Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinka333

co macie dzisiaj na obiad

Polecane posty

Gość 1999
dajcie prosze przepis na czerwoną kapustke

przepis proszę!!! kroimy czerwona kapustę nasalamy ją aby zmiękła i dodajemy majonez proste!lub szatkujemy zalewamy wrzącą wodą dodajemy łyżkę miodu i gotujemy przez 10 min

Gość swinkowaaaa
zrob takie niby tacos. malo roboty, nie trzeba sie martwic, ze trzeba podac wszystkim ( samo sobei nabiora) , nie trzeba sie martwic, ze wystygnie( bo na zimno w sumie tez dobre ) a do tego pychota :)

u mnie dzisiaj kapusniak, mniam :-) a na imieniny fajna jest deska serow z winogronami, orzechami, rodzynkami, krakersami...

ja juz upichciłam mini - obiadek w ramach post branchu dla mojej familijki :) Ziemniaczki po lodndyńsku w sosie octowym z wieprzowinką a na deser arbuzik w soku zurawinowym :)

Gość cześć Ewelinka333
Witajcie maniaczki gotowanai.Ja dzisiaj pieke pieczeń plus może warzywa na patelnie:)

Gość rosołek z kluseczkami

Gość maniaczki
Maniaczkiem jestem ja.Polecam stronkę Czarnej Oliwki.Pyszne dania az palce lizać

Gość łączenie . tematów . forever.
a co na swiateczny obiad robice? dzis? 09:36 jajka 09:46 piersi kurczaka w sosie cebulowym z makaronem wstazki 09:48 łazanki z kapusta

Niestety dzisiaj dietka, bo tato zamordował wczoraj Jaśka,czyli królika którego dostał ostatnio na imieniny i dziś będzie robił z niego potrawkę.Nie zjem,bo jaśka lubiłam.

Gość cześć Ewelinka333
Dawno mnie nie było ale już jestem! Dzisiaj na obiad mam pieczrki w sosie śmietanowym.Pychotka i niebo w gębie!A kolacja.Wczoraj byłam w biedrobce i kupiłam tam parówki w znakomitej cenie 700 g za 4,45 szał uwielbiam je i dzisiaj je ugotuje.

Gość kluchy kładziuchy

Gość ł . . . .
14:57 krolowa_sniegu ja proponuje jakiś sosik z makaronem ew. ryzem.. mniam Kocham Cie zycie 14:58 yebaka może mały seksik ? 14:58 wpatrzona w obrazki paprykarz szczeciński na ciepło 14:58 meaaa popieram pijawkę, gęsiwo koniecznie 15:01 ja na obiad smażę mrożonkę warzyw na palelnie ale taką bez ziemiaków, na oliwie, dodaję przyprawy i koniecznie dużo czosnku i podaje to z makaronem, np rurki można to też zjeść z ryżem to jem jak już mi się nie chce nic gotować a pierogów na wagę mam dość 15:02 Wanda co nie chciała Niemca nie pomagacie mi seksik bedzie po obiadku, makaron i ryż odpadają bo mój chłop nie lubi, a co do gęsiwa... to gdzie ja o tej porze gęsiwo dostane?! 15:02 pijawka w biedronce ...daleka jestem od tego 15:03 Gleba Więc moze skusisz sie na moj pomysl Zaoszczedzis kase, a i z znalezieniem produktów nie b ędzie problemu Proponuje na obiadzik glebe polana wodą deszczową 15:04 to moze prazonki poddusic w garnku pokrojone w plastry zemniaki, burak, kielbase, cebule, plus olej, sol i pieprz, pychota 15:05 Wanda co nie chciała Niemca w biedronce już napewno wykupili! rano widziałam kolejka stała! woda deszczowa! jak dwa tygodnie deszcz nie padał a ja niestety nie magazynuje ekkw 15:05 yebaka seksik na obiadek,makaron i ryż ja zjem a chłop...chłopu Twojemu kupię bilet do kina zaoszczędzisz podwójnie i zyskasz podwojnie 15:07 ja na obiad jak masz takiego wybrednego chlopa to musisz stać przy garach niestety, ale za to będzie pysznie a nie na odpier@@@l się, przy odrobinie szczescie on to doceni i będziecie zyli długo i szcześliwie 15:09 krolowa_sniegu to moze nalesniki, placki ziemniaczane? Kocham Cie zycie Wanda co nie chciała Niemca yebaka - wezme pod uwagę Twoją propozycję placki nie bo to cospiej jakby z mięsem było ale ja marudna

rosołek. Miała być też ryba ale teściowa się porządziła i zrobiła rybę po grecku z mojej.Nieładnie.

a ja zamierzam zrobić pierwszy raz w życiu falafelę chyba, zapomniałam nazwy - kupiłam takie placko-naleśniki, specjalną przyprawę do farszu, mielone, czerwoną fasolę i będę kombinować, przepis jest na opakowaniu tych placków