Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

eseczka - ale tylko hula-hopem kręcilas czy jeszcze jakies ćwiczenia żeby uzyskac taki efekt?

jeszcze rok temu w talii miałam sporo bo 80 cm - tragedia wiem :) ćwiczyląm brzuszki , chodzilam na TBC i kręciłam hula hop :) ja jestem bardzo szczupła w biodrach ... niecałe 90 i by mieć jakieś wcięcie w talii musze mieć te 62 cm ... bo nie chce mieć figury chłopca :) a Ty offsec ?? jakie masz bioderka??

mi sie głównie tłuszcz osadza na posladkach i biodrach...dol brzucha tez oponka...za to gore mam szczypla-ramiona, talia tez widoczna, wiec ja chyba po prostu musze tluszczyk spalic zeby go bylo mniej w tych partiach. A co do hula-hop to ile minut dziennie krecic tym zeby byl jakis efekt?.

wcześniej kręciłam dwa raz po 15 minut - 2-3 razy w tygodniu ale to za mało jak dla mnie :) teraz zamierzam kręcić codziennie 30 minut :) ja też mam góre chudą ... wystające obojczyki i kości na ramionach ....chude rączki ... i ta cholerna talia i brzuch :( ehhh załamać się można :)

eseczka - ja w biodrach mam tak ok 98-100 wcięcie w talii mam widoxczne a oponka mi sie robi w dolnej części brzuszka ;p i jak załoze ciaśniejsze dżinsy to mi sie poprostu wylewa wszystko a jak założe luźniejsze to wyglądam jakbym miała strasznie grube nogi [ a mam całkiem szczupłe ] więc rozumiesz... ;/ ale spoko pozbęde sie tego napewno :D

rozumiem rozumiem :) mi się nic nie wylewa ale i tak nie jestem zadowolona :) bo dla mnie płaski brzuch i wąskie talia to priorytet żeby czuć się dobrze w swojej skórze :)

no ja talii nie mam i miala nie bede, neistety taka budowa;/ takze zadroscze wdszytkim tym ktore maja pelne biodra i waska talie, jak widze wASZE WYMIARY.... ja mam zupelnie inne...:/ Kropka, oj masz racje, zwlaszcza ze no coz ilez mozna zyc bez randek:p i macie racje kilo w tydz to super, a nawet o,5 kg - to tez super.

no zobaczymy w pon jak z ta wagą:) ja teraz sie nie waze tylko w pon rano na czczo:) napisze jaki efekt-oby bylo mniej niz teraz:D. ale po weekendzie moim to moze byc roznie..hehe! Dzis np. nie mam wielkiego apetytu i nawet nie zjem wszytskiego co wzielam do pracy o dziwo:) a jak wroce to obiadzio lekki i na tym moze bedzie koniec...nie wiem co bedzie na randez vous:) hehe

ja tez zawsze naczczo sie waze, nigdy wieczorem bo mialabym chyba megadola wtedy:P u mnie z tym apetytem..hmm..spory jest, no coz ale takie sa poczatki tego, co mozna ujrzec w stopce:p za to 3 h spacru u mnie- grzyby:P

no właśnie-3h chodziłaś, a ja za biurkiem 8h;/ ale moze wieczorkiem romantico spacer..hehe:), ale fajnie ze juz weekend! tylko ze w weekendy na wiecej sobie pozwalam...no ale od teraz moze bardziej aktywnie bede je spedzac!:)

Ja juz wrocilam i cos cichutko tutaj! Ja niestety spory obiadek zjadlam u mojego chlopca: miska zurku i ryz z kurczakiem po chinsku. Teraz juz nic nie jem bo jest po 18-stej

hej anula, no cicho jakos ale na pewno nie zniknie nasz post:) ja bede relacjonowac co z moimi wysilkami:). Randki dzis jednak nie ma wiec ide na fitness..na dobre mi to wyjdzie:).ja tez juz nie chce jesc ale pewnie bede glodna wieczorem jak wroce...moze wytrzymam:)

ja juz jestem gloda ale wytrzymac trzeba, korci mnie zeby sie zwazyc ale boje sie ze nie ma nic mniej i sie tylko zdoluje wiec....czekam do poniedzialku:P ah no tak kropka, zawsze patrzmy pozytywnei, przynajmniej pociczysz:P chyba sie zmierze, ale ja to chyba mierzyc sie nie umiem bo zawsze wychodzi mi 80 w pepku..\"/ talii nie mam ale zeby az tak duzo???

ja zawsze mierzylam powyzej pepka , w talii:) ale wole sie nie mierzyc- tylko wazne by czuc sie dobrze a czy 70 czy 80 to juz tez czesto kwestia figury:)...jak mierzysz na wysk pepka to zawsze jest wiecej, wyzej sprobuj:)

ide na 19.30 cwiczyc ale juz czuje lekki glod, co moge przekasic przed cwiczeniami lekkiego? bo wole teraz niz po:)

ja chodze na fitness w poniedzialki, a tak to sama w domu cwicze. zaraz zmykam po wode zeby miec co pic jak mnie najdzie glod

hmmm..moze sie powstrzymam i mi przejdzie:)sprobuje...a jesli mi sie uda to na sniadanko sobie pozwole wiecej bo rano jakos lzej na duchu jak sie zgrzeszy:P

no i jestem po cwiczonkach...ale przed skusilam sie i zjadlam troszke twarogu chudego ale ok.19 wiec nienajgorzej:).co do vacu well to proponuje tradycyjne cwiczenia(aerobic)- taniej a efekt jest no i jeszcze jak ktos lubi to juz w ogole fajowo:). co do popcornu- nie jest az tak baaardzo kaloryczny:) czasem mozna sobie pozwolic na male co nieco:P

kropka, no to anula jest w 100 procentach usprawiedliwona:p Anula,slyszysz?:P Jej, o tej godzinie z cwiczonek? od 19 30, to ile one trwaja?

no dzis zostalam na 2 godz:) mialam sily a nie mialam nic na wieczor zaplanowane to czemu nie:) w weekend nadrobie:P....anula jak najbardfziej usprawiedliwiona ale nie mozna tak za czesto:):):)

hehe:p Wow ja tez bede probowala tak w roku akademickiem, moze mi sie uda ale biorac pod uwage moj poziom ,,wysportowania\'\' obawiam sie zakwasow;/ kropka, to Ty masz dzis praktycznie deficyt kalorii. Ale jestem glodna:/ ale pije ta herbate czerwona, kupilam jednak w aptece i staram sie o tym nie myslec. :P:P

no ja dzis wyjatkowo malo zjadlam i jakos nie mialam az tak apetytu, nie powiem ze nie zjdalabym teraz czegos:) ale juz wole sie polozyc i rano pyszne pozywne sniadanko:)!!! co do cwiczen to na poczatku zawsze sa zakwasy bo normalnie nie uzywasz pewnych partii miesniowych przy zwyklych codziennych czynnosciach i kazdego to czeka ale pare zajec i bedzie ok- warto!:)