Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość AN_
myslowice---> ja tez wybieram sie w sobote na zakupy na podboj Warszawki, moze jakies kozaczki znajde..

Gość AN_
cholllllllera ja to mam szczescie jak znajde chwilke w pracy to inni biora sie za robotę...😡

Gość akka22
AN_----- ni mialam troche zajęcia ale już jestem choć za niedługo może mnie znowu ni ebyc:-) Tak zaglądam na Y ;-)

Gość AN_
akka22... mam juz rozdwojenie jazni. nie wiem gdzie pisac czy tu czy na Y wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr😠

Gość AN_
ooo boze ale nudyyy dobrze ze 15 nie daleko

Gość akka22
hehe ja też jużnie iwem gdzie pisać :-)

Gość MYsłowice
akka22 AN_----- hej dziewczyny juz jestem !!! znow ja :) ;) znow kolejny dzien 8h nudow w pracy :(

Gość Dianemka
Ja też sie nudze... :(

Gość Dianemka
I tez na stażu siedze... Dzisiaj wypłata w Urzedzie Pracy.

a ja siedze moje słodziutkie w domciu i sie nie nudze... :) Pozdrawiam ciepluśko wszystkie znudzone praca dziewczynki 👄

Gość MYsłowice
oo kolejna osoba siedzaca w pracy na stazu. ile tak mniej wiecej placa za caly miesiac na stazu? bo jutro odbieram i bede miec dopiero jeden caly miesiac przepracowany.i nei wiem ile bedzie kasy.

Gość Potrat slaski
Witam wszystkoch Nudze sie od 7:00 Do oranzadki proponuje ci nowy temat "Siedze w domku i sie nie nudze" Pozdrowienia

Gość Potrat sloski
To ja cos mi sie pokrecilo

Gość MYsłowice
ja juz chce 15:30 i spadac do domu dosyc ze mi zimno choroba mnei zbiera od kilku dni i zdycham i mam dosyc a tu trzeba siedziec o 7:30 w robocie i nic nie robic :(

Gość AN_
hej MYslowice--------> opowiadaj jak wczorajsze zakupy? Ja jestem wkurzona od samej 7 bo kolezanka ktora mnie zastepuje w razie urlopu odmowila mi zastepstwa jutro i w poniedzialek - az mnie zaladek rozbolał, a niby taka slodka ze jakby co to nie ma problemu... niezle co?

Co robic? Ja przez ta prace staje sie metroseksualny W wolnych chwlach(a ich bardzo wiele) robie sobie manikiry,pedikiry ,wyrywam brwi,gole klatei nogi no i te inne sprawy czasami sie zastanawiam nad nauka robienia na drutach.

AN Idz do szefa i postaw sprawe jasno \"SZEF musze isc na urlop bo mi sie rozwalily kozaczki, idac obuta zostawiam slady jak bym szla na boso .Zima idzie i jak nie kupie nowych butow to przeziebie pecherz i musze wtedy na zwolnienie albo w pampersach do pracy\" AN postaw go przed alternatywa on zmieknie 100%

Gość AN_
Potrat slonski--> Dzieki, moj maz ma podobne zdanie i wlasnie z nim o tym rozmawialam. Zle dzisiejsza rozmowe zaczelam bo zapytalam sie jej w luznej rozmowie a powinnam tak jak zwykle najpierw szefa. I zawsze stawialam ja przed faktem dokonanym i nie bylo sprawy. Czlowiek jak chce byc uczciwy i szczery to niestety ale po dupie dostaje.

Gość AN_
kurna a juz mialam nauczkę.wrrrr

Gość MYsłowice
---AN_ jutro na zakupy ide dopeiro bo bede miec wolne to w poneidzialek zdam ci relacje :) wspolczuje ci ze tak cie urzadzili ale przezyjesz. no ja jestem wsciekla bo zadzwonil moj facet i chaja byla poklocilismy sie o takie cos co szkoda agdac - z nim tak jest cholera od poniedzialku mu truje powiedzial ok a teraz mowi ze on o niczym nei wie nic no chyba mnie szlag trafi !!! z tym facetem!!

MYslowice moze on ma \"Alcheimera\" tak zwana skleroze pospolita. Znam to i wpadlem na sposob aby wszystko co obgaduje z moja \"polowka\" zapisuje na kartce bo dochodzilo ncoraz czesciej do takich sytuacji ktore opisujesz.

Gość MYsłowice
Potrat slonski moze amsz racje mzoe jest chory ale tak na leb ze skzoda agdac - jestem wsciekla zla i co nei tylko!!! zaczne chyba to wszystko nagrywac wszystkie nasze rozmowy do cholery! bo zglupieje ja albo wrescie sama sie powiesze jak dostane na leb. faceci co to za wynalazek do choelry ejst!!!

Gość MYsłowice
zartowalam z tym wieszaniem sie!! tylko predzej pryz nim na leb dostane i sama zglupieje. ja mu pokaze cholera jak jutro sie spotkamy bo dzis nie moge poza tym on jest chory neich lezy w lozku a nie szwenda sie po takiej daremnej pogodzie. :/

Gość MYsłowice
mowi sie trudno. kurde nudy w tej robocie do jasnej ciasnej !!! co tu robic na necie nie ma nic ciekawego!!! same nudy !!!