Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana18

jak najszybciej schudnąć? mam tylko dwa tygodnie/

Polecane posty

Gość agusia3350
mam pytanie waże 78 kg a mam wzrost 157 cm a pracuje i nie moge sie głodzić a chciała bym troszke schudnąc dla własnego dobrzego samopoczucia pomocyyyyy????

Gość ucycucu
South beach, jesz ile chcesz, albo slimming world, poczytaj,strony są po ang.

polecam zdrowa diete south beach, jesz 6 posilkow , nie glodzisz sie i chudniesz

Gość gretarusin
Tak jak powyżej, ja schudłam prawie w ogóle nie ćwicząc, cała tkanka tłuszczowa spaliła się dzięki całkowitej zmianie odżywiania. Schudłam ok 15 kg. Wcześniej jadłam prawie same produkty o wysokim indeksie glikemicznym i tyłam z roku na rok co raz więcej. W końcu zaczęłam ćwiczyć, bo tak jak większość myśli, też myślałam, że robiąc brzuszki schudnę nie patrząc na jedzenie. Byłam jeszcze bardziej zrozpaczona, bo efektów nie było prawie żadnych (dlatego, że duży wysiłek spalał węglowodany, a nie tłuszcze) ;-( Dopiero po jakimś czasie trafiłam na ten blog http://schudnij.miejcel.pl/co-jesc-zeby-schudnac/ i dowiedziałam się, że klucz tkwi w zdrowym odżywianiu. Było naprawdę ciężko, ale uwierzcie, że wszystko jest możliwe, naprawdę. Nie warto jeść świństw. Nauczyłam się zdrowych nawyków żywieniowych i jem tylko zdrowe produkty i dzięki temu cały czas waga ładnie stoi. Za tydzień jadę nad morze i jestem bardzo szczęśliwa, że w końcu będę mogła odkryć ciałko, to jest nie do opisania ;-) powodzenia !!!

Gość poczatkujacawodchudzaniu
Powiem ci Tak ! Ja tez sie chcem odchudzac. Mam 160 i waze 50 kg :s Chcem wazyc 45 kg. Bo jestem jeszcze mloda. Teraz bede szła na diete ale taka normalana. Najwazniejsze jest Zdrowie dla mnie i dbra kondycja. Wiec odstawie tylko biale pieczywo i ziemniaki i bede probowala jak naj mniej slodyczy pic i zamiast sokow i coli bede pic wode:)) Oczywiscie bede Duzo cwiczyc. Ale wszystko z umiarem i zaczynam spokojnie i ide coraz wyzej. Z jedzeniem tez. ie tak nagle jesc 1000 kalori dziennie czy cos. ale wszystko z czasem. Bo nikt nie chce efectu jojo !!! Bede probowala ustalic sobie ile poslkow dziennie i o ktorej godzinie i tak samo z cwiczeniami i zimnym prysznicem. Powiem ci tak ! Jedz duz warzyw i owoców ale najlepiej warzyw ! Jedz mieso ale takie jak - ryby i kurczak-(indyk) , najlepiej gotowane. I duzo bialka dobre na watrobe i wlosy paznokcie i cere. Najwazniejsze to DBAJ o siebie. I mysl pozytywnie. Bo ty to masz robic z przyjemnoscia a nie z niechcenia. Bo nic nie musisz wszystko twoja wola. Ale jak sie chce to sie chudie latwiej i lepiej. Bo wazny jest HUMOR! Staraj się wysypiac :). I jak chcesz tyle sie starac na tylko jeden raz. To , to nie ma wgl. zadnego sensu ;s !!! To ma byc poczatek do twojego nowego zycia (tak jakby) a nie zmuszenie aby byc najlepszym. Opanuj sie i sie nad wszystkim zastanow. PS: Jak przesadzisz i pozniej normalnie zaczniesz jesc to Przyjdzie efect joj ! I przytyjesz 2 razy wiecej ! Powodzenia Ci zycze , ja teraz tez sie staram :)

Gość Olcia Dubicka
Najszybciej to tylko z tabletkami odchudzającymi. Ja dostałam od kobiety której opiekuję się dziećmi jedno opakowanie tabletek Forever Slim, można je też kupić na allegro. do tego zaraziła mnie zdrową dietą ale nic konkretnego bez liczenia kalorii i ścisłych zaleceń ;) I już po 2 miesiącach schudłam 18 kilogramów ;)

Gość gość
dieta kopenhaska naprawdę działa powtarzam ją 3 raz łącznie jestem na diecie 27 dni i schudłam 17 kg

Gość gość
ja polecam bieganie (codziennie minimum 45 minut, tyle ile dasz radę przebiec, z przerwami na marsz jeśli trzeba) + Professionelle Line wrap takiej firmy Algologie - to takie zabiegi kosmetyczne, dość drogie, ale można spróbować samemu to kupić i robić sobie w domu. Ja kupiłam od znajomej kosmetyczki. Smarowałam sie tym i owijałam w folie co drugi dzień. W 3 tygodnie schudłam 8 kilogramów i pozbyłam się całkowicie celulitu. GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Gdzie mozna kupic ten krem ?? Professionelle Line WRAP. Firma Algologie.;))