Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fionaa21

co kupilam ostarnio w lumpeksie

Polecane posty

Go艣膰 fionaa21
mnie tez bralo przezielbienie ale dzis przelezalam caly dzien i przeszlo:) jeszcze jakas polopirynka na noc i jutro rano ide na lowy:D chcialabym jakies fajne kozaczki na obcasie czarne, ale nie wiem czy znajde:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
u mnie nadal biednie :( Na wystawie jest 艂adny portfelik ale w zestawie z torebk膮 Next wi臋c po co mam dawa膰 18 z艂 za torebk臋 ktorej uzywa膰 nie bed臋? Czy Next produkuje sk贸rzane wyroby? Podoba mi si臋 ta srebrna tunika. Ja niestety nadal szukam d艂ugiego, wi膮zanego sweterka i w ko艅cu szarpn臋 si臋 chyba na taki z Outlet\'u za 40 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 droga wiw贸rko a co
ty chcez do kompa przekladac? :o karta ma zostac w aparacie, aparat z karta w srodku podlaczamy zpecjalnym kabelkiem do komputera. nastepnie laczamy aparat (zazwyczaj pisze tam power:P) i czekamy, powinno sie automatycznie otworzyc okienko, wybierz z listy, "otworz folder" itd...nastepnie kopiuj-wklej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewiorko DD
nie wiemy jaki masz aparat, ale sprobuj jednak z kabelkiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 droga wiewi贸rko a co
patrze na komputer i nie widze meijsca gdzie moglabys upchac karte, nie wiem jaki amsz aparat, ale wszytskie z ktorymi sie spotkalam lacza sie z kompem za pomoca kabelka...jesli amsz inny to...nie sadze, zeby jego producent mial w planach rozkrecanie kompa. wlozyc mozesz plyte CD, ewetualnie dyskietke :) reszta to wejscia na kable - jesli Twoja karte podlacza sie jak pen drive'a to tez nie widze problemu, komputer jst tak skonstruowany (specjalnie dla laikow), ze dana rzecz pasuje tlyko do jednego wjescia (chyba ze uzyjesz mlotka), wiec podjecie ndezyzji gdzie wlozyc nie ejst trudne. no...zdarzaja sie takie same wejscia, gdzie wazne jest czy wlozysz do lewego czy prawego, ale wtedy sa oznaczone one kolorami a produceci taki samymi kolorami oznaczaja wejscia(kable), wiec nadal nie rozumiem Twoich rozterek "gdzie wlozyc?" :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionaa21
ehh,dziewczyna ma pewnie laptopa gdzie z boku jest wejscie na karty pamieci z apartatu, wiem bo sama mam:) ale kablem tez idzie polaczyc:) a dzis w lumpach- byl super trencz dwurzedowy do tylka, czarny, ale mi jakas laska sprzatnela sprzed nosa( pewnie i tak bylby za duzy) i ladna spodniczka zielona w duze grochy h&M ale zle lezala:O za to kupilam fioletowe saszki na obcasie-26 zl super sa:D

Udost臋pnij ten post

Mylisz si臋:). Ten kabelek to wej艣cie przez port USB. Je偶eli ma laptopa tak jak ja, to mo偶e mie膰 r贸wnie偶 czytnik kart. Tak, w komputerze. I wyobra藕 sobie, 偶e mo偶e tam w艂o偶y膰 kart臋 pami臋ci bez rozkr臋cania go. Wow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stay alive
u mnie w miescie tez sa niezle lumpeksy:)

Udost臋pnij ten post

Fiona, my艣limy o tym samym. Widocznie nasza m膮drala, nie widzia艂a komputeraz z czytnikiem kart. C贸偶, zdarza si臋. I prosz臋 bez kabelka. Po co te zdrobnienia. Nikt si臋 nie obrazi jak si臋 napisze, przez kabel. W艂贸偶 apart do bazy wiewi贸rko, pod艂膮cz kabel USB i pod艂膮cz do komputera. O ile nie posiadasz windowsa 98, odczyta Ci kart臋 pami臋ci, jako przeno艣ny dysk i b臋dziesz mia艂a wgl膮d do plik贸w. :) Jak Ty tam masz tam fiona takie super buty, to mo偶e wy艂owisz mi jakie艣? Numer 39:D. Naprawd臋, zazdroszcze:)

Udost臋pnij ten post

Mylne nie. Na pewno w 100% poprawne, ale niekoniecznie do Twojego komputera. :) Chocia偶 innej mo偶liwo艣ci w艂o偶enia karty do komputera nie ma, tylko przez czytnilk. Tylko, 偶e to mo偶e jaka艣 inna karta, albo komputer, kt贸rego jeszcze tutaj w Polsce nie mia艂am okazji pozna膰. Co do smrodu to nie wiem, moje nie 艣mierdzia艂y. :)

Udost臋pnij ten post

Ja bym kupi艂a. Je偶eli s膮 nowe i nieu偶ywane i z metk膮, to w czym problem? Chocia偶 jeszcze na takie nie trafi艂am, ale gdyby tak by艂o, to jestem na tak. Bielizn臋 omijam szerokim 艂ukiem. Niewa偶ne, czy nowa, czy u偶ywana. Tutaj rozmiar musi by膰 艣ci艣le dobrany, a jako艣 najlepsza. Sprany stanik to chyba najgorsza ohyda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionaa21
ja gaci tez bym nie kupila, ale mam pizamki i staniki( staniki byly nowe z metami ) i nie narzekam:) a co to smordu z torebek, to po poprostu wywies je na balkow otwarte, teraz jak powisza na mrozie, to smord sie wymrozi:P

Udost臋pnij ten post

Heheh, naprawd臋 Fiona:). Jak zobaczysz jakie艣 fajne buty w tym rozmiarze to mo偶e zr贸b zdj臋cie, czy co艣:D. Mnie tam but贸w nigdy zbyt ma艂o.

Udost臋pnij ten post

a w ogole to jak patrze jak pokazujecie fotki to wydajemi sie,ze ja kupuje bez zastanowienia:) bo ja nie szukam zeby mi jedno do 2 pasowalo,poprostu co mi sie podoba to biore i juz :) w domu sie zastanawiam czy mozna jakis zestaw zrobic /:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olimpia2
bardzo prosz臋, pole膰cie mi jakie艣 szmateksy w Krakowie. Sama nie mam szcz臋艣cia i jeszcze nie uda艂o mi sie trafi膰 na co艣 innego ni偶 chi艅ski szajz w tych sklepach. Prosz臋 o podpowied藕...

Udost臋pnij ten post

ja tez nie zastanawiam sie czy cos mi do czegos pasuje. i jest tego taki plus ze mam ciuchy w roznych kolorach, a ze sa ze szmateksow to mam ich tyle ze zawsze znajdzie sie cos do czego bedzie pasowalo ;)

Udost臋pnij ten post

z kolorami to ja jestem ostrozna:) dopiero od niedawna kupuje inne niz czarny i bia艂y :) a w ogle niedawno zajrza艂膮m do takiego ciucholandu gdzie sprzedaja na wage i wiecie stwierdzilam,ze tam sprzadaja ciuchy z Kub艂贸w PCK bo ca艂a masa polskich rzeczy,takich sprzed roku czy dw贸ch, kt贸re mozna bylo kupic na bazarze. Reserwed,simple tez s膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionaa21
bylam jeszcze raz w innym lumpie po obiedzie i lupilam czarna tunike w male groszki w paskiem new look nowa za 12 zl. jutro tez pojde, chcialabym krotki czarny trencz dwurzedowy z paskiem, ale chyba bede musiala w normalnym sklepie kupic, moze wiecie gdzie taki znajde? moze orsay, h&M?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chodzisz nawet w niedziel臋
do lumpeksu? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionaa21
tak, bo w niedziele jest dostawa:) chodze wtedy kiedy mam czas a ze w niedziele mam go duzo to chodze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olimpia 2
Dziewczyny, prosz臋, pole膰cie mi jaki艣 w Krakowie...

Udost臋pnij ten post