Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pomoże

Bardzo proszę o wypełnienie ankiety

Polecane posty

Wypełniłam. Życzę powodzenia z pracą. Pozdrawiam PS. Wiedziałam kiedy zmarł, ae mi się nie chcialo obliczać rocznika...:)Późno jest a ja jestem humanistką:P

Gość Kto pomoże
Dzięki za trzymanie kciuków, na pewno się przyda. A postem tym kończę dziś - idę trochę pospać. Zachęcam do dalszego wypełniania - szczególnie Panów, bo ich mało tam jakoś ;) Pozdrawiam

Ale per Pan/Pani w ankiecie brzmi co najmniej pretensjonalnie. Tak można zwracać się do kogoś w rozmowie bezpośredniej, zauważ, że znakomita większość ankiet/kwestionariuszy nie używa zwrotów grzecznościowych. Nikt nie poczuje się urażony brakiem zwrotów grzecznościowych w ankiecie, chyba że jakiś pretensjonalny snob

Gość Kto pomoże
Mnie uczono, że forma Pan/i jest bardziej odpowiednia, bo ona na pewno nikogo nie urazi, a per Ty może. Zresztą to jest nieistotne, bo to tylko szczegóły :) Może od rana ktoś się nudzi - to proszę o kliknięcie na ankietkę :)

Gość kosiara
gotowe

Gość tez wypelnione
;)

Gość naparstek
wypelnilam:)

Gość Kto pomoże
Wielkie dzięki nowym "wypełniaczom":) Pozdrawiam

Gość Kto pomoże
Podnoszę ;)

Gość Kto pomoże
Drodzy Internauci pomóżcie "dobić" do 200 ;)

Gość bu bu
hej! wypełniłam twoją ankietkę:) powiem ci, ze kilka miesięcy temu także w tym serwisie robiłam ankietke do pracy mgr super sprawa taka ankietka internetowa a ludzie naprawdę chętnie wypełniają ja w ciągu doby zebrałam 270 wypełnień ankiety!!! rozesłałam linka do niej na kilku forach i byłam w szoku że ludzie są tacy pomocni:) powodzenia:D

Gość bu bu
czemu jestem pomarańczowa??????? ajuto!!!

Gość Kto pomoże
Dzięki ludzie ;) A co do ilości wypełnień to też jestem bardzo zdziwiona, bo nie liczyłam na tyle.. Wrzuciłam to wczoraj późnym wieczorem, a już dochodzi do 200. Masz rację - bardzo fajna sprawa taka ankietka. Szczerze mówiąc tę stronę (ankietka.pl) znalazłam całkiem przypadkowo, bo nie znałam jej wcześniej. Mam nadzieję, że wyrobię z ta pracą :)