Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

jak to po co? żeby ją przelecieć. Znalazł pierwsza lepsza która pewnie jeszcze specjalnie nie unikała z nim kontaltu i nieświadomie lub świadomie dawała do zrozumienia że moze jej składac takie propozycje. Przecież jesli takiemu facetowi powie się wprost spadaj lub to smao grzeczniej, facet odchodzi w celu poszukwiania następnej naiwnej. Dziewczyna tego nie zrobiła, nie wiem na co liczyła więc łaził za nią i prosił o seks.

Gość szampon
pewnie żona w domu nie daje to chciał gdzie indziej. Ciekawe jak Joasia wygląda, jak na mój gust jest niezlą flirciarą.

Gość zentrader
to ja juz bede lecial gdyby ktoras mezatka ze zdjetą obraczka chciala sie zalapac do mojego haremu to adres emailowy jest buziaki

Gość pococito
w sumie to mogłaś się z nim przespac, ty byś nic nie powiedziała bo mąż, on bo żona i mielibyście super romans.

\"Komiczne, czasami piszesz do rzeczy, ale jak zaczynasz: bo kobiety.... to mi sie już nie chce czytać\" a jak mam zaczynać, skoro co chwila przechodzicie tutaj same siebie?

Gość i nic Ci do tego
przemadrzały bucu

Gość zentrader
komiczne przestań kobiety zrobia wszystko zeby sie wybielic przedstawic sie w lepszym swietle niz sa na prawde ja mam 4 kobiety i jestem psem robie co chce tak, taki jestem i bede mial piątą jak zechce jednak moje slowo cos znaczy... kiedy cos deklaruje to tak jest a wy wszystkie jestescie super idealne jestescie takie same jak my macie mokro na widok kazdego zajebistego faceta po co to ukrywac...

Gość Joanna1979
zaewniam Cię, że nie mam mokro na widok każdego fajnego faceta. Może dziwna jestem.

Gość zentrader
bikini doll jestes madra i dojrzala bijemy poklony

Gość GrzesiekP
A co Joasiu myślałaś że żonaci nie chcą fajnej dupy? Muszisz się jeszcze dużo nauczyc dziecinko. Twój mąż też kiedyś pójdzie w tango zapewne. Przygotuj się na to.

jedynym powodem, dla ktorego nie zachowujecie sie identycznie jak my, jest Wasze spięcie - jestescie skute kajdanami ograniczeń i obciążeń moralno kulturowych, ktor kompletnie nie pozwalaja sie Wam wyluzować.... co powie rodzina, co powiedzą sąsiedzi, co powiedzą ludzie w pracy, itp.. nie mowie tylko o wiernosci ale o wszystkim.... gdy pojawia sie alkohol i motywacja (dowolnie głupia) wtedy hamulce puszczaja i jazda sie zaczyna... dlatego Polki za granicą maja tak fatalną opinie... one dollar woman... lub sexturystyka w krajach arabskich... tam nikt nie ocenia, nie widzi...

Gość zentrader
a ja powiem tak zeby zmienic atmosfere jestem wdzieczny wszystkim kobietom za mile chwile tym podlym tez dalyscie i dajecie mi duzo przyjemnosci... tak czy inaczej swiat bez was bylby do dupy ;)

Gość Joanna1979
GrzesiekP mam nadzieję, że tego nie zrobi. Małżeństwo to nie sielanka, zdążyłam się o tym przekonac, ale jeśli się kogoś kocha to się nie idzie do baru i nie wyrywa panienek w ten sposób. Gdyby to zrobił upokorzył by mnie strasznie.

czy generalizuje?? oczywiscie, że generalizuje - na pewni nie robią tak wszystkie... nawet pewnie wiekszosc tak nie robi, ale jesli istnieje spora, na tyle reprezentatywna grupa, ze zauwazalna... to mam prawo napisac to do wszystkich kobiet - i inteligentny czlowiek zrozumie, że nie jest to do wszystkich... czemu zatem oburzaja sie kobiety, do ktorych nie jest to adresowane?

Gość zentrader
komiczne one wypierają swoją suczą naturę dlatego nawet te swietojebliwe sa obruszone

no bo Twoje wypowiedzi to po prostu spiętrzone stereotypy nie jestes głupi facet, ale jak już to ktoś wczesniej napisał, jak zaczynasz \"bo kobiety.....\" to szkoda gadać

Gość Joanna1979
w tango może pójsc, nie ma smyczy, ale żadnej zdrady i żadnego seksu.

Gość bikini doll
byli i tacy, ktorzy mogli miec kazda ;)

nie lubie obłudy i głupoty.. tak samo pojade po głupim facecie (co wielokrotnie juz robiłem na tym forum) jak i kobiecie... rozpatrywanie kzadego przypadku indywidualnie, byloby bezsensowne, bo życia by nie starczyło... zreszta kazdy czlowiek zachowa sie dosc podobnie, tylko pobudki ktore go do tego skłonią będą inne... jedna kobieta zdradza bo lubi to robic... inna zdradzi tylko wtedy gdy będzie ostro zaniedbywana przez męża... identycznie jest facetami... po co zatem robicie z siebie święte...

Gość szampon
Joasiu jak wyglądasz?? tak ogólnie napisz