Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość AN_
Witam ------->Myslowice ----------->akka szkoba ze dopiero przed 15 weszlam na ta stronke. Wiec zmykam do domciu, jutro zajrze.

Gość MYsłowice
-------------an_ --------------akka22 wrescie za 30 min do domciu narescie koneic nudow a jutro ciag dalszy bezczynnosci !!! to laski do jutra ja tez sie pomalu bede szykowac do wyjscia. pozdrowionka !! :)

Gość MYsłowice
i znow jestem !!! znow totalne nudy !! :/

Gość AN_
Ja dzis wcale sie nie nudzilam

Gość akka22
Witam ja dziś sie troche mniej nudziłam niż zwykle no i jak prawie co dzień byłam rachunek zapłacić:-P Teraz już będę do 17 siedzieć...:-( MYslowice---------a jak tam u ciebie?? Bo coś cie na forum dziś nie widać....

Gość AN_
akka22 --->pewnie zabiegana lata po urzędzie, albo znalazla inne, ciekawsze forum...

Gość MYsłowice
jestem jestem ale jestem zagoniona dzis nawet troszke tak nagle. nie szukam innego forum bo szkoda czasu na szukanie jak juz sie ma jedno a porzadne hehe no dziewczyny jeszcze 1h i do domciu wrescie.

Gość MYsłowice
ale teraz jestem i bede do konca robboty sie nudzic wiec dawac laski na tym forum !!

Gość akka22
zafajdana poziomka z gnidą----------- możesz mi wierzyć lub nie ale bardzi bym chciała coś robić ... No ale takie uroki stażu że nie ma zbyt wiele obowiązków:-( MYslowice---------ty jeszcze godzina a ja...2,5 ;-( I co postanowiłaś już coś w sprawie kolczyka??

Gość MYsłowice
mam dosyc tego urzedu miasta powaznei dupcia mnei az boli od tego siedzenia i grania na kompie!!! no wiesz co do kolczyka postanowilam ze chce go zrobic ale sie strasznie boje i to mnie najbardziej trzyma w niepewnosci.

Gość MYsłowice
dzis byl jedynie wyjatkowy dzien ze cos porobilam ale i tak do kitu wiecej sie siedzi nie laski??takie to sa staze :/

Gość MYsłowice
ok spoko spokojna praca spoko ale jak tak caly tydzien sie siedzi i nic nei robi to szlu mozna dostac i na leb wchodzi.ja potrafie caly miesiac przesiedziec i leciec raz na rozki rok na ksero i tyle a tak po 8h siedze i nic nei robie jzu nawet na necie nic nei ma nawet net nie daje rady zeby ten czas lecial szybciej.

Gość MYsłowice
dobra kobitki ja jzu zmykam z kompa i szykuje sie do wyjscia hehe wrescie wiec bede jutro narescie weekend - chodz znow w ten weekend wstac o 4.30 i jechac do szkoly i znow nie wyspie sie :( dobra pozdrawiam was i 3majcie sie papa

Gość MYsłowice
no i jestem znow he kolejne 8h nudow :(

Gość ale jestescie
TOTALNIE BEZNADZIEJNI zabierzcie sie za normalna prace ja nie znam nudy w pracy NIE ZNOSZę LENIWYCH URZęDASóW!!! LENIUCHY!!!

a ja tez sie nudzilam jeszcze tydzien temu w pracy, i tydzien temu pojawil sie szef i powiedzial do widzenia. teraz nudze sie w domu i czekam na zabieg chirurgiczny. za duzo stresu jak na jeden miesiac... zycze wszystkim powodzenia.

Gość AN_
Ale zawsze troche nudzacych sie w pracy jest, nie mowie ze caly czas sie nudze ale fajnie oderwac sie od roboty i pobuszowac w internecie - taka mala odskocznia od stresow w pracy i nie tylko...

Gość AN_
MYslowice---------> to ile tego stazu ci jeszcze zostalo?

Gość akka22
Dlaczego wszyscy myslą że my się tu z przyjemności nudzimy??? Witam dziewczyny ja tez juz jestm....i tak troche do...mam bo od dziś do końca przyszłego tygodnia jestem sama bo tak babka co z nią siedzę poszłan na urlop... Mam nadzieję że nikt po kredyt ni eprzyjdzie :-P

Gość AN_
a ja dzis jak na zlosc troche sie nudze a nikt nie chce pisac

Gość akka22
MYslowice pewnie znowu lata po urzedzie:-)

Gość MYsłowice
-----------AN_ ------------- akka22 jestem jzu he !! od godziny 8:30 do teraz robilam podliczenia wspolnot i mam dosyc cyferek caly segregator musialam robic dla naczelnej !! ale zrobione i teraz chwila oddechu. teraz bede na forum :) ile stazu mi zostalo?? do 22 pazdziernika!! zobaczymy czy przedluza mi sie zobaczy, a za tydzien w piatek wyplata :) hehe :D a wy jak tam laski??

Gość AN_
MYslowice--------> Ja mialam rano kociol w pracy, a teraz usypiam przy komputerze i wyczekuje 15. Cos kiepsko sie czuje...

Gość AN_
MYslowice--------> Ja mialam rano kociol w pracy, a teraz usypiam przy komputerze i wyczekuje 15. Cos kiepsko sie czuje...

Gość MYsłowice
A ja od czasu do czasu latam wlasnie teraz wrocilam bo ksero faktur robilam. jakos dzis dziwnie ze cos mam do roboty bo tak to orafie siedziec i gapic sie w okno he juz nie dlugo do tej 15 !!! i wrescie do domciu. chodz ja koncze o 15:30 a dzis wyjatkowo czas mi sie teraz zaczol dluzyc bo wczesniej liczylam.

Gość akka22
ja tu już nie wysiedze! Idę sie gdzieś przejść na miasto bo jeszce 2 godziny mi zostały... :-O Wracam za jakieś pół godziny ale was już pewnie nie będzie... Więc do poniedziłku ;-) Milego weekendu pa

Gość MYsłowice
akka22 to milego spacerku ja pomalu sie szykuje i czekam do tej 15:30 i do domciu.sorki pomylka mojemu zachcialo sie jechac gdzies i zas zmokne bo ta pogoda do kitu raz pada za 3 min nie i potem znow i tak w kolo. wiec laski do poniedzialku milego weekendu!!! ja znow weekend spedze w szkole od rana wiec znow o 4.30 wstac zeby sie wyszykowac i o 5.00 byc u mojego faceta i jechac do szkoly.katastrofa caly tydzien nie wyspany tylko wstawanie jak nei o 5.00 to o 4.30 wiec milego weekendu wyspijcie sie za mnie i 3majcie sie wszystkie !!!

Gość MYsłowice
siemanko !!! to znow ja !!! i zaczyna sie dzien siedzenia w pracy

Gość akka22
Hej Ja też już jestem :-) MYslowice--------- jak po weekendzie? Bardzo cie wymęczyli w szkole??