Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

Zawaliłam rok na studiach

Polecane posty

Gość smutna i załamana

Mam 22 lata i będę znowu na 2 roku:( Załamałam się trochę:( Miałam w tym roku problemy osobiste i nie miałam głowy do nauki:( Aż mi się żyć odechciewa...

Gość buuuuuuuba
heheh, ja tez nie przemuj sie. co planujesz na ten rok?

Gość smutna i załamana
Jakaś praca, a poza tym ostre kucie do tych egzaminów, których nie zdałam:) A ty co zamierzasz?

Gość a nie możesz wziąc warunku
?

Gość buuuuuuuba
a ja sie wyprowadzam, praca, kucie i zaliczanie za rok. nie bedzie tak zle, nie przesadzaj. co na to rodzice?

Gość smutna i załamana
No właśnie nie mogę, bo w tym roku mam 2 część tego przedmiotu, z którego uwaliłam egzamin. No i niestety muszę mieć ten egz zaliczony:(

Gość smutna i załamana
Co na to rodzice? Ojciec ma to gdzieś, mamie jest przykro. Ja mieszkam w wynajętym mieszkaniu z koleżanką, więc nie muszę się wyprowadzać. Rodzice powiedzieli, że będą mi dawać kasę przez ten rok, ale nie chcę ich zbytnio obciążać...

Gość buuuuuuuba
no to bedzie dobrze, nie boj zaby. poza tym sama zapracujesz na siebie, bedziesz miala mnostwo czasu. nawet na glupich korkach zarobisz tyle, co na niejednym etacie. powodzenia, glowa do gory!

Gość smutna i załamana
No właśnie warunku wziąć nie mogę, a komisa z tego przedmiotu podobno jeszcze nikt nie zdał:o Zresztą jestem tak znerwicowana ostatnio, że boję się, że się ośmieszę:(

Gość buuuuuuuba
a co studiujesz?

Gość a gadałaś z dziekanem
? może jest jakieś wyjście?

Gość smutna i załamana
buuuuuuuba, dzięki za słowa otuchy🌼

oj tam, podobno, życie jest zbyt krótkie żeby tak łatwo rezygnować, walcz i tyle, złóż podanie o komisa

Gość smutna i załamana
a studiuję prawo:o Raczej nic nie da się załatwić...

Gość smutna i załamana
ktoś taki jak ja, niestety nawet się nie bawiłam przez ostatni rok:(

moja przyjaciola przylala rok na medycynie,,, stradznie mi przykro:(

Gość grappa
Wiesz co, na prawie kupe ludzi ma taki problem. Ukonczylam tenze kierunek jakis czas temu i rowniez zdazylo mi sie powtorzyc rok. Strasznie mi bylo smutno - rowniez ze wzgledu na rodzicow, ale z perspektywy czasu widze, ze wcale nie wyszlam na tym zle, a moze nawet i lepiej sie stalo..Pozdrawiam Cie cieplo i glowa do gory!

Gość grappa
no i oczywiscie zloz o warunek/komisa!

Gość smutna i załamana
Dzięki za wszystkie miłe słowa:) Chociaż będę miała rok na to, żeby się trochę ogarnąć, bo ostatnio kiepsko ze mną:(

Ja bym na Twoim miejscu poszukała jakiejś pracy - to po pierwsze. Może nawet udałoby Ci się znaleźć coś \"około\" prawa? A poza tym, starałabym się ten rok jakoś wykorzystać - nie wiem, na naukę języka, czy coś. W czasie studiów nie ma się za bardzo czasu na takie rzeczy, a to na pewno się przyda. Coś mnie ostatnio tak na języki wzięło i wszystkim to radzę :).

Gość smutna i załamana
Myślałam, żeby zacząć naukę włoskiego, bo kocham ten język:) A co do pracy, to boję się że bez doświadczenia to skończę jako hostessa czy kasjerka w hipermarkecie:o No, ale dobre i to...

ale powtarzasz teraz rok czy dziekanka i praca ? ja też mam rok w plecy, chorowałam poważnie ale jakoś przestaje się tym dołować. ważne co jest teraz. a każdemu może podwinąć się noga.

Gość smutna i załamana
Będę powtarzać tylko to, co zawaliłam (2 egz - czyli 2 wykłady w tygodniu i 1 ćw.), ale do pracy też się wybieram, bo nie widzi mi się siedzenie całymi dniami w domu:(

Gość nie łamm
sie :) tez to przerabialam (a mianowicie winny był moj EX i ja, ktora urodzila sie za bardzo uczuciowa jak na XXI w.). Teraz kontunuuje nowy kierunek i w wiekoszsci pozbieralam sie psychicznie, trzymam kciuki

Gość smutna i załamana
w moim przypadku też ex trochę zawinił:) Najpierw trudna decyzja o rozstaniu, którą podjęłam, potem przeprowadzka, na dodatek problemy zdrowotne...

Gość Handikówka
a ja jestem w ciązy i nie wiem do cholery z kim... zbieram kasę na testy dna... może jednak sie zwróce do pewnej partii oni tam mają doświadczenie w tej kwestii no i może przypadkiem znajdzie się tatuś:) Nie przejmuj się dziewczyno są gorsze rzeczy na świecie, a poza tym być wiecznie młodym studentem to jest życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!