Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Annapo - no to jeszcze tylko 2 godzinki , a tego innego mieska w piatki tez nie jesz ;-) :-D ? Ja sie od tych piatkowych postow odzwyczailam :-(. Ale przynajmniej raz na tydzien robie \"dzien rybki\" ( RYBKO - 😘). Al tutaj post piatkowy \"nie obowiazuje\" juz bardzo dawno ...

u mnie też dzis był dzień Rybki ;)ale ja tak rygorystycznie nie przestrzegam, bo u mnie mięso 4 razy w tygodniu bywa ;)

Iwo,zdjecia doszly przez Rebeke ,bardzo dzieki,a moj adres posle Ci poczta za chwilke... Ale przyznaje ,bez bicia ze jeszcze dokladnie nie obejrzałam tylko to gdzie statek,cora i Ty.Macie z dea podobne uczesanie i troszke mi sie chyba bedziecie mylily...Ale obie piekne kobietki,wiec tak Was zapamietam...hi,hi...

Inne mieska ...A tego nigdzie nie bronia,i wlasnie w piatki mi najbardziej smakuje...W koncu trzeba ten WE jakos milo zaczac,no nie :P

chyba za dużo wypilam, bo dopiero teraz doczytałam jakie mięsko macie na myśli ;) a ja wyobrażałam sobie Iwę jako zdecydowaną brunetkę, a tu taka delikatna blondynka :)

Annapo - A o ktorej Twoj M wraca ? Dlugo Ci przyjdzie jeszcze czekac ? Agnieszko - to She zaczela z tym mieskiem ;-), ja tylko kolacje sobie przygotowywalam :-D

A mnie sie oczka zaczynaja zamykac...:-( Qrde , a w tygodniu to bym do 1.00 siedziala !

W tym caly kłopot z tym moim mezem ,ze on to jak juz sie wyrwie z domu to nie umie potem wrocic...Taka norma to okolo 1 w nocy...Chyba ,ze go towarzystwo zdenerwuje to wraca szybciej...Ale najgorsze ,nie kiedy ,tylko w jakim stanie...Ale o tym dzisiaj nie pisze ,bo mam za dobry humor i nie bede sie denerwowac...:(

🖐️ ....witam dziewczyny wieczorkiem,winko....?...chetnie... Iwa-ja rowniez dostalam fotki ....przez moment myslalam ze to Twoja corka ....Iwa to TY......no niemoge ....ile masz lat jak moge spytac bo bardzo mlodziutko wygladasz......👄 ...jak sie bawicie babeczki......🌼

Rebeko jak na Ciebie to przeciez \"mloda\" godzina,to co te Twoje sliczne oczeta wyprawiaja ;) Moze Ci podesle zapałki i bedziesz je mogła troszke podeprzeć...

Annapo - moze to winko temu winne ;-)? Tym bardziej ze jutro, w przeciwienstwie do Ciebie, biedaczko, moge sobie posac do woli ...

hej Ewanisia🌼 u mnie podobnie jak u Rebeki - resztki spijam ;) może otworzę jeszcze :) Aniu, wróci to będziesz się martwić...albo i nie :)

Agnieszko - winka nigdy dosyc. Annapo - a ty jak stosz z trunkiem ? Dolac Ci czy jeszcze masz ? Ewanisia - cos nam tak zamilkla ?

Agnieszko,jak wroci w takim stanie ,ze bede sie musiala martwic,to lepiej niech uwaza bo moze sie to zle skonczyc... A juz na pewno bedzie mogł sie obyc bez\" cwiczen\" :p I mu sie zakwasy porobia hi,hi...Nie powiem gdzie :p Dowcip z gazety W wiejskim osrodku zdrowia ;Panie doktorze,niech pan poradzi.mam juz 7 dzieci,a maz to sie w ogole nie zastanowi... -Niech mu pani kupi prezerwatywy Po kilku miesiatach ta sama kobieta jest u lekarza-Zle mi pan poradził,znow jestem w ciazy -A kupila pani prezerwatywy ? - mnie tam nie stac na takie wydatki...Sama zrobilam...Na drutach Troszke to trwalo ,ale musialam przepisac,mnie sie podobal i chcialam ,zebyscie tez sie posmialy...

Ja mam tylko zapalniczke taka do gazu w kuchence ,ta by dopiero miala problemy wejsc...

A za winko dzieki,ale ja szybko wpadam w nałogi,wiec jak dla mnie to kielszeczek wystarczy...

Hihi ! Annapo - Twoj M pilke kopie a moj dzisiaj \"w kulki gral\" - na kreglach byl ... podobno z bratem...

...juz musze doczytac bo syn sprawdzal cos na komputerze ... ja wypilam drineczka ale mi nie idzie cos .....jutro mama przyjezdza wiec wczesnie wstaje....ale jeszcze posiedze troszke...

:D:D:D:D:D Dziewczyny, no przeciez wy przecudowne jestescie na poprawienie humoru ❤️❤️❤️ ale ze ja na antybiotykach przez tydzien teraz musze byc to sie zwijam bo mnie tylko kusi zeby o troche winka poprosic a ja mam slaba wole do takich pysznosci :o ide sobie jeszcze troche tv poogladac i potem spanko bo nie wiem ile dzis godzin snu zalicze :) Agnieszko, no nie sa te nasze dziewczyny cudowne? 😘 dla was wszystkich!!!!