Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PUDELEK

Jak spedziliście niedzielę weekend?

Polecane posty

mialam kilka znajomosci tu,a teraz bardzo mnie ktos zranil...do tej pory nie moge dojsc do siebie wiec staram sie jakos organizowac sobie czas no i wzielam sie za sport. Nie wyjechalam extra do pracy,chcialam podszkolic jezyk i wlasciwie wrocic po 3miesiacach zaczac studia,ale tak sie zlozylo ze zostalam tu i teraz tu studiuje i pracuje

Gość PUDELEK
Ja często tez niestety pracuję.Ale czasem trzeba gdzieś wyjść pojechać bo można zwariować.Tylko gdzie?

Wstałam o 6 :P, pojechałam z rodzicami na działkę zobaczyć jak \'posuwa\' się budowa domu, poszłam z przyjaciółmi na obiad przy okazji podglądając Kubicę, wieczór spędziłam z narzeczonym spacerując nam morzem- korzystając, wypiłam z rodzicami lampke wina oglądając końcówkę \'tańca z gwiazdami\', siedzę na kafe...:) Tani i megaprzyjemny dzień.

Salchicha życze dużo siły, napewno jest Ci ciężko, dobrze ze starasz sobie zorganizowac jakos czas, to ważne

Gość PUDELEK
ARIANE 84-Super jeśli się nie nudziliście i to ci wystarcza to ok.

*korzystając z ciepłego dnia- miało być, przepraszam nie dokończyłam myśli.

Gość PUDELEK
SILENT-ciekawy miałaś dzień.Przynajmniej sie nie nudziłaś

dzieki:) staram sie,nie bede przez takiego drania marnowac sobie zycia, za duzo mam jeszcze do zrobienia i zakonczenia rozpoczetych spraw. A to ze boli to inna sprawa:/

Gość PUDELEK
Spacer nad morzem.Sama bym wszystki rzuciła i pojechała rano a wróciła nawet wieczorem.Tylko kaski brak

Gość PUDELEK
Macie jakieś hobby?

Pudelek, mam to niewątpliwe szczęście, że mieszkam nad morzem- w Gdańsku, także taka wyprawa to najtańszy relaks :). Zapraszam :)

no ja wlasnie ostatnio polubilam sport i czytac bardzo lubie:) Spacerki ibyczenie sie na sloneczku

Gość PUDELEK
Co można robić z wolnym czasem ?Jak ciekawie go zorganizować?

Gość PUDELEK
SALICHICHA-chodzisz sama na spacerki?

moze malo pomyslowe, ale mozna zagrac na kurniku npw literaki albo kosci:) Choc nie ma jak towarzystwo drugiego czlowieka, jazda na rowerze tez jest fajna.

Gość PUDELEK
Ja bardzo lubię spacery ale samej jakoś tak głupio

pudelek a mieszkasz w duzym miescie? Jelsi tak to spokojnie mozesz sie sama wbrac. Ja mieszkam niestey w malym, i wlasnie glupio mi samej:) Ale z pieskiem (jakby sie go mialo) to juz cos! I mozna poznac nowych ludzi przy okazji :)

rzadko z kims bo tak jak napisalam, nie mam zbyt wielu znajomych. Czesciej sama. Jest u nas piekny park, lubie sobie pojechac na rowerze, wziac kocyk i poczytac ksiazke. Albo co jeszcze robie (ale z tego akurat nie jestem zadowolona) chodze na zakupy, i trace kase ,ktorej nie mam :/

Gość PUDELEK
Faktycznie rower jest super,nie trzeba lac benzyny i człowiek się trochę przewietrzy.Chyba sobie uzbieram na ten rower.Mam autko ale denerwuje mnie to ciągłe wozenie d..y

Gość zwisa nam to
tak, ale wszystkie spotkania hoby są wieczorami trzeba isc lasem, krzkami.. koncza sie o 9, 10.. i tak troche nieswojo samemu łazic. w piatki cos, w srody drugie cos w 2003 dzowniłam do atelei rysunku, oj jak pani zasoliła cene 100 zł na miesiac to wiedziałam, ze z rysownaia nici... no i co? i nic nie poradzisz. Hobby kosztuje. jednak

Gość PUDELEK
Był ktoś z was na kręgielni?Warto się wybrać?

a ja bylam raz,ostatnio jak bylam w polsce z rodzicmi i bratem i musze powiedziec frajda niesamowita,choc nigdy tego nie robilam i wiecej razy mi nie wyszlo niz wyszlo hehe,no ale tez kosztuje:/ No a rower to swietna sprawa!warto zainwestowac

Gość PUDELEK
No własnie te pieniądze,Nic za darmo tylko czemu tak drogo?Godzina basenu na dwie osoby 24 zł.Raz mozna przezyc dwa też ale oprócz basenu sa inne rzeczy.

Chodzę często , ale raczej po to, by spędzić czas ze znajomymi i się nieziemsko wyśmiać z naszej gry ;)

Gość PUDELEK
tea lubię czasami nic nie robić,ale na dłuższą metę to nudne.Jak gdzieś wyjdę zobaczę coś nowego zaraz życie jest ciekawsze.

Gość zwisa nam to
na studiach grałam po raz 1 w tenisa:) stołowy idzie mi marnie, ale ziemny:P o matko siła rzutu:) w bilarda dla mnie nuda, ale ograłam kogos tam;) w szachy wygrałam:P za 1 powanym razem no i w kręgle:P w Kielcach:P No ok umiem stłuc wsjo:)

zgadza sie,mozna poleniuchowac,ale bez przesady,to jest nudne tak caly czas. Jutro znowu poniedzialek i trzeba wstawac buuu tego tez nie lubie