Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

KIKA mam pytanko, za 2,5tyg mam termin i chce rodzic w Żeromskim, czy zalatwialas np polozna przed porodem? mozesz ewen. kogos polecic? bede wdzieczna:)

Agnieszka C: Ja nie miałam załatwianej położnej. Miałam tylko lekarza. Mój poród był wywoływany bo małej nie spieszyło sie na ten świat. Byłam umówiona co do dnia z swoja lekarka która juz wszytko załatwiła. Położne w szpitalu są super. Ponoć najlepsza jest mgr. Pułczyńska. Niestety nazwiska mojej nie pamiętam. Ale tez była super. Ogólnie tylko jedna położna mi osobiście sie nie spodobała ponieważ dała mi wprost do zrozumienia ze jeżeli chce żeby ona była przy moim porodzie to muszę jej zapłacić.My z mężem woleliśmy jednak poczekać na druga zmianę i to był najlepszy pomysł. Ja rodziłam 20 godzin wiec trochę położnych poznałam. Nie bój sie one na pewno Ci pomogą. Bedzie dobrze. Jak masz jakieś pytanie to podaje ci mój numer gg 4732413. Trzymam kciuki. Jak dobrze pamiętam to Ty jesteś z Oświecenia. Ja często chodze tam do Was do parku wiec może uda nam sie kiedyś umówić na spacer.

Gość przedziebiona
Megi zostawiłam Ci wiadomosc na naszym topiku Pozdrawiam

Gość NIKI..
AGA C NO WITAM CIE:) NO JA TEZ MAM ZNAJOMA POLOZNA TAM CO PRZYCHODZI DO MNIE DO SALONU ALE RAZ TAM BYLAM JAK MNIE PACHWINA BOLALA I NIE MILY BYL LEKARZ TAKI WYSOKI,OCHYDNY :((((((:(

Gość NIKI..
TEZ SLYSZALAM O zEROMSKIM DOBRE OPINIE,ALE TAM JEST SYF JAK NIEWIEM!!

Gość NIKI..
JAK BEDZIECE SIE CHCIALY SPOTKAC TE Z HUTY TO PISZCIE:):) JA CHETNIE WYSKOCZE NA SPACER GDZIES:)

KIKa info, kolezanki mowia mi zebym nic nie zalatwiala, bo polozne i bez tego sa super, jeszcze zaobacze:) Jesli chodzi o to spotkanie ciazowek, to planujemy je jak megi przyjedzie wiec pewnie w przyszlym tyg:) Jak cos to kazda grubaska jest mile widziana:) Jeszcze sie dogadamy.

Gość agus_sz
Witam! Co do spotkania to ja chętnie zwyjątkiem wtorku(miedzy 15.30 a 17.30) i czwartku. Pozdrawiam

Czesc Dziewczyny!!! Co do spotkania to super ale blagam przyszly tydzien, bo dopiero w sobote bede w polsce. Musze juz lecie, bo zaraz wyjezdzamy na prom. Buziaki!!!!! P.S. Fajnie, ze Nam sie grono powiekszylo!!! 👄

Agnieszka C: Położne są super. Nie masz sie czego obawiać. Ja nie miałam załatwianej tylko lekarza i było wszystko ok. Niki: Syf w Żeromskim ? Chyba ci sie coś pomyliło. Porodówka jest odremontowana. Wszytko czyściutkie i nowe. Sale noworodkowe to tak jak w kazdym szpitalu wyglądają. Są zadbane. Jedyny minus to brak łazienki w pokoju. Są dwie na całe piętro ale mnie to osobiście nie przeszkadzało. Na pewno większy luksus jest na Ujastku ale moim zdaniem jesli chodzi o dziecko opieka lepsza jest w Żeromskim.

Gość agus_sz
Hej! Na pewno nie zapomnniały :), moze dziewczyny są zajęte (jedna jak wiemy jest w drodze do ojczyzny :) ) Ja wczoraj wróciłam do pracy po kilku dniach zwolnienia ale dziecku sie to chyba nie spodobało za bardzo bo mocno sie wierciło :) agnieszka c => jestes na L4 ? Pozdrawiam

tak, ja jestem na L4 od 7tyg ciązy-balam sie ryzykowac.Pracuje w Carrefourze w Czyżynach jako z-ca kierownika działu kas:( wiec sajgon jak trzeba!

nie ma was robaczki kochane? nawet nie mam z kim pogadac:( ale sie zsielam z kims na topicu o imionko Nadia! Brakuje mi was:)

agnieszka c: Nie przejmuj sie innymi. Ważne ze Wam sie podoba. Mnie swoja droga tez podoba sie imie Nadia. Takie nie spotykane. My mamy Natalie i tez gronu osób sie to nie podobało. :)

nie przejmuje sie tylko nie lubie takich ludzi! coreczka mojej przyjaciolki ma na imie natalka:)

agnieszka c: Niestety nie znam :( Kurcze jakoś topiki krakowskie nie mają szans na kafeterii. Co chwile ktoś zakłada a potem on pada. Mam nadzieje ze Wasz zostanie. Fajnie tak wymieniać sie spostrzeżeniami :)

sporo książek musieliście w zyciu przeczytać :) i filmów się naoglądać

Gość agus_sz
Witam! aga c => ja pracuje dla jednego z banków, opracowuje produkty klientów, którzy chcą odejsc z banku. Praca jest ok bo nie mam bezposrednio kontaktu z tymi klientami tylko pracuje w oparciu o baze przesylana przez doradców z placówek. Mam zamiar popracowac jeszcze do konica pazdziernika, pozniej ide na L4, ale zapisałam sie na joge i angielski, wiec jakies zajecia bede miała. Ty jak sie czujesz, chodzisz moze do szkoły rodzenia albo na jakies cwiczenia dla kobiet w ciąży?