Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

dziewczyny, fatalnie sie czuje- mam mega zwale przez ten weekend, jestem wsciekla, zla i normalnie ryczec mi sie chce- w ogole puscily wszytskie hamulce i pozwalalam sobie na WSZYSTKO!!!!! ale mam moralniaka...co najmniej jakbym przestepstwo popelnila...niby wszytsko mozna nadrobic itp ale zla jestem na siebie ze nie dopilnowalam tego i przytylam przez tydzien!!!! wczoraj o 21 skonczylam obzarstwo-okropnie sie czuje...aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

wiec tak mam 168 cm i waze 57kg a chciała bym tak z pięć mniej .......dzieki lenistwu na wakacjach tyle własnie mi przybyło....a dobrze czułam sie z poprzednią wagą. Nie chce głodowac czy coś takiego bo to chyba nie ma wiekszego sensu zgubić 5 kilo w tydzień czy dwa a potem dwa razy tyle przytyć.....ja chce to zgubić do grudnia :)

sabinka 23- bardzo dobre zalozenia!:p kropkaa-hmm, mialas zbyt ostre zalozenia, dlatego tak wyszlo. teraz tez planujesz ,,dietke ostra\'\' ale potem mozesz znowu nadrobic. Dlatego proponuje abys nie stosowala diety a jadla wszystko, ale w ograniczonych ilosciach. Ja w twn sposob w ciagu ost 2och tyg schidlam kilogram. Okej, moze nie powalajace ale bez ryzyka jojo. A jak tak robilam jak Ty to tez w wolych chwilach w koncu przychodzil atak obzarstwa. Teraz sie nie przejmuj, ale pomysl o tym co ja tu pisze bo to ma sens. :P Pozdrawiam

hej tu i teraz ona, hej Sabinka i reszta!! no wiem wiem, za bardzo chcialam a jak sie rzucilam to nie powstrzymalam tego, dzis chce odpuscic jedzonko bo w weekend przesada totalna ale tak to zaczne normalnie jesc ale z umiarem..no i dzis nowy karnet kupuje i cwicze dalej bo w sumie to lubie...ale mam strasznego dola ze tak kurde zaprzepascilam caly tydzien pracy w moment...tragedia! no ale dzieki za rady i wsparcie- oby bylo lepiej...bede tez pracowac nad swoja silna wola:)

hej starterka, dzieki za wsparcie, teraz bede sie pilnowac ale tez nie bede kategorycznie sobie zabraniac pewnych rzeczy na ktore mam ochote- czekolada gorzka to dobry pomysl- nie jest moze az tak pyszna jak batoniki itp ale rzeczywiscie spelnia swoje zadanie- zaspokaja glod na slodkosci. Co do wagi to teraz jest taki wybor ich ze ceny sa uzaleznione od funkcji ktore posiada...z tego co wiem to kosztują ok.100 zł a mogą i nawet 300 zł...musisz przejsc sie do jakiegos sklepu i wybadac...:)

Starterka, mysle ze jak pojdziesz do jakiegos hipermarketu to znajdziesz tansze...ja tez dokladnie sie nie orientuje ile moze najtansza kosztowac-moze jednak uda sie cos znalezc! pozdrowionka

trzymaj sie dzielnie \"tu i teraz ona\"...ja uległam i widzisz jakie mam wyrzuty...;/ a teraz w ogole mi siejesc nie chce tak przez weekend naladowalam akumulatory żarciem:).powodzonka:)

no schudłas zdecydowanie za szybko, skóra na pewno zwiotczała...moim zdaniem nie powinnas az tak bardzo schudnac bo pewnie wygladalas na wychudzona- co do brzuszka i ud to pewnie masz taka budowe ze nigdy nie beda \"idealne\" wiec poprzestan na tym co Cie satysfakcjonuje jesli chodzi o gore a dol mozesz jakos maskowac odpowiednimi ciuszkami itp...:)

ladnie ksztaltuja uda cwiczenia tzw. wypady....jedna noge odstawiasz do tylu i schodzisz powoli w dól przysaidem i wracasz i powtarzasz...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:) ponadto kazdy ruch wymaga pracy nog wiec jakakolwiek forma ruchu wskazana!!:)

idz na spacer, na swieze powietrze jak Ci nudno...ja bym dala wiele zeby teraz moc pospacerowac gdzies, slonko piekne...a ja musze za biurkiem siedziec..i jeszcze przez ten weekend zwalka mala;/...myslicie ze dzis odpokutowac i zjesc duzo duzo mniej, czy to i tak jutro sie jakos odbije? juz sama nie wiem co robic?

czesc dziewczyny. widze ze weekend byl ciężka próba i niektóre jej nie przreszły. ale nie łamcie się. mi tez nie bylo lekko bo w sobote byłam na posiadówce z wodeczką w roli glownej. musiałam cos jest zeby sie nie spić. ale myślę że udalo mi się w miare dotrzymać obetnic bo jadłam tylko sałatki, i troszeczkę samej wędliny. odbywało się to co prawda do godzin ncnych ale nie mozna przecież się katować. niestety bede się w dyskusje właczć teraz tylko wieczorami w domu, bo w pracy nie mogę niestety juz bezkarnie sobie na kafe siedzieć.

hej ewunia, no dla mnie bylproba ktorej nie podolalam:( ale moze to mnie czegos nauczy i teraz bedzie juz lepiej...nie pilnowalam sie wcale, wrecz na zasadzie ze jak juz troche zjadlam to moge wszytsko zjadlam wiecej niz potrzebowalam i nawet wtedy gdy nie bylam glodna...jadlam bo tak jakby dalam sobie przyzwolenie;/..no ale trzeba jakos zyc dalej, dzis ide pocwiczyc i zapomniec o tym weekendzie:).pozdrawiam

kobietki zebrałam sie w sobie i wróciłam na siłownie............miałam przerwy 2 miesiące i dziś jak spowrotem zaczełam ćwiczyć to czuje wszystkie mięśnie........ale z dietką powinno przynieść zamierzony cel :)

cześć dziewczynki ! :) kropkaa - ehh u mnie to samo... zaczynałam z waga 79 teraz waze 80.5.... :/ w weekend pozwoliłam sobie na więcej... :( i mam tego efekty... :( od jutra znowu sie biore porządnie za siebie... a dzisiaj kolacji nie jem tylko herbatke wypije... mam do was pytanie... co papierosy maja w soie że sie chudnie od nich? bo tak dzisiaj rozmawiałam z kolezanka i ona mówiła że ktoś tam schudł ostro... nie myslcie sobie ze ja chce zaczac palic!! o nie nie mnie to poprostu ciekawi :P

lalki przypominam o naszej tabelce :) dopisujcie sie ;) eseczka, kropka na co czekacie :P ---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75------ --anula89-------18------------170-------55--------50------ --titONA--------21------------173-------60--------55------ --starterka----22------------166-------62--------52------

offsec ja ci odpowiem na pytanie o papierosach. nie wiem dokladnie jak sie ten skladnik nazywa. wiem jedynie ze kawa i papierosy maja składniki dzięki którym zostaje zablokowane cos tam odpowiedzialne za tycie. słyszałam nawet że ludzie spexjalnie zaczynaja palic zeby schudnąć.

cześć dziewczynki ;) tak sobie zaglądam do Was od czasu do czasu i mam dla Was dwie informacje: wagi - najtańsze (niedawno dłuuugo szukałam) elektroniczne są w Ikei - za 64 zł ;) są też na Allegro za jakieś 45 z przesyłką, ale ja wybrałam Ikeę ;) papierosy - nikotyna pobudza jelita do ruchów perystaltycznych (robaczkowych), czyli wszystko tam w środku się szybciej przesuwa ;) i jest mniej czasu na wchłanianie i trawienie ;) dlatego np. niektórzy rano na kibelek idą z ćmikiem :D

nigdy nie paliłam, więc ciężko mi to ocenić ;) mówię Wam tylko to, czego mnie uczyli :D no i widziałam po znajomych i rodzince, że kto rzucał ćmiki ten od razu więcej jadł ;) z jednego nałogu w drugi ;) potem większość z nich wracała do palenia, żeby dalej nie tyć :)

offsec- to startujemy od nowa...ja ide zaraz pocwiczyc a jak wroce to chce tylko showerek wziac i spac!!!! ---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75--- --- --anula89-------18------------170-------55--------50---- -- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -- --starterka----22------------166-------62--------52----- - --kropkaa-----23-------------171--------62--------57

kropka--milych cwiczen:P crazy- ja wiem, mam kilka juz takich syt wyprobowanych, lacznie z tyciem i wracaniem do palenia, dlatego teraz dietka choc moze tak baardzo bardzo bardzo nie jest mi ona potrzebna. POzamiatałam dzis posprzatalam wszystie liscie, sprztam, gotuje, byle nie jesc i nie palic. Paranoja hehe

czyli wniosek z tego taki że papierosy sa do d**y haha :) a ogólnie sie bardzo źle czuje tak mnie żoładek i głowa bolały dzisiaj ze wywołałam wymioty, poprostu nie mogłam wytrzymac i mi ulzyło tzn. juz mnie zoładek nie boli głowa tez przestała... i nie bierzcie tego za początek bulimii bo to tylko jednorazowe hehe jeszcze tylko wezme jakies witaminki i mykam pod kołderke sie kurowac :) buziaki dziewczynki ;* odezwe sie jutro :)

ja juz po kolacyjce .........dziś juz skromniej niz wczoraj z jedzonkiem, zero słodyczy i 3 h na siłce .......i jestem padnieta..:) ---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75--- --- --anula89-------18------------170-------55--------50---- -- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -- --starterka----22------------166-------62--------52----- - --kropkaa-----23-------------171--------62--------57 --sabinka23---23------------168---------56--------51---

ofsec- no fakt, pierwsze skojzrzenia mialam mniejwiecej o bulimii:P:P DZien dobry w ogole! Ja juz po sniadanku: 2 kromki razowe z masle, serem bialem i cukrem( pol malej lyz) + gars rodzynek+mała kawa z 1 łc Postanowilam ze do konca tyg w zwiazkau z zaostrzonym apeteytem jem tylko o 8;00, 15 i 18. Potem sie zobaczy ale przez pierwsze dni na ,,detoksie\'\' musze deko uwazac:P:P Pozdrawiam

dzien dobry dziewczyny!:) ja juz tez po sniadanku: kromka razowego, slata , 2 jajka, 2 plastry pomidorka, herbatka:) wczoraj jadlam normalnie bez wielkiego ograniczania, nawet 2 cukierki zjadlam:) i tak juz zostanie- nie chce sie za bardzo odzwyczajac od jedzonka zeby potem w weekend nadrobic i zaprzepascic caly tydzien;) Bylam pocwiczyc i nawet po cwiczonkach pozwolilam sobie na mala kanapeczke bo bylam b.glodna...i w sumie tak lepiej...a powoli moze i uzyskam swoj cel:).pozdrowionka. A co u reszty? \" teraz i tu ona\"- Ty tak szybko wstajesz, ja jakbym nie musiala to bym spala, na grzyby idziesz czy co dzis?:P