Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Gość krecona ania
Bawcie się dobrze!!!!nie wieszaj prania nigdzie na gorze i nie wieszaj firanek bo to może przyśpieszyć narodziny synusia.papa

Gość zikzakaaaaaaaaaa
Na to usg w szpitalu im. Jana Pawła czekałam 3 tygodnie. Atmosfera przyjemna, nie trzeba czekać. A czy macie jakieś zdanie na temat Kliniki SPES w Krakowie?

Ja nic na ten temat nie wiem. Sama wybralam, ze bede rodzic na siemieradzkiego. Ostatnio jedna z Nas czyli Aga C rodzila w Zeromskim i bardzo sobie chwali. Moja przyjaciolka dwa razy rodzila na ujastku i tez goraco poleca.

Gość ILONA 18
witam was....jak sie czujecie???ja bylam na ujastku ostatnio jak pisalam i ktg wykazalo skurcze ale ich tak nie czuje...strasznie prezy mi sie brzuch i twardnieje zwlaszcza w nocy...od srody tak mam

A to nie sa te skurcze braxtona? Cos gdzies o tym kiedys czytalam, ze pod koniec ciazy takie sie pojawiaja.

Gość ILONA 18
jutro 39zaczynam a cesarka 4 grudnia czyli za 10dni

Gość ILONA 18
a czemu masz miec cesarke a gdzie bedziesz rodzic??

Ostatnio jak bylam i gin. to powiedziala mi, ze jest ulozony miednicowo i jezeli sie nie podniesie do gory to bede miec cesarke. Chcialabym jednak naturalnie rodzic, dlatego gin.,zalecila mi duzo lezec. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja bede rodzic na Siemieradzkiego.

Gość ILONA 18
czemu akurat na siemieradzkiego?? a masz jakies objawy juz??

Poniewaz mam lekarza prowadzacego z tego szpitala. W tamtym roku tez tam lezalam i mialam super opieke. Ja mam termin na 3 marca.

Gość ILONA 18
ho ho ja w marcu zaszlam :):) to jestes w 7mies.gdzies

Witam Drogie Kolezanki!!!! Widze, że tu strasznie pusto!! Co sie dzieje, gdzie Wy wszystkie jestescie? Pozdrawiam!!!

Gość agus_sz
Hej! Wczoraj byla super pogoda w Krakowie, wiec moze mamy dotleniały siebie i swoje maleństwa :) Ja mam jeszcze 3 miesiace do porodu ale juz zaczyna mi sie natłok myśli i wyszukuje fachowej literatury dla męża, bo do szkoły rodzenia pojdzie ze mną tylko 2 razy wiec niech sie dokształca. Pozdrawiam

Gość julka121
Gość julka121
http://www.allegro.pl/item275971394_26_szt_ubranek_rozm_62_gratisy_ubierzesz_maluszka.html http://www.allegro.pl/item275983151_25_sztuk_ciuszkow_rozm_62_80_super_prezent_.html http://www.allegro.pl/item276372912_27_szt_ubranek_dla_dzidziusia_rozm_62_80_gratisy_.html gorąco polecam zakupy przed urodzeniem dzidziusia.Ja tego nie robilam bo bałam sie zapeszyc a pozniej nie mialam jak wyjsc z domu ani nie mialam czasu zeby sie zastanowic nad zakupem czego kolwiek.Zapraszam do licytacji!!!

Gość krecona ania
juz wrocilysmy ze spacerku.

Czesc Dziewczynki!! Ja od rana biegalam po urzedach. Kupilam fajny lezaczek do kapieli dla noworodka za 10 euro. Zalatwilam w sumie wszystko. Na koniec mialam szczescie, bo spotkalam meza kolezanki ktory podrzucil mnie do domu. Pozdrawiam!!!

Ania wysłałam Ci pare @ ale dostałam odpowiedz,że Twoja skrzynka jest pełna i nie można moich wiadomości dostarczyć.

Gość krecona ania
Kurde nie wiem jak to jest bo prawie nie mam nic na poczcie procz tych kawalkow i twoich zdjec.patrzylam na ta strone ale przyznam szcerze ,ze musialam pomagac sobie slownikie a niektorych slow nie znam i nie znalazlam nawet w slowniku.czest uzywa sie slangu a nie takiego angielskiego jak nas ucza w szkolach i dlatego teraz problemy wychodza.

Gość krecona ania
A tak wogole to co porabiacie robaczki?ania nie kupuj narazie nic,ja tez wydalam majatek na poczatku a potem wyszlo ile zbednych rzeczy kupilismy.najpewniej bezdie ci kapac malenstwo na piluszce tetrowej ale wszystko ci pokaze jak juz sie urodzi i oczywiscie jak bedziesz chciala?

Gość krecona ania
Wlasnie przejrzałam ofert na tej stronie fas i glownie potrzebuja takiej pomocy do restauracji coffee shopow ale przyjmuje sie zamowienia itd a marcin nie nadaje sie do klientow.wiesz rozni ludzie sie trafiaja i trzeba umiec byc cierpliwym a moj maz niestety do takich nie nalezy kurcze.

Gość krecona ania
Już spicie robaczki,to kolorowych snow!