Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AN_

NUDZĄCE SIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość MYsłowice
do dziewczyn uzywajacych tabletek antykoncepcyjnych " YASMINELLE" doradzcie wy mi bo nigdzie na forum nei umia mi odp. a martwie sie co jest grane !! a moj lekarz jest na L4 a inny zas ma urlop a reszta mnei nei przyjmnie!!! :( :( jestem zdenerwowana nei wiem co jest inna osoba mi odpisala ze nei powinno tak byc i ze tabletki sa zaslaba dla mnie jesli dostalam krwawienie tydzien przed 7-dniowa przerwa a biore tabletki regularnie i nigdy tak nei mialam. wiec opsize wam jak to bylo. wczoraj podczac stosunku dostalam krwawienie umylam sie potem mialam plamienie i teraz widze ze ustalo m i chyba bo nic nie leci mi teraz okurat nie wiem jak potem ebdzie. a nieskonczylam tabletek mam tydzien do przerwy czy to jest normalne??? czy ktorejs sie to stalo?? juz? a jestem przy 3 opakowaniu boje sie ze nie ebde mogla wspolzyc z moim kochaniem bo one sa zaslabe.odpiszcze mi kochanie bo martwie sie !!

nie ma czegos takiego jak za słabe hormony. Wiekszosc ma ta samą dawke. Nie przejmuj sie. A ktore to opakowanie?

Sorki,nie doczytałam do konca. Ja mialam wiele komplikacji przy tabletkach. Miałam plamienie i krwawienie w trakcie opakowania. Najwazniejsze to aby nie przerywac brania.Potem sie juz wszystko miesza. Najprawdopodobniej zapomniałas tabletki skoro tak sie stało.

Gość MYsłowice
--------------fajniutka to jest moje 3 opakowanie !! nie zapominam tabletek brac 2 razy mi sie stalo to ale w czesniejszych opakowaniach ze wzielam do 6 h . ale w tym 3 opakowaniu ani jednej nei zapomnialam zawsze biore o 6.00 rano!!! patzralam teraz i mam czysto bez plamien bez krwi !! wiec co to moglo byc? jestem zabezpieczna i tak? moge sie kcohac do konca z partnerem?to nic nie zaszkodzi???

Gość akka22
Hej nudzi się ktoś dzisiaj??? Ja wczoraj miałam wolne- odpoczywałam po weselu a dzisiaj znowu nuda ;-(

Gość akka22
No i nikt sie dzisiaj nie nudzi?!?!?!?

Gość akka22
MYslowice------- AN_--------------- zaglądacie tu jeszcze??

Gość AN_
witam wszystkich, wrocilam z urlopu i bede sie z wami nudzić. MYslowice------------> do lekarza!

Gość AN_
akka22 a witam, co slychac? wesele udalo sie?

Gość do MYsłowice
kobito , zamiast nudzić się w pracy i wypisywać te głupoty na forum, poczytaj sobie coś o antykoncepcjii i o tych tabletkach , które zażywasz :O

Gość akka22
AN_---------- tak udało sie ale do dzisiaj mnie nogi bolą :-P MYslowice nie ma od niedzilei na forum...czyżby miała urlop...albo ma tyle roboty że nie ma czasu na forum :-) A ty jak po urlopie? Wypoczęłaś???

Gość akka22
Pomyłka :-) MYsłowice była w poniedziałek - ale wczoraj jej nie było...

Gość AN_
ha - chyba topic padł

Gość akka22
AN_---------na to wygląda...;-( Ciekawe co się dzieje z MYslowice bo jej już drugi dzień nie ma...

Gość MYsłowice
----------------------------akka22 -----------------------------AN_ SIemanko jestem jestem nie bylam na urlopie mialam kompa nieczynnego poza tym przezycali mnie na inne dzialy. u mnie jest wszystko spoko hehe jest zaje.................fajnie a u was??? POZDRAWIAM.!!

Gość akka22
MYslowice---------- fajnie że wróciłaś bo nudo tu było bez ciebie... U mnie też wszystko ok.... I po staremu -dalej się nudzę :-(

Gość MYsłowice
hehe a ja ozylam jak mi dzis tego kompa zrobili jeszcze musialam ja latac za nimi he ale mam !!! wrescie jakos czas zleci nie tak szybko ale zupelnie inaczej niz jak bylo bez kompa. :)

Gość akka22
No na pewno bardziej jest się czym zająć jak jest komp i internet ale to i tak nie przyśpiesza za bardzo czasu :-( Ja tak szczerze to mam już dość tego internetu, ciągle tych samych przeglądanych stron i tej kafeteri już też no ale...co zrobić...czymś się trzeba zająć...

Gość MYsłowice
no wlasnie czyms tzra sie zajac!! ale zawsze cos zawsze jakos ten czas leci nie zaszybko ale jakos cos tam zleci.chyba zaraz si eprzejde po urzedzie he bo pupa mnie juz boli hehe

Gość akka22
No atk czes w miejscu nie stoi więc kiedyś w końcu do tej 17 dojdzie... Wkurzyłam się bo mi czesne podnieśli :o Dobrze że to już ostatni rok w tej szkole...

Gość MYsłowice
a ja dopiero zaczelam szkole 22 i 23 wrzesnia a jzu uciekalm z zajec hehe teraz ide w ten weekend i moja szkola jest roczna bo ja i uczyc sie rok przerwy nauki i walnelo mi dalej ale chodze z moim kochaniem i z nim siedze w lawce jak grzeczne dziecko hehe i jest ok.

Gość MYsłowice
---------------akka22 ostatnio mnie moj facet namawia na kolczyk w jezyku ale boje sie jak zle mi przebije albo cos bedzie nie tak poza tym jestopuchlizna a jak moi starzy sie dowiedza to mnei zabija a podoba mi sie to ale mam cykora jak nie wiem co o tym sadzisz???

Gość akka22
MYslowice----------- mi też sie to podoba ale nie odważyłabym się:-) Mojemu z kolei podoba się na nosie ale wiem że mnie nie przekona i nawet nie próbuje :-) Poza tym rodzice by mnie chyba.... :-P

Gość MYsłowice
---------------akka22 no mi tez sie to podoba kule jestem odwazna ale cykam sie tego akurat znow mojemu tez sie to podoba poza tym on ma kolczyk ale boje sie ze jak zle przebija to cos ebdzie nie tak. kurde no ciagnie mnie ale tez boje sie. hmmm a starzykom nic nie powiedzialabym nawet bo by mnie chyba dobili totalnie co ja robie. ale kreci mnie to moj nawet mnei przekonuje ze nie boli itd. ale jak spuchnie mi na calego to posram sie z bolu .

Gość akka22
MYslowice---------------A twój facet ma na języku?

Gość MYsłowice
---------akka22 ma w jezyku kolczyk mmmm fajnie to wyglada.

Gość onuda
witam :) też się nudzę każdego dnia do 17-ej :( :( :(

Gość MYsłowice
kurde jakie nudy !!!! kreci mnei ten kolczyk a sie boje bo mialam skracany jezyk i boje sie ze moga mi niechcaco zle przebic. :( co wy o tym sadzicie?