Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUBIANKA

czule sms do kolezanek......

Polecane posty

no to czego oczekujesz ... ? wez go na kolana przytul go i powidz.... kochanie nie rob tego wiecej , bo mnie ranisz... on potulnie przytaknie ci , ze nie bedzie tego wiecej robił... i zyli długo i szczesliwie ... koniec

Gość RUBIANKA
aj ludzie ........ja tu nie o zdradzie zaczelam temat jak bym bala sie o zdrade to bym w temacie napisala ...............MOJ CHLOPAK ZDRADZA MNIE ZE SWOIMI MOLEZANKAMI ludzie co wy sie tak do zdrady czepiacie .........jak zechce to zdradzi i na nic moje placze

Z innej strony.... w takim razie, jesli ten ideał cnót i zasad, tylko pisze do kolezanek takie frazy, to jestes wredną babą, bo czepiasz sie go, a on chce po prostu być miły i zapewnic tym steranym życiem kobietom chwile szczęścia, gdy będą czytać to co on im napisał.... wstydź sie!!! Jestes okropną zazdrośnicą... Twoj facet nie zdradzi Cie na pewno, pisze TYLKO maile i to do mężatek... a mężatki jak wiadomo nie zdradzaja nigdy...

Gość RUBIANKA
moze i typowa baba .............ty komiczne osadzasz facetow swoja miarka czy jaki czort??????

Gość RUBIANKA
o ludzie padne zaraz tu trupem .................RAZ JESZE JA TU NIE O ZDRADZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja rozumiem o co Ci chodzi. Tylko jak dla mnie ten Twój facet (bez urazy) jest nienormalny :o To jakiś biabiarz, czy co ??? Do koleżanek zwracać się \"kochanie tęsknie\". Po jaką cholere ...:o

Gość jedna wielka dziura
no to do czego on tak tęskni? Jak nie do smakowitego obciąganka...

posłuchaj.... jezeli ci taki związek pasuje to tkwij w nim po uszy.... ale przyjdzie moment , ze takiego ciśnienia nie wytrzymasz i twoja psych pęknie... wylądujesz u czubow....tłumaćz sobie , ze on z takim flirciarskim charakterkiem urodził sie i z taki umrze, no chyba , ze go w imadło wsadzisz i wyprostujesz.... szkoda dziewczyno prądu 🖐️

Gość RUBIANKA
NO WLASNIE TEZ O TO PYTAM PO JAKA PIZDE .........dlamnie to troche nie normalne , a zazdrosna jestem to sie czepiam ........

jestes okropna!! Twoj facet to dobry czuły człowiek u którego empatia bucha każdym porem jego skóry, a Ty sie go czepiasz... Daj mu realizowac jego życiową pasje - okazywanie uczucia wszystkim kobietom!!

Gość RUBIANKA
ja do tej pory nie zwracalam uwagi na te jego pisanie.........no ale przegia i czas na zmiany albo woz albo przewoz

\"NO WLASNIE TEZ O TO PYTAM PO JAKA PI**E .\" pytsza - dostałaś chyba ze 60 odpowiedzi, ale Ty chcesz usłyszec co inego.... zapraszam na strone www.hipokryzja_na_zyczenie.pl :P:P

Spójrz mu kobieto prosto w oczy i niech on Ci odpowie PO JAKą CHOLERE PISZE W TEN SPOSóB DO KOLEZANEK ??? Za czym on tak tęskni i dlaczego one są taaakie kochane ? :o Jak bedzie Cie unikał i kombinował to go wyśmiej. Powiedz mu, że jest żałosny (ze śmiechem) i wyjdź z kolegą na piwo :P

Gość RUBIANKA
nie no dobra widze ze niema sensu poglebiac ten temat .............moj facet to bydle co zdradza mnie na kazdym kroku ze wszystkimi babami w tym miescie i jak sie kocha zemna to krzyczy imie innej .......codziennie innej kochanki!!!!!!!!!!!!!!!!! zegnam

Muszę przyznać że to co piszę komiczne, jakkolwiek powiedziane w sposób nieco okrutny i okraszony dużą dozą bezlitosnej ironii ma dla mnie sens. Dla mnie to już smsy do koleżanek o treści \"kochanie tęsknię\" są zdradą, nawet jeżeli to tylko sms-y. Tak jak powiedział ktoś przede mną - pewne słowa sa zarezerwowane tylko dla osoby, do której sie coś czuje a nie dla koleżanek.

Gość RUBIANKA
mandylia .................wlasnie tak zrobie dzieki czesc