Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość KasKas
Witajcie to jest straszne juz nie wiem co mam ze sobą zrobić! oszalec mozna !!! Jeszcze godzia! Jak wy sobie urozmaicacie ten czas lenistwa?

Gość AN_
szperamy po necie

Gość akka22
Ani nie zasnełam ani nie wzięłam sie za robote- bo jej nie mam :-( Odwiedziła mnie koleżanka i poplotkowałysmy troche :-) Ja jestem z malopolski więc kawałek...

Gość KasKas
ja własnie miałam nalot szefostwa! Musialam udawac ze pracuję mimo iż nie mam co robić ! Straszne!

Gość AN_
no, najwazniejsze zeby dobrze udawac :)

Gość AN_
akka22 -----> no to kiedy slub?

Gość akka22
Ślub? Ale czyj? Bo mój to jeszcze nie tak prędko :-)

Gość kropelka rosy*
ja bylam w sklepie, niestety szef wrocil i robi sztuczny tlok. Dobrze, ze jest jeszcze youtube i komunikatory, bo chyba bym oszalala przez te 8h ;)

Gość AN_
akka22 no twoj, nie planujesz?

Gość AN_
jeszcze 30 min i w domciu...:-O

Gość akka22
AN_--- Nie, nie planuje... Może za jakieś 3-4 lata... Jak bedę pewna że jesten na to gotowa. Nie wiem dlaczego ale się boję... Fajnie masz ..ja jeszcze 3,5 godziny...:-(

Gość AN_
nie no spoko, chcialam nawiazac rozmowe...

Gość akka22
AN_ ------ To jest dobry temat na rozmowę tylko chyba nie na forum... niestety.Szkoda że nie masz gg :-(

Gość AN_
milego wekendu:-) 15 tuz tuz

Gość akka22
JUż po 15...wszyscy skończylui pracę i poszli do domu...A ja jeszcze 2 godziny muszę tu siedzieć... :-(

Gość akka22
No juz nie długo do 17-stej :-) Mam nadziej że nie bedę musiała zostać tu dłużej... J zajże chyba dopiero we wtorek bo poniedziałek mam wolny -bedę odpoczywać po weselu :-P Ale jak mi się będzie w domku nudziło to może zajrze tu :-)

Gość MYsłowice
hej !!! jestem po 3 dniach wolnych znow na naszym superowym forum !! pozdrawiam wszystkie laski pracujace i nudzace sie ;) hehe

Gość MYsłowice
wiec kim ty jestes ona czy on - bo juz sama sie gubie w tym wszystkim. mialam wolne musialam zalatwiac lekarzy szkole w piatek i takie tam sprawy do tego zakupy itd..poza tym w sobote mnie nie bylo pojechalam se autkiem 200km zeby sie wyrobic w koncu mam tydzien prawko.a w niedziele n ie mialam czasu bo bylam z mmoim kochaniem.

Kim jestem? zadaje sobie to pytanie codziennie ,ale jeszcze sam niewiemi i dlatego sam sie gubie. Gratuluje Prawka i odwagi (Po tygodniu 200km)

Gość MYsłowice
aha to robisz nam metlik n aforum z pytaniem kim ejstes hehe - ok jak dla mnie nie znajomy hehe dziekuje za gratulacje i nic strasznego jechac 200km od domu za to mykalam po autostrafzie juz 140km/h hehe wiec ojciec pozbydzie sie auta ;) teraz corka bedzie korzystac hehe :) no a wczoraj zrobilam ok 100km sama nadodatek musialam do szpitala jechac nie znajac drogi nadodatek.

Gość KasKas
Witajcie!! Jestem leniwa po wekendzie i nic mi sie nie chce! Nie potrafię się zmobilizowac do pracy! A tu jeszcze trzeba iśc do banku! Zimnoooo

MYslowice Niechce robic ci metliku tylko sam/a niewiem. Jak ojciec sie kapnie za dobrze jezdzisz to bedziesz musiala go z imprez odbierac(przerypane) KasKas Ty sie niemobilizuj bo sie nieoplaca do piatku niedaleko.

Gość kropelka rosy*
witam po weekendzie :) ja dzis zaczelam od spoznienia, poprostu zaspalam podjelam decyzje, ze za dwa tygodnie koncze z moja praca, poszukam takiej, ktora nie bedzie mnie nudzic :)

Gość MYsłowice
naszczescie moj starszy chodzi na noc do pracy hehe :) wiec nei da rady!!! poza tym nie mam czasu na jazde po starszych z imprez niech nei pije za to jak jedzi eautem ja znow wole byc i spedzic czas z moim kochanym wiec nie da rady przyjezdzanie po ojca hehehe :) dobr aja jzu nei wnikam kim ty jestes.. jestes osoba i tyle wiem. i starczy.

Gość ona777
tez sie nudze w pracy:((( jedyne co mnie tutaj trzyma to lenistwo ( rozmowy kwalifikacyjne, szukanie ) i niezla wyplata...ale juz mam dosc nudne pracy:((((((((((((((

Bylem zmuszony przerwac moje ulubjone zajecie (nudzenie sie w pracy) i udzielac informacji i porady jakims Turka w turbanach. Niemacie pojecia jakie roznorake narodowosci i religie tu sie pojawiaja.

Gość MYsłowice
zaraz mnie tu szlag trafi mam dosyc a tyle jeszcze mam siedzenia cholera jasna!!! kurde co za pech normalnie !! jaka nuda

Gość MYsłowice
samobojstwem jest to ze wogole si epracuje i sie wyroslo na czlowieka - a tak mozna byloby zostac maluchem bawiacym sie itd. a tu takie nudy teraz tzreba w pracy przechodzic.ale chyba lepiej nudy takie i kase dostawac niz zaiwaniac i zapieprzac robiac i dostawac marne grosze.