Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

Gość czerwona pelargonia
hej:) :) heh, dobrze mu tak, bana temu dziwnemu człowiekowi:) Paradies - Toronto? za tydzień? yyy, chyba coś pominęłam...?:) Miłej niedzieli!

Gość ooooooooooooooooooooo
i tak jestescie glupie

Gość czerwona pelargonia
oooooooooooooo - czyżby? Zazdrościsz nam? Sam inteligencją nie grzeszysz, więc po co wyzywanie innych? zajmij się sobą.

Dziewczyny dajcie spokoj.Ingorujmy go po prostu-za niski poziom.Typowe zachowanie dzieciaka z gimnazjum,nic poza tym. A ja Paradies za tydz bede juz w Nysie-ciesze sie niezmiernie.Teraz ide sobie zrobic jakis obiad-papke.Ten aparat mnie dobija,ale juz schudłam troche ;) A to dziwne,bo caly czas chce mis ie jesc!

Gość czerwona pelargonia
cześć Nastka:)

Gość małe żabolsko
Witajcie dziewczyny! Cóż tam u Was słychać w tak piękną, słoneczną niedzielę? :) Mnie jakieś przeziębienie dopadło i kicham, prycham... Nieciekawie. Nieprzytomna jestem, nockę z głowy miałam, bo się o głupka mojego martwiłam :/ Mam nadzieję, że u Was lepiej :)

Hejka Zabciu :) Niedziela mija mi..tak srednio.Moj A pojechal realizowac dalszy etap kursu nurka :) Siedze wiec sama :( Moze pojde na spacerek?

Toronto to tak zartobliwie o Toruniu:P:P:P;) nie niestty do Kanady nie pojade;(:P sliczna, cieplutka dzis niedziela.. posiedzialam u kuzyna i teraz w domu:P a za tydzien o tej porze bede w toruniu:(

Parasies nie smutkaj sie! Ja sie bardzo ciesze na nowy etap w moim zyciu,choc nie iwem taknaprawde co mnie czeka :/ Laseczki a bedziecie mialy neta od pazdziernika?? Ide porobic troche brzuszkow...jestem słoniem ;)

Gość to Wasza strata
To co, jutro do szkoły?:P

Gość czerwona pelargonia
hej:) kawa o tej porze?:> Zaraz "taniec z gwiazdami":) a później "gotowe na wszystko":) za dużo coś tego tv...e tam:P Własnie o to miałam też spytać - czy będziecie miały internet w paznierniku?:)

Gość czerwona pelargonia
jaka "wasza strata"?:> czego? jutro nie, za tydzień... i nie do szkoły:P tylko na uczelnie.

Nie,na szczescie nie do szkoły! Ja zalatwiam z tym wlascicielem internet-nie bede placic kaucji 1000zł,miesiecznie 250 zł i ani telefonu ani internetu! NIE NIE NIE,poza tym musimy miec kontakt ;) A jesli chodzi o kawe....jestem maniaczką ;)

Gość czerwona pelargonia
:) ja też uzależniona od dobrej kawy... ;)

Tak! Najlepszy jest Dalmeier-niemiecka kawka.Pyszna,naprawde cudowna...mmmmmmmmmm Ale nam sie tematy włączają.Moj chlopak jest zly na mnie o to,ze pije duzo kawy :( Ale daje rade ;) Mama jest ze mna w sojuszu hhihihi

Gość to Wasza strata
Szkoła, uczelnia - na jedno wychodzi. Niektórym semestr zaczął się wczoraj, a dziennym - w poniedziałek. Dloatego pytam.:) Ale jak za tydzień, to za tydzień. Kto późnbiej zaczyna, później kończy.:P

Gość czerwona pelargonia
a na mnie krzyczy, że się odwapnię...eh. Ja uwielbiam "illy" (włoska) i cappucciono kocham, ale tylko i wyłacznie we włoskim wydaniu (najpyszniejsza na lotnisku w Palermo, polecam;) ). A na codzień to Nescafe, Jacobs gold...:P kawa, kawa, kawa...:) z mlekiem, dużą ilością... (caffe` latte)

Gość czerwona pelargonia
Wasza strata - ja jestem z Uniwersytetu Warszawskiego i u mnie się zaczyna dopiero za tydzień...1.10. Już się zaczęło? jakoś dziwnie... zawsze ten pazniernik byl pierwszy... a Ty coś studiujesz?:)

Napilabym sie takiej wloskiej kawki,ale narazie nie bylo mi dane ;) Nadrobi sie.Dalmeierr,Jacobs zielony-to jest to.Nescafe nie lubie...:/ Stratko napisz cos o sobie ;)

Gość to Wasza strata
Coś studiuję, ale jakieś głupoty sobie pobrałam, np. gry komputerowe, trening umiejętności interpersonalnych, sztukę prezentacji itp., tylko po to, by mieć co robić na codzień.:P Absolutoria mam, zostało się obronic, a z tym się nie spieszę, ponieważ nie chcę stacić za szybko legitymacji i związanych z nią ulg.:P Także u mnie nic ciekawego.

Gość czerwona pelargonia
hej:) a dzisiaj już nikogo nie ma...? :(

Gość czerwona pelargonia
hej:) ooo, "ale jestescie głupie" się znawu odezwał.... żal mi go, że taki głupi...

Hej, co u Was? Dawno mnie nie było, ale w weekendy przeważnie nie siedzę na kafeterii. A już od przyszłego tygodnia to na jakiś czas będę miała odwyk od wszelkich multimediów :)

Gość czerwona pelargonia
a ja niedawno przyszłam:) z przyjaciólką się umówiłam i tak jakoś zleciało...:) no, a zaraz obiad. Ostatnie dni wakacji...;)

Hej Anetko :) Pelargonko :) Byłam u mojej kolezanki z lawki z liceum,powspominalysmy dobre czasy :) Wlasnie wrocilam od sasiadki,jakos dzien mi zleciał :) Ide napic sie herbatki.Buzka :)