Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

nie idziesz do kina, zostajesz w domu, wstawiasz obiad, zasypiasz przed TV... budzisz się , w domu dym, ogień , Ty na balkon ( 10 pietro), krzyczysz "ratunku!!!!!!!!!!" , a na dole cycasta blond piękność odpowieada " skacz !! skacz!! na moje sliczne baloniki!! uratujemy Cię!!!" skaczesz... roztrzaskujesz się o beton... to był tylko sen o tym spalonym obiedzie, jednak zapomniałeś, ze czasem lunatykujesz... chcę mieć prywatną wyspę :)

swieże słodkie daktyle, dorodne, bogate w witaminki, rosną sobie i rosną.....i rosna i większe się stają, olbrzymie.....zaczynają opadać, przechodzisz obok, jeden olbrzymi spada na ciebie:(....... chcę ważyć 1700 kg:)

masz swoja prywatną wyspę, jest tylko twoja, wydajesz wszystkie oszczednosci na wybudowanie na niej domu, sprowadzasz rodzinę, przyjacioł, znajomych, cholera co sie dzieje? coraz więcej wody! ciasno się robi! efekt cieplarniany, lodowce topnieja:( chce kupić rower z najlepszymi hamulcami na świecie

Gość grafffka
masz rower z najlepszymi hamulcami, jedziesz ulicą i hamujesz bo z lasu wyszedł dzik, rower stanął a siła przyśpieszenia wyrzuca cię kilkanaście metrów na przód, obolałego człowieka dościga dzik i zaczyna cię gryźć chcę mieć duży dom

masz duzy dom, wielki, ogromny, duzy. jest lato ciepło miło, grill, zabawy, imprezy w wielkim ogrodzie. zabawa, super zycie. gornicy zaczynaja strajkować znowu.....zima idzie wielkimi krokami.....zapowiadaja wielkie mrozy ze wschodu....-55 stopni:( a górnicy strajkuja......ZAMARZASZ! chcę nie mieć grzyba na ścianie

nie masz grzyba na ścianie...bo nie masz ściany, jesteś bezdomny, marzniesz zimą na dworcu, zbierasz resztki jedzenia z kosza na śmieci, nie masz gdzie spać w co się ubrać, nie masz bliskich, ani pracy, ani miejsca w przytułku... ale grzyba na ścianie nie masz :) nie chcę lubić czekolady

nie lubisz czekolady... nowy wirus opanowuje swiat. ciebie rowniez. objawami są silne wymioty, kaszel, katar, dreszcze, zaniki pamięci... szalony naukowiec z podolsztyńskiej wioski wynajduje szczepionkę, a właściwie nie wynajduje, tylo przypadkowo odkrywa. ta szczepionką okazuje się, tak, to właśnie nasza polska wedlowska deserowa.....kurde, ale ty jej nie lubisz..... chcę znów mieć osiemnaście lat

masz znów 18 lat.... oglądasz tvn24, amerykanscy naukowcy z NASA zaobserwowali ogromną planetoide zbliżającą sie do ziemi z zawrotną prędkością...ziemia bedzie istniala jeszcze ok 20min a planetoida uderzy w ziemię ponieważ zminiła orbitę w wyniku jakiegoś załamania w czasoprzestrzeni, którego Ty i Twój skok w czasie był przyczyną...

jesteś piękna, cudowna flesze, błyski, podziwianie, westchnienia mężczyzn. niestety nie trwa to długo, bo po drodze na kolejne wybory miss świata, ktorych ty jesteś faworytką, wpadasz w poślizg próbujesz opanować sytuację, starasz się wyprowadzić auto na śliskim śniegu i co? UDAJE CI SIę!!!niestety pijany kierowca jadący z naprzeciwka też próbował, jemu się nie udało. uderzył w twoją limuzynę on ginie na miejscu, twój szofer jest cały i zdrowy, ty natomiast masz czternaście szwów na policzku niczym ribery z reprezentacji francji szkoda mi cię bo byłaś rzeczywiście śliczna.... chcę mieć kogoś do otwierania piwa

masz kogoś do otwierania piwa... najnowsze badania wykazały, ze podczas katastrofy elektorwni atomowej w Czarnobylu wyemitowane substanscje szkodliwe i radioaktywne zostały wchłonięte przez chmiel, co więcej zaczęły się auktywniać właśnie teraz po 22 latach sie w procesie warzenie piwa! Chemicy grzmią : piwo zabija, jest śmiertelne!! nie wolno go spożywać! masowo wycofywane ze sprzedaży, niszczone sa plantacje chmielu, browary plajtują... a Ty masz kogoś do otwierania piwa, masz kogoś dodatkowo na utzrymaniu - ten ktoś nie potrafi niczego więcej oprócz otwierania browarków... a do tego to bardzo brzydka i upierdliwa osoba :P chcę nie być uzależniona od kafe

Gość nie to to tamto
nie jesteś już uzależniona od kafe zmieniasz płeć i stajesz się uzależnionym stoolejarzem z f23:classic_cool: chce urlop 😭

dostajesz urlop, wyjezdzasz na wymarzone wczasy na odludziu, z dala od cywilizacji, spokoj, cisza, woda, las. juz pierwszego dnia zaczyna lac, potem leje coraz bardziej, do tego grzmi i zerwal sie huragan. i tak jest przez cale wczasy, wiec siedzisz w swoim wynajetym domku. niestety w wyniku huraganu zostaly zerwane linie wysokiego napiecia i nie masz pradu, ani nawet biezacej wody, bo przepompownia stanela. chcesz stamtad wiac, ale nie mozesz, bo akurat zepsul ci sie samochod, a nie mozesz zadzwonic po pomoc, bo telefon sie rozladowal, a nie mozesz go naladowac, bo nie ma pradu. ja chce pojechac w podroz do Azji.

Gość helołka
Wyjeżdżasz w podróż do Azji - Stany Zjednoczone robią najazd na Azję ponieważ podobno ukrywają się tam terroryści, zabierają stamtąd wszelkie złoża oraz Azji nie ma - robią kolejne stany Ameryki. A ty przyjeżdżasz tu bez wizy, pozwolenia, kart itp Na lotnisku łapią cię i obezwładniają paralizatorem, na szczęście przeżywasz ale deportują cię do Polski towarowym samolotem zakutym w kajdanki i masz adnotację w papierach jako przestępca polityczny. Chcę być ładnie opalona na brązowo

jesteś ładnie opalona na brązowo.....tak jak chciałaś, sporo czasu spędziłaś na słońcu, najpierw czerwona opalenizna, piekło jak cholera, ale co tam, maślanka na spieczone miejsca i potem już było ok...jesteś brązowa. w telewizji podają, że wojnę wygrywa ku klux klan...prezydentem zostaje jeden z nich, czarni znowu są niewolnikami i służą białym do wszystkiego...ty akurat trafiłaś (w sumie przypadkowo), na króla, którego od dziś jesteś kurtyzaną...szkoda kurde...ta ładnie wyglądałaś w swojej erotycznie ciemnej opaleniźnie..... chcę żeby mój tatuaż, który w czwartek będą mi robić - udał się

Gość
wytatuowałeś sobie w widocznym miejscu symbol - nie wiedziałeś co oznacza ale podobał Ci się wizualnie... wyszedł bardzo ładnie - wyraźny, duży - byłeś z niego dumny... po pewnym czasie zacząłeś zauważać dziwne zachowanie niektórych mężczyzn wobec Ciebie - okazało się, że symbol jest sztandarowym znakiem gejowskiej organizacji - znakiem rozpoznawczym homoseksualistów - zmęczony zakrywaniem tatoo i odrzucaniem męskich zalotów usuwasz i zostaje blizna

Gość
jeszcze moje życzenie :D chciałabym pracować jako dyplomata :)

jestes dyplomata. i wysylaja Cie do roboty do polskiej ambasady w Dolinę Czadu. na poczatku wszystko super, niestety w wyniku ataku sudanskich terrorystow zostajesz ranna, a w szpitalu robia Ci transfuzje krwi zakazonej HIV 😭

załatwiasz dla naszego kraju korzystne rozwiązanie w sprawie tarczy antyrakietowej dla usa....(oczywiscie jestes dyplomatą (tką)...cała polska wyśmiewa się z decyzji donalda, oraz bliżniakóww.....ty wybierasz trafne rozwiązanie....prawie trafne, a prawie, jak wiadomo, robi różnicę, bin laden celuje w polske pocisk który niszczy nasz kraj, tarczę też... (czy dyplomata ma za zadanie negocjowanie dobrych dla własnego graju rozwiązań?) chcę mieć taki sex perwersyjny, o jakim zawsze marzyłem...:D

anyżówka, a na końcu te pozdrowienia twoje:D

Gość
masz duży zapał do gotowania i zjadasz z apetytem wszystkie przyrządzone przez siebie potrawy, tak bardzo ci smakują że gotujesz coraz więcej i więcej, nie wychodzisz z domu - brak ruchu i zła dieta powodują że przybierasz na wadze w zastraszającym tempie... umierasz z odwodnienia wskutek zaklinowania w drzwiach z kuchni do pokoju :p chcę zdobyć Oscara

Gość
wyjeżdżasz na egzotyczne wakacje do Amazonii - przemierzając dżunglę napotykasz na wioskę zamieszkałą przez same piękne kobiety- oddajesz się wraz z nimi uciechom przez kilka dni - pewnego ranka budzisz się i okazuje się że wszyscy mężczyźni plemienia wrócili z polowania - gwałcą Cię przez kilka dni, następnie kastrują i puszczają na drewnianej łódce z nurtem Amazonki

polański, tarantino, gibson, spielberg, mają zjazd, prowadzą wykłady, mają wywiady.....jednym z fotoreporterów jest facet, stacji polsat, który wszystko zawsze gubi, spóżnia sie, jest niezdarny i w ogóle ciapa....pryszcze ma na twarzy i tłuste włosy...akurat ty też jesteś dziennikarką, po którejś imprezie zakochujesz się w owym fotoreporterze, zostajesz po pewnym czasie jego zoną, on ma na imię oscar:) cholera, on ma żółtaczkę typu b, jest bezpłodny, no i konto ma takie zadłużone.....ale jest oscarem... chcę być piątym kołem u wozu...

wybierasz sie na zajebista wycieczke na Krete ze swoja dziewczyna oraz jeszcze jedna para, z ktorymi sie przyjaznicie. wszystko juz zarezerwowane, oplacone, a tu dzien przed odlotem wybucha okropna klotnia miedzy Toba, a Twoja dziewczyna, wrzeszczycie na siebie, obrazacie sie i zrywacie. ona od razu komunikuje, ze oczywiscie nigdzie z Toba nie jedzie (a Ty glupi zaplaciles wczesniej za siebie i za nia). jest juz za pozno, zeby zabrac jakakolwiek kolezanke na jej miejsce, wiec postanawiasz jechac sam, w towarzystwie tamtych dwojga, bo szkoda Ci tej zaplaconej kasy i nie chcesz rezygnowac. przez caly wyjazd tamci caly czas sie miziaja, caluja, przytulaja, gadaja sobie jakies slodkie pierdoly, wspominaja, co to nie robili ostatniej nocy w pokoju hotelowym, a Ty obok nich jestes stale wnerwiony, samotny i czujesz sie jak piate kolo u wozu. chcialabym umiec dobrze jezdzic samochodem.

jeżdzisz dobrze samochodem, lata praktyk, nauki, treningów. jeżdzisz tak dobrze, że postanawiasz zapisać się do bmw sauber. żeby długo to nie trwało, to po znajomości ktoś ci załatwia "szybszy start", no i startujesz, jeździsz. niestety, zawsze przegrywasz:( bo jeździsz tylko dobrze, a tu trzeba najlepiej... chcę być popularnym wokalista zespołu punkowego (albo metalowego, lub rockowego)

Gość blemnands
zostajesz popularnym wokalistom mało znanego zespołu metalowego ale pierwszy koncert grasz dla stowarzyszenia wielbicieli siłowni i sterydów w Kozich Bobach , szybko dostajesz wpierdol i lądujesz w szpitalu. Chcę grać w szachy z Maćkiem z Klanu.