wlepia mandatu.jak sie ma faceta policjanta. hehe czasem takie korzysci sa pozytywne

moja przerwa dopiero za ok 1.5 h... :O jest dopiero 11.30 :O GB to wielka brytania , piszac UK obejmujesz ogolem wielka brytanie i irlandie polnocna. MYsłowice- gratulacje 🌻 co do prawka.. tez mnie to juz niedlugo czeka... stara dupa ze mnie , a dopiero wzielam sie za prawo jazdy .. :D

Gość bibi-zone
hehe to jak masz taki układ to tylko pozazdroscic :) U nas w Trójmiescie to biora jak szaleni :D zostawiam kase + jakies gadzety z pracy (zawsze cos mam w torebce...tzn chyba powinnam napisac w worze bo moje torebki zawsze ładne rozmiary maja :) ) Policmajster sie cieszy, ja punktow nie mam i wszytsko gitara :P

Gość MYsłowice
Potrat slonski no to witaj slas gora. akka--- jestes?

Gość she.....
ja sie tez nudze ale bynajmniej nie dlatego że nie mam co robić, poprostu nudna praca choc czasem zdażają sie smieszne sytuacje. Np dzwoni do mnie kolega zawsze z ukrytego nr. Kolejny tel. z ukrytego odbieram i mój wstep o cześc Wojtus skararbie dawno cie nie słyszałam itp. a tu cisza i taka wstawka Dzien Dobry Wojciech .... firma .... czy mógłbym rozmawiac z xxxx , troche mi głupio było...

Potrat slonski -> skad jestes , jesli mozna widzec dokladnie? Mam siostre w niemczech, mieszka w Hagen - kolo Dortmund. Odwiedzalam ja jakis miesiac temu ;)

Gość akka22
MYslowice--- nie wiem jeszce ile dostane za sytaż bo dopiero miałam jedną wypłatę za nie cały miesiąc bo zaczęłam od 11 lipca i tylko za lipiec ni ecały dostałam a za wrzesień dopiero za tydzień :-)

Moja historie z telefonem w pracy Bardzo czesto dzwoni do mnie do pracy moja siostra ,pewnwgo dnia mielis my cos do obgadania,lecz ona musial przerwac rozmowe i powiedziala ze zadzwoni za 5-ci minut, jak zadzwonil po paru minutach telefo to odebralem i zamiast sie przectawic (bo myslalem ze to moja siostra ) to zaryczalem BUUUUUUUUUUUUU do sluchawki,a z tamtej strony ktos tylko powiedzial \"pomylka\" przez nastepne 2-godziny nieodbieralem innych telefonow ,bo niemoglem sie opanowac ze smiech.

ja się nuuuuudzę!! ratujcie!! dziś od rana zdążyłam pobuszować po necie, zjeść kanapkę, ach- sprzątnęłam w szufladzie z papierzyskami starymi :classic_cool: szef krąży- czasami lubi wpaść niespodziewanie i zapytać- a czym się pani teraz zajmuje?? do 15.30 taaaaak daleko

Potrat slonski -dobre z tym telefonem- oplułam sobie monitor :P mój slubny miał zwyczaj odbierać stacjonarny w domu słwoami- wyrzutnia rakiet balistycznych\" tez mieliśmy ubaw :D

Gość MYsłowice
akka22 - aha no ja tez zaczelam w lipcu 23-go i tez tak dostalam. jestem ciekawa iel za ten miesiac bedzie hehe. piekna ja musze mykac bo juz bede sie szykowac i jade na ta delegacje sie ponudzic. odezwie sie jutro bede od 7:30 to serdecznei cie pozdrawiam :)

Sratypierdaty Jak zaczelem moja prace to jeszcze nieumialem za dobrze jezyka niemieckego,a gdy dzwonil telefon w biurze to odbieral zawsze ktos inny (dawniej siedzialalem z 2 kolegami) bewnego dni siedzialem sam i dzwoni telefo musialem odebrac,a z tamtej strony ktos zapi...al ktos ,tak bardzo szybko i z jakimis pretesjami a ja w zab nierozumie o co gosciowi chodz, wiec mu mowie (po niemiecku) bardzo przepraszam ale ja tutaj tylko sprzatam,prosze zadzwonic jeszcze raz.

u mnie też się coś ruszyło! koleżanka z sekretariatu ma urwanie głowy z gośćmi prezesa i prosiła czy nei mogę wyskoczyć po zakupy do spożywczego- kawy brak! idę na zakupy :classic_cool: trochę powietrza dobrze mi zrobi

Gość akka22
AN_ --------- pewnie ciężko pracujesz bo cie nie widać na forum :-)

Gość AN_
akka22... Juz jestem, faktycznie mialam trochę zajęcia. No no goraco sie tu zrobilo... teraz ja pytam---> witamy witamy🖐️ akka------zagladasz jeszcze do Y?

Gość AN_
apropo telefonow moj maz odbiera tel i mowi :prosektorium słucham albo parafia Pruszków słucham. tez mam ubaw bo nie zawsze wie kto dzwoni...

Gość AN_
prosektorium - oczywiscie :-P