Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Dobry wieczór :D Erato - zajrzyj tutaj http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=firefox-a&hs=Jra&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&q=grzesiuk+chomikuj&revid=1033511405&ei=WfoHTN6TE4WgONqZyRQ&sa=X&oi=revisions_inline&resnum=0&ct=broad-revision&cd=2&ved=0CFwQ1QIoAQ Książki najczęściej szukam w Chomikach - sama tam jestem, więc mam dużo punktów - podaj tytuł... może znajdę te książki szybciej od Ciebie - ściągnę je i poślę Ci w @ Znak rozpoznawczy... a może tak na boso - bez butów :D żartuję - według mnie to raczej nie ma problemu - macie przecież fotki i Wasze serduszka się rozpoznają :D Goja - zaraz wejdę na pocztę i polecą @ She - ja nie pracuję a czas też mi bardzo szybko ucieka... za szybko. Kilka dni temu spotkałam.... zobaczcie same kogo spotkałam http://www.garnek.pl/kama13/a nawet ładnie mi pozowali :D

Kaszubko 🌻 dziękuję. Mam nadzieję, że ci panowie dwaj :-) nie zatrzymali Cię za przekroczenie prędkości :-P Zdjęcia super. Ten błękit nieba, woda, żaglówki. Ale się rozmarzyłam. Erato 🌻 to dobrze, że jest szansa na szybkie wiadomości :-) trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli. A teraz już naprawdę idę spać

🖐️ Witajcie w ten piekny dzionek - posylam slonko na wszystkie strony swiata u nas dzis +25 Widzicie -pislalam wcoraj na tamten topik i sie pomylilam ale to nic-reszta z was wie o co chodzi,hihi.. Caffe Latte stawiam z rana i niedlugo lece do pracy. Kaszubko 🌼 Jeden z tych tytulow to ,,Boso ale w ostrogach,, a pierwszy chyba ,,Ostatni dzien kacetu,, dziekuje Ci bdzo,na poczt wejde jak wroce,teraz malo czasu. Goja 🌼 Miejmy nadzieje,ze to juz wkrotce i sama nie bede w takiej niepewnosci,planujemy juz rok czasu wszystko i szkoda byloby zaprzepascic- a jak juz raz lizniesz czegos,co Ci sie podoba,to tesknisz za tym-to tyle na ten temat. Milego i pieknego dnia zycze-do uslyszenia pa kochane ❤️

Dzień dobry 🖐️ Do mnie już dotarło słońce od Erato - dziękuję 👄 Czytałam kiedyś książki Grzesiuka są trzy części: boso, ale w ostrogach, pięć lat kacetu i na marginesie życia. Bardzo mi się podobały i jak kiedyś będę miała więcej czasu, to do nich wrócę. Piękna pogoda się zapowiada, może już tak zostanie. Życzę miłego, słonecznego dnia 🌻

Dzień dobry!!! Kawka w kubeczku, drożdzówka do tego - można zaczynać dzień. Szkoda, zę słońca nie ma na razie, ale mozę to się zmieni :). Pozdrawiam 🌻

Mam pytanie: Dlaczego Wy się właściwie tak "kochacie", przecież nawet się nie widziałyście (no może z nielicznymi wyjątkami)?

🖐️ Witam dziewczyny ja juz mam WEEK-END wyrobilam sie wczesniej ale lece zaraz do sklepu bo okazalo sie,ze mamy dzisiaj grilla u znajomych,wlasnie wracaja z lotniska,byli w Grecji na urlopie,hmmm-jak fajnie. Ziele 🌼 A coz to za pytanie? My juz kilka lat na tym topiku i znamy sie jak lyse konie,pomimo iz,zadnej nie widzialam,wiem napewno,ze na ulicy rozpoznalybysmy sie od razu. Naprawde zastanawia mnie to Twoje pytanie,masz cos przeciw? Slonko posylam i zapraszam na tarasik bo zaraz zmykam :D Goja 🌼 dziekuje za sprostowanie,nic dodac,nic ujac. To sa te ksiazki ale wolalabym przeczytac je jeszcze raz. Kaszubko 🌼 dziekuje.

Erato 33 - co Ty nie mam nic przeciwko 🌻, tak pytam z nudów :P, a czemu byście poznały się na ulicy?

Gość Erat33
Ziele poslij swoja fotke a tez Cie poznam.

Dobra Kochane zmykam do sklepu- do uslyszonka,papapapa... Ziele - jak masz zamiar poslac fotke to do Kaszubki,to nasza skarbnica wiedzy tutaj,juz ona nam rozesle. 🌼

Dzień dobry 🌼 Erato - zajrzyj na pocztę - posłałam: Grzesiuk Stanisław - "Na marginesie życia" innych jego książek nie mam w tej chwili. Zielle - faktycznie jesteś bardzo, bardzo zielona - widać to po twoich pytaniach :D daj adres swojej poczty @ - wrzuć albo pod swój nick, albo na topiku - odezwę się wówczas do Ciebie.

Witam bardzo przepraszam ,ale ja ostatnio mam naprawde spore klopoty z netem,chyba dzieki tym powodziom...u nas znowu lokalne podtopienia :(:(...humor mam obrzydliwy i nawet nie moge u Was poszukac pocieszenia Och>>. mam jednak nadzieje ze kiedys to wszystko sie uspokoi,a teraz tylko wiadomosc do Wesolej i Goji ...,bo niestety musze polozyc malego a jutro nie wiem czy bedzie internet u nas caly czas pada ,a ta pizzeria dopiero od 12 w poludnie i na te godzine zrobilam rezerwacje,co prawda Rebeka powiedzila ze mozna doczekac na laweczce,tyle ze przy tej pogodzie to chyba nie bardzo... proponuje wiec 12.00 na rynku W krapkowicach,poznac sie chyba poznamy ,a do Rebeki postaram sie zadzwonic i jesli nie umialaby troszke pozniej przyjechac to cosik pokabinujemy... jak bede miec neta to bede zagladac,a jakby mnie nie bylo to Kaszubka ma nr komorki mojego meza i mozecie sie tym sposobemm skontaktowac a teraz buziam wszystkich 🖐️

Dobry wieczór 🌼 Annapo - nie mogę się już doczekać do Waszego spotkania... jestem pewna, że łezki polecą :D Dobranoc. 👄

Witam a coz to takie pustki:( ja rozumiem weekend,ale dzisiaj juz poniedzialek... u mnie byly dwa dni sloneczne i zaraz jakos lepiej sie zylo,no ale dzisiaj znowu chmury i nawet padalo,a to nie nastraja pozytywnie... korzystajac z pogody wiekszosc soboty i niedzieli spedzilismy poza domem,oczywiscie najpierw bylo "czyszczenie kibelkow'...; postawie kawe i moze wroce do obowiazkow ,bo jakos nikt za mnie nie chce nic zrobic:(

🖐️ Dziewczyny. Witam w poniedzialek,u mnie dzien wolny oczywiscie ale taki on wolny ze jeju!!! Na 15-sta musze byc w szkole,zrobili jakies glupoty i jak dzieciak cos przeskrobie to rodzic musi sie zglosic,jak rodzic sie nie zglosi,dziecko nie moze przyjsc do szkoly na lekcje,a konkretnie chodzilo o pomoc w lekcjach,kolega poprosil syna o wytlumaczenia zadania i ten zaproponowal mu aby sie przesiadl-nauczycielka to zauwazyla i obojgu dala nagane,na nic wytlumaczenia.Czekam na telefon ze szkoly bo wcale mi sie nie chce tam isc na 5 min. Ok. Kaszubko ❤️ dziekuje Kochana jestes-o ta ksiazke mi chodzilo ale gdybys miala dojscie do tamtych to bylabym wdzieczna. Annapo ❤️ Oj Kochana ja to chyba nie dam rady na was popatrzec,bo raczej neta nikt mi nie udostepni w mojej pracy :D ale poczekam na fotki-a kiedy to spotkanie jest? I mocno trzymam kciuki aby wszystko u Ciebie sie ulozylo.🌼 Wesola 🌼 Witaj. Ziele 🌼 Nie nudzisz sie cosik dzisiaj? jak fotki? :D Pozdrawiam cale grono i ide cos ugotowac i sprzatnac troszke bo caly weekend sie opuscilam,grill sie udal,nastepny dzien poprawka u nas i tak zlecialo-wczoraj bylam na krotkim spacerku a dzis niestety trzeba wrocic do rzeczywistosci. Milego dnia ale bede zagladac.

Witam Was cieplutko. Przy zakładaniu konta podawałam swój e-mail, czy to wystarczy?

U nas dziś przez cały dzień świeci piękne słoneczko. Mam nadzieję, że jutro też będzie ładna pogoda. Pozdrawiam!

Ziele nie to nie wystarczy bo jak klkikniesz na swoj nik Ziele to niema zadnego adresu @ - moze po prostu podaj go tu na topiku.

Dzień dobry :D dziś jedna burza za drugą biegnie.... ale jest bardzo ciepło. Zielle - napiszę do Ciebie później - teraz muszę wyłączyć kompa. Erato - postaram się - może na jakimś chomiczku znajdę :D Annapo - mój antywirus jest paskudny - nie chce pozwolić na obejrzenie widoczków z kamerki.

helloł i czy to spotkanie się już odbyło?? czy jeszcze można podglądać dziewczyny :D u nas w czwartek spadł deszcz i zrobił powódź:O masakra :(

Dzien dobry wtorkowo ❤️ Pada,pada i ogolnie jest cieplo - kawke na stoliku w termosiku zostawiam i zycze milego dnia. Kaszubko 🌼 Dziekuje. Ellisa 🌼 Spotkanie jeszcze sie nie odbylo ale po detale prosze do Annapo,bo ja sama niewiem kiedy :D Trzymam kciuki aby powodz szybko ustapila. ❤️ uciekam do pracki.

U nas nie pada i iiod rana jest pięknie! Kaszubko - czekam na maila Pozdrawiam!

Witam po pracy,ale zaraz uciekam syna zawiezc i ruszam M odebrac,nic nowego-poza tym,ze do wlasnego domu autem nie moglam podjechac,bo ulica cala zamknieta,kogos zamordowali i podpalili caly dom.Zdjecia,policja - jeju,jeju,co to sie wyrabia.A tak blisko ode mnie tylko dwa domy. Slyszalam Kochaniutkie,ze u was za tydzien jak w Australii,upaly na calego-to dobrze,bo woda wyschnie z terenow. Wesola 🌼 Co tak tylko machasz-skrobnij cos? Ok moje panie ja juz musze leciec-milej reszty dnia zycze,papa.