Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinka333

co macie dzisiaj na obiad

Polecane posty

Gość kropppa
a ja papryke nadziewana miesem mielonym , ryzem i cebula.Do tego sosik pomidorowo mozzarellowy. :))

Gość pierogi ruskie
nadzienie do nich jest bajecznie proste lecz proporcje składaników dobierasz w zależności jaki smak lubisz : ugotowane ziemniaki przeciskasz 2 razy przez metalową praskę i dodajesz w zależności od ilości ziemniaków kostkę lub dwie tłustego twarogu. Do tego dajesz przesmażoną na patelni na oleju cebulkę koniecznie poprószoną w czasie smażenia solą to puści sok. Mieszasz wszystko bardzo dokładnie można wyrobić ręcznie, solisz do smaku i pieprzu mielonego czarnego musi być sporo. Ogólnie ziemniaków gotowanych powinno być więcej 2 razy niz sera. Jeśli nadzienia ci zostanie to możesz je zamrozić i użyć do następnego pierogowania :D

Gość cześć Ewelinka333
WITAM WAS DZIEWCZYNKI!!!!:) PODRZUCACIE MI FAJNE POMYSŁY NA OBIAD !CZEKAM NA WIĘCEJ

Gość UUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPP

Gość Ewelinka313
Dzisiaj zupa pomidorowa z muszelkami!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppp

Witam wszystkich.Dawno mnie nie było ale nareście sie pohawiłam i widze że zero przepisów.Ociągacie się! Dzisiaj będzie sos z maślaków i ziemniaki!

2 dni pod rząd miałam jajka sadzone z ziemniakami i miezrią z pomidorów. Dzisiaj chyba sie szrpne na coś innego- tylko właśnie nie wiem na co bo kończe prace o 18,mam klientke na paznokcie więc skończe gdzieś o 20- i to raczej juz bedzie pora kolacji więc pewnie zjem tatarka z surowym żółtkiem i cebulką i do tego bułeczke z masełkiem mmmmmmmmmmmm

Widze że nie tylko ja WRACAM TAK PÓŻNO Z PRACY!Mąż może odgrzeje sos i wstawi ziemniaki a jak nie to będe siedzieć w kuchni do 12-nastej w nocy!!!

Ewelinka twój to przynajmniej gotuje- mój były nawet ziemniaków nie umiał nastawić więc jak wracałam z pracy czasem o 19 to jeszcze musiałam obierać ziemniaki i tłuc kotlety-na szczęście mam to z głowy, jestem od niedawna singlem i jem co chce kiedy chce a jak nie chce mi sie robić to ide do knajpu :)))

Nie narzekam na męża-czasami jest zmęczony i nic mu się nie chce więc też często chodzimy na obiady....................... ale do teściowej lub mojej mamy:)

Gość lubiąca smaczne dania
jak robisz makaron z kurczakiem i pesto??

Gość łączę .
14:31 jestem glodna co macie dzis pysznego na obiad? ja mam spagetti ale sos kupilam gotowy w sklepie 14:32 i co tak se tam lata ja tez mam spaghetti, bo sama w domu dzis jestem gotowac nie umiem a saghetti najlatwiej 14:36 YYYYYYYYXXXXXYYYYYYYYYYYYYYYYY A JA MAM MIELONE ;D;D

Gość frytki z kotletem
z piersi i surówka z czerwonej kapusty

Gość cześć Ewelinka333
ja dzisiaj zasmażane buraczki ziemniaki i udka na parze bo się odchudzam

Gość ja wiem najlepiej
a jak robisz zasmażane buraczki bo mi nigdy nie wychodzą!!!!

Gość cześć Ewelinka333
BURAKI ZASMAŻANE???? ROBIE ZASMAŻKE Z MAKI I MASAŁA I DODAJE STARTE GOTOWANE BURAKI TROCHĘ DOSŁADZAM!!!MUSZISZ ENERGICZNIE MIESZAĆ ŻEBY ZASMAŻKA DOBRZE SIĘ WYMIESZAŁA

Gość UUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPP

Witam wszystkich!Mam wielką prośbę!Za tydzień mam imieniny mojego męża zaprosiliśmy znajomych!Co mogę przygotować??Prostego i szybkiego???:)

Gość rosołek z kluseczkami

Gość cześć Ewelinka333
Witam wszystkich.No jestem nareście.Dobija mnie ta praca!@dostaje fioł@.Ale cóż dzięki dziewczyny za przepis na sałatkę z majonezem i czeroną kapustą.Pychota naprawde a buraczki zasmażane.......mnnnnnnnnnnnnnnniam