Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PUDELEK

Jak spedziliście niedzielę weekend?

Polecane posty

Gość PUDELEK

Jestem ciekawa jak spedzacie weekendy.Gdzie wyjeżdżacie co zwiedzacie?Moze przed telewizorem? A może bardziej ciekawie?Jak za małe pieniążki ciekawie soędzić czas.Napiszcie

jestem samotna, dostawalam na glowe w domu a byla piekna pogoda, wiec wzielam rower zrobilam wycieczke a pozniej bylam na fitnessie. Potem pranie, prasowanie no i komp

Gość PUDELEK
Czy mozna ciekawie spędzić czas za małe pieniądze?Gdzie i jak?

Gość PUDELEK
Pomysłowo!Ja jestem w związku ale tak jakby sama.Byłam z córką na basenie,choć to wydatek ale nie miałam co robic w domu .Tym bardziej że pan pojechał sobie-niech jedzie.

Gość PUDELEK
Pomysłowo!Ja jestem w związku ale tak jakby sama.Byłam z córką na basenie,choć to wydatek ale nie miałam co robic w domu .Tym bardziej że pan pojechał sobie-niech jedzie.

bardzo fajnie, ze robisz z dzieckiem cos-sport. Wiem ze to sie wiaze z kosztami,ale raz kiedys mozna. A moze kawka ze znajoma?

Gość PUDELEK
Nie mam takich znajomych które przychodza na kawkę,mój partner nie toleruje.A propo córka ma 19 lat i dobrze ze ja mam bo chociaz na basen mogę pójść.Kiedyś cieszyłam się że kupilismy działkę.Oczami wyobraźni widziałam jak i co posadzę jak będę dużo czasu spędzać z moim partnerem na grilu piwku,zapraszac znajomych.I co pewnego dnia usłyszałam że tego się tak nie sadzi,po co to po co tamto a w końcu działka jest moja.Szok .No to teraz szukam innych przyjemności.

Gość PUDELEK
Dziś była giełda kwiatowa u w pobliżu.Nie poszłam bo szkoda mi patrzeć na kwiatuszki jak i tak nie mogę ich wybrać i posadzić.

to ci wspolczuje:/ ale skoro to twoja dzialka to nie sluchaj dziada i posadz,zrob to po swojemu

Gość PUDELEK
Słyszałam że raz w roku jest dzień w całej Polsce kiedy można wszystko zwiedzać za darmo .Wie ktoś coś o tym

Gość Byłam w szkole
:-(

Gość PUDELEK
Nie działka odpada nie będę się pchać

Gość PUDELEK
Jasne że uwielbiam ksiązki,pochłaniam je jak mam czs szczególnie na nocnej zmianie jak sie da.A ile kosztuje taki feetnes?

Gość PUDELEK
W niedzielę też można chodzić?

ja chodze do takiego co jest 24h 7dni w tyg czynne,tylko ze ja mieszkam w Niemczech,a nie wiem czy w Polsce sa takie calodobowe,ale mysle ze w weekend powinny byc otwarte

Gość PUDELEK
kiedyś wiecznie siedziałam w domu,teraz chcę coś robic dla siebie

Gość PUDELEK
Masz fajnie bo w Niemczech napewno jest więcej możliwości i środków żeby gdzieś skoczyć

Gość PUDELEK
Jesteś Polką która wyjechała?

no niby tak,ale mam bardzo malo znajomych i jest mi czesto zle z tego powodu. Niby caly tydz czekam na weekend a jak jest to dostaje na leb bo nie wiem co ze soba zrobic...

Gość oszka2352
caly dzien uczac sie;(:(

Gość PUDELEK
Byłam kiedys w Niemczech w jakimś parku rozrywki Fantazjaland czy coś takiego.Było super no ale byłam zaproszona i samej by mnie nie było stac.Zresztą nosze się z zamiarem popracowania w przyszłym roku przez miesiąc jako pielęgniarka wNIEMCZECH tylko jakoś boje sie ze będe tęsknić

Gość PUDELEK
Ja kiedys tez chciałam wyjechac ale dobrze że tego nie zrobiłam nie wytrzymałabym tam

no to mozliwe, ja co prawda jestem samotna,tzn nie mam partnera,ale tesknie za rodzina,choc z czasem mozna sie przyzwyczaic, teraz tu mam swoje zycie

Gość PUDELEK
Szkoda że w Polsce jak się normalnie pracuje nie można pozwolic sobie za często na zwiedzanie ,wyjazdy,rozrywke

Gość PUDELEK
Salchia podziwiam cię .Nie szukałaś partnera czy ciężko znaleźć

Gość PUDELEK
Ja ze swoim partnerem zwiedziłam trochę Polski.Ale jak zaczeła się kłótnia o pieniądze wyjazdy się skończyły

Gość PUDELEK
Podtrzemuję topik.Jak spędzacie wolny czas,weekendy?

Gość PUDELEK
Jak ciekawie spędzacie wolny czas?Napiszcie.