Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iva5

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

dzieki ale hmmm to jest hmm nie wiemnawt jak to nazwc....rozdwojenie jazni ha ha dobre sobie ...babka pytała o pomoc a my na samym poczatku udzielilismy jej wspaniałych rad a teraz ta babka milczy a my nie chcemy aby ten topik pokrył krz ............buziaczki robaczki jak babka wroci to i my wrocimy do własciwego tematu.......

witam wzystkich zdradzonych,zdradzanych wolnych zajetych,piekny dzionek mamy słoneczko swieci ........

gdzie jestes moja gumowa kaczuszko ha ha.mamy piekny dzien ...ciekawe czy ktos kogos dzisiaj zdradzi ha ha pewnie w przerwie w pracy tak ,,,,ciekawe co ile na swiecie człowiek zdradza człowieka ????pewnie tak czesto jak czesto sie dzieci rodza ha ah juz sobie sama odpowiedziałam kurcze ą mi sie tu wkrada zamiast a

nie była bym soba jak bym nie skomentowała tego co napisał/a CZYTAM TAK SOBIE> my egoisci?brrryyyyyha ha my jej zatruwamy topik? to moze niech poszuka odtrutki!!!!!my jej zatruwamy soba i swoimi problemami?? dobre chyba musze pisac duzymi literami bosłaby wzrok masz puki co to nie mam problemow ,ale az sie prosze aby je miec !!!hi hi hi hi hi my dbamy aby ten topik nie swiecił pustka ......

aby smieszniej byłoooo zawsze moge sobie z tego topiku pamietniczek zrobic.hi hi hi himoge tak pisac i pisac i pisac.

Gość do Margolki
Margolka, czytam co piszesz i mam wrażenie, że Twoje teksty piszą dwie RÓŻNE osoby, aż sprawdziłam wczoraj, czy ktoś się nie podszywa pod Ciebie. Ale nie. Zdziwiłam się, bo byłam pewna, że Twoje niektóre wpisy to podszywy i że nie Ty je napisałaś. Czy Ty nie masz rozdwojenia osobowości, czy jak to tam fachowo się nazywa?

Gość do Margolki
Komiczne, myślę, że jednak dwie :) PS. podobają mi się niektóre Twoje poglądy na życie damsko męskie

Gość do Margolki
Komiczne, Twoje, napisałam wyraznie. Nie masz wyidealizowanego podejścia do życia, jak 98% piszących na tym forum, dla których wszystko jest albo czarne, albo białe. Masz takie życiowe podejście, realistyczne.

Gość do Margolki
Margolka, przeczytaj mój wpis z 11.01

:D patrze realnie na życie, dlatego tak wiele osób mnie tu nie lubi.... ludzie nienawidzą słyszec i czytać prawdy.... wolą by roztaczać przed nimi fantastyczne wizje, nie majace nic wspolnego z rzeczywistością :D

Gość do Margolki
Margolciu, w jednym wyrazie zrobiłaś 2 błędy ortograficzne Mój nik nie powinien Cię interesować, tak jak mnie nie interesuje Twój. Tu panuje pełna dowolność. Każdy nadaje sobie taki nik, jaki mu się podoba. I nikomu nic do tego. Żebym z Ciebie zeszła, najpierw musiałabym na Ciebie wejść. A takiego zamiaru nie mam. Mam większościową orientację seksualną ;):D

wiesz, te marzenia z Kafeterii to raczej demagogia... seria pobożnych życzen, ktora gdy próbuje sie je zbyt agresywnie wprowadzic w życie, prowadzą do tragedii i ciągłych niepowodzen

ty sie chyba kobieto nie czytasz?? ja bym powiedziałą ze wąłsnie on ma poglad ze labo cos jest czarne albo białe a cała reszta widzi kolorowo.chyba coz toba ...................

Gość do Margolki
Komiczne, masz absolutną rację, ludzie nie dopuszczają do siebie prawdy, wolą żyć nie w realnym zyciu, tylko w swoim wyobrażeniu o życiu.

Gość kobietka 3
komiczne - podałbys mi swój nr gg? opiszę swoją sytuacje i chciałabym znac twoja opinie na ten temat... jesli nie chcesz podawać swojego, to załóż nowy numer... ;)