Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość MYsłowice
nie wiem jak zawsze nudzic sie cos tam podpisze ze bylam poslucham jak sie pluja i do domu. zas 2h w plecy i nudy ale co zrobic :( a jutro zas to samo. za to urozmaicenie jutro 8h siedzenia na pupie i nic nei robienia ino forum mie bedzie ratowac.

Gość MYsłowice
oooo juz kontrola co robie gdzie jestem jak pojade mam facetow nie podrywac czy mam dekold jak jestem ubrana -- ojjj ten moj facet normalnie ...... jakie nudy do jasnej ciasnej.

śmieszna- wspolczuje.. nudy sa najgorsze... :D ja za t o pozaralam sie wczoraj troszke z moim... :O

Caly czas sie nudzilem a jak zczelem sie tu udzielac do szef mnie zawolal. Ja jak mam kafe ta monitorze a ktos wejdzie to tak i tak niewiedza co to ,bo nierozumia po Polsku. (Ja mam tez jusz problem z pisownia a szczegolnie z gramatyka pare dobrych lat niepisalem po Polsku prosze o wyrozumienie)

Gość MYsłowice
--------------->Potrat slonski to kaj jestes? ok kobiety wszystkie sa wyrozumiale :) bo to takie pikne istotki. a ja dobzre czytam - jestes synkiem? --- laski ja oszaleje powaznie normalnie jeszcze trza isc na busa i jechac a tam zimno :( ludzie te nudy mnei dobijaja

Potrat slonski -- podaje reke w tej sprawie :D na szczescie ja tez nie pracuje z polakami , wiec jak nakryja na kafe tez nie wiedza o czym pisze.. ;)

Gość akka22
MYslowice--------- przynajmnie daje ci jakieś zajęcie (czytanie smsa) :-) Mój niestety sie nie odezwie dopóki nie wróci z pracy :-( i smutno mi... Ale cały czas żyję myślą że dzisiaj do mnie porzyjeżdża :-)

hehe temat o nudzie zamieni nam sie w obgadywanie własnych facetów ... ja ponoć za mało poświęcam mu uwagi w ciągu dnia :)

Gość MYsłowice
----------->akka22 co ty on mi nie pisal smsa dzwonil do mnei on jest na szkoleniu na strzelnicy i nei pisze z kumplami jest a wiesz chyba jak to jest z kumplami byc wtedy sie zapomina o wszystkim ja mu dzis esy popisalam a ten nic zero reakcji a teraz pogadal bez sensu i "no to pa " cos pwoiedzialam a on "no pa " "no pa" taka gadka z nim,.

Gość MYsłowice
----------->akka22 no ijak si ezaczelo fajnie sie na tym forum to teraz kapa. szkdoa ze nie ma jakiegos kodu zeby dane osoby co maja przywilej byc na danym forum to wtedy moga. he to forum jest o wszystkim rozmowa ogolna jak ebdziemy wszyscy chcieli to bedziemy obgadywac naszych facetow.

Gość akka22
Myslowice-------- ale przynajmniej zadzwoni...a ja muszę czekać i na dodatek nigdy nie wiem o której wróci... Daleko od siebie mieszkacie?

Jestem w Niemczech Mam na tyle niezle ze tylko do poludnia siedze w biurze i jak niema dni w ktorych mamy biura dla publicznosci otwarte to sie nudze, po poludniu mam terminy poza biurem na budowie.

Gość MYsłowice
----------->śmieszna he he zawsze tak jest ze my kobiety malo poswiecamy czasuu naszym facetom i my jestesmy najgorsze.

Potrat slonski -> chyba w podobnej branzy pracujemy z tego co piszesz...

Gość MYsłowice
bidne kobitki E JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ EEEEEEEEEEJ j jjjjjjjjjjjj czy to forum nei nalezy do kobiet??? ;) w tytule pisze NUDZĄCE SIE !!! a nie NUDZACY się!!! :)) he he :) widac nasze forum zwraca uwage facetow hehe jak dobrze widze ;) ;)

Gość akka22
MYslowice---------- fajnie macie że często się widujecie.. My niestyty tylko 3 razy w tygodniu :-(

MYslowice jak masz na mysli mnie to ja niepisalem na 100% czy jestem facetem ale pisalem ze mam problemy z gramatyka Kim jestem ??????

Gość MYsłowice
---------->akka22 no ja sie z nim widuje dzien w dzien mieszka kolo mojej babci tam ma mieszkanie. a czemu sie widujecie 3 dni w tygodniu :) ? szkoda ale wazne ze sie widujecie :) i sie kochacie !!! no narescie podbila mi szefowa dzien wolnego :)

Gość MYsłowice
he he he wielka brytania tak bedzie ci latwiej.

Gość akka22
Mój misiaczek mieszka 17 km ode mnie... Poza tym do pracy ma na 4.00 rano i jak jest u mnie to potem prosto do pracy jedzie tak o 3.30

no i sie zasmialam.. wybacz :D nie , to nie ukraina.. to wielka brytania (united kingdom)

Gość bibi-zone
Cześć Dziewczyny, też się nudzę w pracy...mogę dołączyc?? :)

Gość MYsłowice
--------akka22 szkoda ale wazne ze ma prace ze jestescie razem :) ze sie widujecie nei czesto ale wazne ze milosc jest wsrod was. no moj pracuje na miejscu i to tez mnie troche denerwuje bo jestem na podgladzie caly czas.

Gość akka22
MYslowice-------- to kiedy dzień wolnego bierzesz? i co to za okazja?

Gość akka22
MYslowice-------- dlaczego cie to denerwuje przeciez masz ocgrone w postaci pana policjanta ;-) i o mandat nie masz sie co martwić :-) hehe

Gość bibi-zone
U mnie ostatnio nudy jak cholera, ale przy okazji mogę sobie na necie posiedzieć...szefa nie było of course :D ale jutro wraca :( Mega mi sie nie chce pracowac, tak mi się marzą czasy studiów dziennych...zajęcia do 15.00 a potem luzik,ahhh