Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość milka22...
Dziewczyny...mam taki maly glupi problem....chce dzis przygotowac romantyczna kolacje dla mojego chlopaka a nie wiem co przygotowac...moze mi cos poradzicie???

Gość MYsłowice
no ja tez sie nudze latam tam i spowrotem cherbata i siku i tak non stop. hmmmm romatyczna kolacja laski co radzimy kolezance???

Gość milka22...
no chlopak jest wszystkozerny:P ale nie mam zadnego pomyslu....

Gość milka22...
ok:)

Milka22 Jesli chodzi o jedzenie: To na tej stronie znajdziesz potrawy i desery z calego swiata. (Mam nadzieje ze strona wejdzie) http://www.przepisy-kuchenne.info/ryby-i-owoce-morza/dorsz-romantyczny.php Jeslichodz o nakrycie stolu: To swieczki platki z kwiatow dobre wino i te inne sprawy(Ladnie wyglada gdy obrus siega do podlogi) Jesli chodz o ciebie: To ubranie görne ma byc elegancke a pod spodem cos sexi (Jako niespodzianka na deser) Muzyka Olejek pachnacy do masazow trza miec pod reka. Bo po jedzeniu masowanie (obustronne) jest niezbedna (Nie tylko pelnego brzuszka) Zycze powodzenia Potrat

Gość milka22...
---->Potrat slonski dzieki bardzo!!! Poczytam szybko i skocze do sklepu...mam nadzieje ze wypali:) Pozdrawiam goraco:)

Gość AN_
Potrat slonski-------------------> jjjjaaaaccciiiieeee co za romantyzm, ciekawe czy kiedys sam tak zrobileś lub twoja polowka?:classic_cool:

Gość AN_
lece troszkę sie rozerwac, z korespondencją na pocztę ale zaraz wracam:)

Moja polowka tak zrobila i bylo fantastycznie( dlatego doradzam) Ja tesz chcialem zrobic ale pomimo ze sie staralem nic niewysz wiec zrospaczony przeszlem do Planu \"B\" (Musze dodac ze niebyl to dobry plan ale niemialem wyboru) http://femmes.republika.pl/dowcipy/fun/17romantic.jpg Mam nadzieje ze macie dobre poczucie humoru jak nie to przepraszam.

Gość MYsłowice
dziewczyny mam pytanie --- do dziewczyn na stazu. ile na stazu powinni płacic za przepracowany miesiac caly?? nie wiecie przypadkiem??? bo moja kumpela za miesiac dostala 300zl

Gość akka22
MYslowice------- 300 zł to chyba nie za cały miesiąc... Moja kumpela dostawała 470 zł z czymś...

Gość MYsłowice
akka22 aha no to spoko mam nadzieje ze tez cos tak dostane a powiedz mi gdzie ona ma ten staz? czy to sa jakies roznice gdzie sie w zaleznosci ma staz i inaczej placa czy wszedzie tak samo>?

Gość akka22
Nie ma róznicy gdzi masz staż- kasa jest ta sama. Tylko nie jestem pewna czy jest różnica jeśli ktoś ma ten normalny staż a ten unii czy wtedy kasa jest ta sama...tego nie wiem

Gość MYsłowice
no to dobrze. a powiedz mi piekna czy oni jakos zaznaczaja ze sie wykozystalo 2 dni urlopu (i kasa jest mniejsza?)bo stazyscie 2 dni przysluguja tak mi powiedzieli tam gdzie ja jestem.

Gość MYsłowice
kurcze jak zimno, nudy glowa boli. siedzenie na dupie i nic nie robienie to jest makabra!!

Gość AN_
No kochani u mnie przez te pare godz. sporo sie wydarzylo, mianowicie moj dyrektor zaproponowal mi etat w instytucji panstwowej w ktorej pracuje jak pojde, zaczne szkole o tym profilu (dodam ze pracuje w tej firmie juz 5 lat na stan. sekretarki ale kto inny mnie zatrudnia) Mam sztrasznie oszolomiona glowe. Wlasnie moj maz tez poszedl do szkoly, spory kredyt na glowie no i w przyszlym roku mielismy powaznie myslec o dzidziusiu.UUUUUUUUUUUU wrrrrrrrrrr nie wiem co o tym myslec

Gość AN_
no dobra widze ze wszyscy wzieli sie za prace. zmykam do domciu bo juz 15

Gość AN_
Cos mam złe przeczucia, chyba nam topic pada... albo wszyscy wzieli sie za pracę...:-O

Gość AN_
no cos ty w pracy spiochasz?

Gość AN_
ciesze sie ze to juz piatek...

Gość kropelka rosy*
witam, ja tez czesto sie nudze w pracy :) chcialabym sie przylaczyc pozdrawiam

Gość AN_
lropelka rosy------> a witamy witamy🖐️

Gość AN_
kropelka - oczywiscie - sorki:-O

Gość akka22
No i j ateż się już nudzę...:-(