Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie rude

prosze o odpowiedż!!!!!!! czy... --- zresztą sami looknijcie .

Polecane posty

Gość no nie rude

farbowałam włosy na początku lipca szamponem koloryzującym i go nadal mam na głowie,, mam odrosty,, włosy zrobiły się takie rude ... brzydkie....... i mam pytanie: czy jak pofarbuje sie szamponem do 3 zmyć to czy jak zmyje się właśnie ten szampon to zmyje się razem z nim również ten który teraz mam na głowie? czy poprostu ten zejdzie a mój obecny zostanie.. jak to jest?????????

Gość no nie rude
up? może jakieś płukanki ziołowe aby to zmyć??

Gość uugugfg
może odbarwiłaś sobie włosy?? jesli tak to dłuuuga droga do zmiany (tak około 3 lata ) żeby odrosły

Gość no nie rude
co to znaczy?

Gość uugugfg
odbarwić - trwale zniszczyć naturalny barwnik. powiedz czy to nei była farba paette (te to robia zawsze prawie!!) czy jakie inne gó... ja tak się keidys załatwiłam i teraz farbuję tylko u fryzjera i nei ma problemu...

Gość no nie rude
joanna

Gość uugugfg
joanna - sorry ale nie dobrze! idz do fryzjera moze on cos wymysli co z tym zrobic...

Gość no nie rude
ale to odfarbienie... to od czego to zależy??? nie sądze abym miała odfarbione,bo nie mam takiego koloru jak przedtem tylko ciemniejszy a na reszcie mi się zmył mam tak na górze te włosy.....pofarbowane mocniej...z tyłu i z boków już zszedł praktyczne...

Gość uugugfg
odbarwienie!!! po prostu za silna farba gdzie niegdzie zniszczyła twój barwnik... proste! zreszta idx do fryzjera to on oceni widząc twqoje wosy co sie faktycznie dzieje.. czy tylko farba nei równo schodzi czy faktycznie odbarwione są